Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI HOROSKOP: Četiri znaka koja veruju u srodnu dušu

Oni su duboko emotivni i osetljivi, pa su najskloniji tome da veruju u srodnu dušu

1696845529_Foto-Shutterstock-srodna-dusa.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Za neke je srodna duša zastareo i nerealan koncept. Ali za druge je to nešto vrlo stvarno i za tim traže ceo život. Iako postoje čvrsti argumenti na obe strane, nekima je namenjeno da veruju u srodne duše bez obzira šta im se kaže.

Nije tajna da određeni znakovi imaju reputaciju duboko emotivnih, pa su najosetljiviji i najromantičniji znaci i najskloniji da veruju u srodne duše. Svaki horoskopski znak ima drugačiji razlog za verovanje u ovaj koncept: dok neki cene stabilnost koju životni partner nudi, drugi žude za srećnim krajem iz knjiga priča o kojima svi sanjamo, primećuje Bustle.

Rak

Jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, Rak obožava ljubav i zamišlja da će imati prelepu ljubavnu priču koja će se materijalizovati venčanjem. Budući da je toliko vezan za ideju srodne duše, ovaj znak ima tendenciju da ignoriše upozorenja u vezi i da favorizuje rasplet iz bajke po svaku cenu.

Bik

Znak kojim vlada planeta Venera, romantičan i odan. Ovaj zemljani znak ceni stabilnost više od svega, pa mu je cilj stabilan odnos sa pouzdanim partnerom. Međutim, Bik je i veoma praktična i nezavisna priroda, što znači da ne stvara pritisak tražeći partnera kada nema nikakav povoljan znak. Bik veruje u ideju o srodnoj duši, ali je uveren da će ga sresti u pravom trenutku, pa ne forsira sreću.

Riba

Sanjari zodijaka su u stanju da provedu sate na kraju razmišljajući o svom budućem partneru. NJihova bujna mašta tera ih da zamišljaju kako će on izgledati, kako će razmišljati i kako će se slagati s njim. Jedan od najromantičnijih i najosetljivijih znakova, Ribe su privržene ideji o srodnoj duši i brižni su i pažljivi partneri.

Vaga

Znak pod uticajem planete Venere, Vaga je znak posvećen partnerstvu, pa je razumljivo zašto ovaj vazdušni znak veruje u svoju srodnu dušu. Osim toga, Vaga voli da traži emotivne veze, što joj pomaže da izgradi temelj u potrazi za pravim životnim partnerom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas