Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ЛУНАРНА ЕКЛИПСА У ШКОРПИЈИ, 16. мај 2022: Очекује нас ПУНО ПРЕОКРЕТА, а највише погађа ОВА 4 ЗНАКА

Шта предстојеће помрачење Месеца значи за ова 4 хороскопска знака

1652364229_harvest-moon-g74291a034_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Најмање једном месечно, пун месец појачава интензитет тренутка, терајући нас да се осећамо повезано са собом и говоримо своју истину. Али отприлике два пута годишње, добијамо моћан пун месец који се поклапа са помрачењем Месеца. Познато је да ови догађаји под притиском подстичу потресе вредне пажње, стварајући промене које се вероватно спремају већ неко време.

Сезона помрачења се дешава два пута годишње и углавном обухватају два помрачења Сунца и два помрачења Месеца. Тренутно смо у срцу прве сезоне помрачења 2022. године, која је почела помрачењем Сунца у Бику 30. априла. У недељу, 15. маја, добићемо драматично помрачење Месеца у фиксном воденом знаку, Шкорпије.

Прочитајте још: Како знати да ли сте ПРОМЕНЉИВ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК и шта то значи за ваш живот

Иако ће овај догађај бити друго помрачење у години, то је треће у низу који је почео 19. новембра 2021. и завршава се 28. октобра 2023. Читајте даље да бисте сазнали више о помрачењима Месеца, као и појединости о томе које знакови ће бити највише погођени овим астролошким моментом који мења игру.

Шта помрачења Месеца значе у астрологији?

Пун месец пружа савршену прилику за одлазак у звучну купку или час медитације са својим најдуховнијим пријатељима, стављање кристала на пуњење или прављење месечеве воде . Ако нисте на овом нивоу, можда сте открили да вам технике визуализације, дубоко дисање или часови јоге помажу да управљате енергијом тренутка. Али за разлику од редовног пуног месеца, помрачења Месеца се дешава само отприлике два пута годишње и изазива вибрације које су далеко интензивније од енергије просечног пуног месеца.

Енергија помрачења је толико појачана, да ће је многи доживети као праву олују. Најбољи начин да се носите са тим је да једноставно искорачите са свог пута и пустите га да уради своје, чак и ако сруши ваше савршено постављене планове и остави вас у хаотичном нереду. Помрачења нас уче да заправо постоји лекција коју треба научити - а можда чак и нови пут напред - када се прашина слегне.

Помрачења Месеца посебно могу бити пуна преокрета, посебно када су у питању ваши најближи односи. У астрологији, месец представља емоције, док сунце представља наш основни идентитет и слику о себи. Када је светлуцави месец у свом најпунијем и најсјајнијем стању и истовремено се бори против њега са злослутном сенком (познатом као помрачење), можда ћемо бити подстакнути да јасније видимо сопствене сенке – обрасце, понашања, проблеме – које се појављују у наше везе са другима.

Прочитајте још: Који је ваш знак по АФРИЧКОМ ХОРОСКОПУ? Важи за најпримитивнији и НАЈПРЕЦИЗНИЈИ астролошки водич

Међутим, неће свако помрачење Месеца појачати ваше емоције и променити ваш живот. Заиста зависи од тога како је астролошки догађај у интеракцији са вашом наталном картом . Уопштено, помрачење највише осећате ако "удара" - или се поклапа са - делом ваше карте под одређеним углом . Да бисте стекли увид у то како би то могло утицати на вас, желећете да се упознате са својом великом тројком (ваше сунце, месец и подзнак), као и са другим планетарним положајима и угловима у вашој карти, као што је ваш Меркур, Знаци Венера и Марс .

Како ће помрачење Месеца у мају 2022. утицати на знакове зодијака

Људи који имају положаје у било ком од фиксних знакова - Бик, Лав, Шкорпија и Водолија - осетиће помрачење Месеца од 15. до 16. маја више од других. Ако желите да будете још конкретнији, погледајте да ли било који од ваших наталних карата пада око 25 степени фиксног знака. Ако је тако, ово ћете заиста осетити.

Бик 

Ово помрачење Месеца активира вашу седму кућу партнерства, која се углавном бави вашим везама један на један. Бићете заокупљени размишљањем о другом, било да је то ваш партнер, најбољи пријатељ или пословни партнер и њиховим потребама, очекивањима или понашању. Али сада је ваша прилика да размислите о свему овоме, поред улоге коју играте у свом пару.

Прочитајте још: Ево свега што треба да знате о АСТРОЛОШКИМ КУЋАМА - водич за вашу наталну карту

Ако нисте чврсти у свом осећају или ако прихватате ситуацију која није реципрочна, можда је време да заузмете став. Када сте у недоумици, размислите шта би залагање за себе могло значити за ваш осећај сигурности и унутрашњег мира. Са месецом који прави хармоничан тригон како би побегао Марс у вашој једанаестој кући умрежавања, могли бисте да будете оснажени - вероватно захваљујући подршци ваших пријатеља - да не само да делите оно што вам је у срцу, већ и да предузмете велике потезе да то подржите .

Лав 

Помрачење Месеца од 14. до 15. маја пада у вашу четврту кућу кућног живота, тако да ћете размишљати о свим основама вашег живота. Склони сте да будете живахни и оптимистични чак и када сте суочени са мраком или токсичношћу вољених особа, али можете открити да више не можете одлагати зарастање дуготрајних емоционалних рана.

Било да је бол коју носите од детињства или неспоразум са вољеном особом кроз који тренутно радите, овај месец ће вас подстаћи да изразите своја најдубља осећања. И пошто ће се помрачење повезивати са Марсом оријентисаним на акцију у вашој осмој кући емоционалних веза, успећете да максимално искористите тренутак ако прихватите рањивост и интимност.

Шкорпија 

Са помрачењем Месеца које осветљава вашу прву кућу - себе, овај тренутак може да се осећа као презасићеност, потенцијално узимајући емоционални, ментални и физички данак. Али у суштини је прилика да размислите о томе како се представљате и остварујете своје дугорочне амбиције.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Овновима месец доноси лепу енергију, Вагама следе неочекивани трошкови

О првој кући можете размишљати као о сектору који надгледа ваш лични бренд и пројекте страсти, као и како се представљате у свету. Ово помрачење Месеца би могло бити преломни тренутак у коме ћете добити јасноћу о томе како да напредујете. И зато што ће Месец формирати слатки тригон за освајање Марса - планете акције и једног од ваших сувладара - у вашој петој кући самоизражавања, можете каналисати чак и најнеповољније емоције у креативност и продуктивност.

Водолија 

Помрачење Месеца пада у вашу десету кућу каријере, тако да сте несумњиво на прекретници - или потенцијално великој циљној линији - на свом професионалном путу. Може бити да се коначно опраштате од посла који не заслужује вашу енергију или да прелазите на позицију вишег нивоа на послу. У сваком случају, на путу сте да добијете више признања у јавности због доследног жртвовања или залагања на послу.

Током овог помрачења Месеца, будите отворени за то како изгледа следеће поглавље, јер ће сигурно укључивати промене. А са Марсом који се повезује са Месецом из ваше друге куће прихода, сваки велики потез који сада учините може довести до узбудљивих нових прилика за зараду.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas