Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МИСТЕРИОЗНИ РОМАНТИЧАРИ: Ово су карактеристике особа које су Рибе у хороскопу

НАЈТАЈАНСТВЕНИЈИМ и последњим, дванаестим зодијачким знаком управљају Нептун и Јупитер, планете маште, уметности, романтике, љубавног заноса, путовања, оптимизма, знања...

1708946630_265403_shutterstock-1052516864_share.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Зато су Рибе креативне, сензибилне, интуитивне, саосећајне, пожртвоване, мистериозне, интроспективне. Одлични су психолози, читају људе као књигу, па се међу њима често нађу сјајни психотерапеути, али и правници. Свестране су, лојалне, имају ширине и дипломатског такта и прави космополитски дух. Предмет њиховог интересовања често је научна фантастика, модерна технологија, компјутери. Воле море, животиње и путовања. У већини случајева су религиозне, а такође их привлаче медитација и окултне теме. Интроспективне су, док и расположење варира од флегматичности до меланхолије.

Будући да су преосетљиве и да као сунђер упијају утицаје из непосредног окружења, Рибе имају богат унутрашњи живот и често живе у свом свету фантазије и маште. Када су несхваћене, знају да се изолују и да прибегавају лажима и самозаваравању, што не чуди када се зна да њихов владалац Нептун симболизује и обмане, преваре, илузије, заблуде. Мане су им што су врло сујетне, подложне сугестији, неодлучне и лако се расплину. Пошто Нептун симболизује и алкохол, дрогу, коцку, у зависности од аспеката у личном хороскопу, подложне су и овим видовима зависности.

Већина представника овог променљивог, воденог знака, поседује дар за уметност, па не чуди што је у овом знаку рођено много славних композитора, музичара, писаца, глумаца: Штраус, Равел, Шопен, Сметана, Виктор Иго, Брус Вилис, Курт Расел, Лук Бесон, Мајкл Кејн, Роза Луксембург, Елизабет Тејлор, Шерон Стоун, Синди Крафорд, Жилијет Бинош, Ријана, Данијел Крејг, Дру Баримур, Џастин Бибер, Ева Мендез, Џесика Бел, Лајза Минели, Ева Лонгорија, Квин Латифа, Рудолф Нурејев, Весна Тривалић, Снежана Савић, Сергеј Ћетковић...

Лидерске способности мушкараца рођених у овом знаку долазе до изражаја у средњим годинама (због утицаја Јупитера). Лојални су, амбициозни, упорни, истрајни, ајкуле на послу, попустљиви код куће.

У љубави, Рибе су суптилне, склоне идеализовању партнера, жртвовању, мазохизаму, тајним романсама. Када се заљубе, губе смисао за реалност. Нема романтичнијег знака у целом Зодијаку од мушкарца Риба, који ће вам ако треба скинути звезде с неба. Племенит, одан, духовит, само наизглед неодлучан, врло сентименталан. Наравно, уколико други аспекти у хороскопу то не демантују. Жене су праве заводнице и без обзира на њихову несигурност, често и неуротичност, мушкарци ретко могу да одоле њиховом шарму. Оба пола најбоље се слажу са Јарцем, Биком, Шкорпијом, Девицом, Раком.

Слабе здравствене тачке код оба пола су нервни систем, лимфни систем, бубрези, задржавање воде у организму, отицање ногу, очи, плућа, а могу да имају проблема и због високог притиска, главобоља.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas