Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

28. ЈУЛ ЈЕ КЉУЧАН - ЗВЕЗДЕ КОМАНДУЈУ ПРЕОКРЕТ: Не смете да оклевате, енергија ће бити веома снажна

Бићете самоуверени и имаћете снажну енергију

1658744973_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Од 28. јула почиње најромантичнији и најемотивнији период. Доноси вам радост, љубав и креативност, па је ово идеална прилика да урадите ствари којих сте се плашили. Будите храбри и одбаците све што вам смета у животу. Нећете имати бољу прилику да ствари окренете у вашу корист, тако да немојте оклевати!

Овај млад Месец, јер је у Лаву, свима даје самопуздање, јачину и веру у себе! Пошто га сви осећамо сада је право време да предузмемо кораке. Да одбацимо све што нас жуља када су у питању љубав, каријера, пријатељски односи као и ствари које радимо у свакодневном животу! Немојте се плашити ове снажне енергије већ јој се препустите и нека вас води!

Ево и како ће се млад Месец у Лаву одразити на знакове хороскопа:

Ован - поједини Овнови сада почињу заједнички живот са партнером. Такође, падају маске и сада јасно видите оног преко пута вас. Слободни се могу озбиљно заљубити!

Бик - нагласак је на каријери. Сада је најбитније да јасно и гласно причате. Плодови рада се остварују у октобру.

Близанци - следи вам изненадно путовање где кроз комуникацију остварујете сјајне контакте који ће вам бити од велике помоћи у наредном периоду.

Рак - очекујте неочекивано када је каријера у питању! Следи вам повишица и напредак у каријери о каквој сте сањали!

Лав - решавање свих проблема када је емотивни живот у питању. Када је каријера у питању стижу захвалности и мапредовање.

Девица - овај млад Месец вам говори: пустите прошлост и почните да живите у овом тренутку! Страхови и прошлост вам не могу ништа!

Вага - слободне Ваге улазе у којој се потпуно остварују. Заузете Ваге уживају у љубави са својим пертнером.

Прочитајте још: Меркур је ушао у Лава 9. јула и остаје до 3. августа: Шта могу да нам донесу дани пред нама?

Шкорпија - овај пун Месец код вас покреће јаке еноције али исто тако и велику љубомру. Покушајте да контролишете себе и да све проблеме решите на миран начин.

Стрелац - вама се активира поље посла тј каријере. Добијате феноменалне понуде које ако их прихватите вас уводе у потпуно нови пословни свет. Срећно и само храбро!

Јарац - ви сте у принципу забринути за своје финасије јер сте имали изненадне повеће трошкове. Немојте се бринути јер овај млад Месец вама поправља финансије и све долази на своје место.

Водолија - овај млад Месец вам поручује да се стрпите! Да немате изненадне реакције и да не доносите коначне одлуке када је љубав у питању! Рибе- вама се враћа љубав у живот! Велика, права јака за коју се треба борити!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas