Oglas
· · Komentari: 0
astro

MLAD MESEC U RIBAMA 2. MARTA: Kakve promene donosi svakom od horoskopskih znakova?

Mlad Mesec u Ribama mnogima će doneti promene i turbulencije

1646045840_mlad-mesec.jpg
Foto: pixabay
Oglas


Ovaj mlad Mesec budi u nama intuitivnu transformaciju. Mlad Mesec je u konjukciji sa Jupiterom što nam govori da ćemo svi imati sreće u svim promenama koje pokreće mlad Mesec. Kako će se mlad Mesec odraziti na sve znakove horoskopa?

Ovan

Vama se dešava u 12. kući. Očekujte iznenadne promene kada je karijera u pitanju. Takodje iznenadne burne i turbulentne ljubavi, tj. zaljubljivanje sledi svim Ovnovima bili zauzeti ili u vezi.

Bik

Polje prijatelja i komunikacije vam je izraziti naglašeno. Trzavice u svim ljubavnim odnosima.

Pročitajte još: OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ZAUVEK PAMTE PRVU LJUBAV: Proverite da li ste među njima

Bliznaci

Veliki napredak u karijeri. Vi to osećate intuitivno samo je potrebno da pustite da to izadje iz vas i da počnete jako i sigurno da se borite za svoju karijeru.

Rak

Unutrašnja transformacija koja će se odraziti na dve sfere života. Pomalo se plašite naleta te jake energije ali slobodno je pustite i sve će biti fenomenalno po vas.

Lav

Seks transformacija je naglašena pa ćete imati potrebu da švrljate sa strane. Oprez! Možete biti otkriveni. Kada je posao u pitanju tu napokon počinjete da držite konce u svojim rukama.

Devica

Polje ljubavno partnerskih odnosa je naglašeno kao i vaš stav u javnom svetu. Držite se proverenih obrazaca i nemojte dopustiti da vas partner uvuče u raspravu.

Pročitajte još: Kojim horoskopskim znacima MART sprema LJUBAVNA IZNENAĐENJA?

Vaga

Obratite pažnju na opšte zdravlje. Telo vam šalje signale koje vi ne želite da čujete. Jako lep period da se provede sa decom.

Škorpija

Jako lep period kada je ljubavni život u pitanju. Ako ste u vezi zaista ulazite u jednu novu dimenziju partnerskih odnosa. Ako ste slobodni upoznajete osobu sa kojom doživljavate emotivnu transformaciju.

Strelac

Bićete okupirani pitanjima za porodicu. Kako užu tako i širu. Povedite računa šta i kome govorite. Sada se neke stvari iz prošlosti mogu ispraviti vama u korist.

Jarac

Jarčevima ovaj mlad Mesec pokreće potrebu za napredovanjem. Neki će upistati kurs, neki će krenuti na doškolovavanje. Kraći put vam je preko potreban.

Vodolija

Ovaj period vam donosi napredak na poslu i povećanje plate! Uživanje sa partnerom kao i kraći put koji će učvrstiti vaš odnos. Slobodne Vodolije sigurno upoznaju jako zanimljivu osobu sa kojoj takodje potpuno iznenada odlaze na kraći put.

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP OD 27. FEBRUARA DO 6. MARTA: Lavove čeka romantična nedelja, Device izbegnite svađe

Ribe

Sledi vam transformacija misli kao i fizičkog izgleda. Sada ako planirate je odlično vreme za estetsku hirurgiju. Promena koju sada napravite vam daje još veću sigurnost.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas