· · Number of comments: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Будите мудри, јер у љубави следе занимљиви сусрети, а у ПОСЛУ тешки тренуци

Не идите пречицом, јер колико дате толико ћете добити!

1610090131_Depositphotos_44175227_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Нестрпљиви сте, јер осећате да су промене све ближе. И као што то обично бива, минути вам постају као године. Напетост вас ремети, неопходно је да пронађете начин да се релаксирате. Уздајте се у себе јер вас очекују повољни разговори, преговори, па и уговори, као и стабилизација на пољу финансија. Будите истрајни у свему што радите јер су пред вама добре прилике.

Љубав

У искушењу сте да брзоплето донесете одлуку која вам не би донела право решење. Идеално би било када бисте, пре било каквог конкретног потеза, још једном добро о свему размислили. Можда узрок вашег незадовољства лежи у значајном паду енергије који јасно не освешћујете.

Здравље

Проблеми с варењем.

Прочитајте још: Нострадамус је најавио да Спаситељ долази у ЧЕТВРТАК са ИСТОКА

БИК

Посао

Ово је право време да се ослободите свега што вам није потребно. Чишћење, како у свом дому тако и на радном месту, створиће вам амбијент за реализацију многих нових пословних пројеката. Појачавају се ваше новчане преокупације, партнерство и дугорочна улагања. Од вас се тражи да промените неке своје навике и прилагодите се новим околностима.
Љубав

Имате потребу за променама, али нисте сигурни шта бисте да мењате. Пошто код вас, често, све иде у пакету - посао, новац и љубавни живот - свесни сте да ако нешто конкретно предузмете, све стављате на коцку. Свака неизвесност вам улива неописив страх и потребу да се повучете.

Здравље

Болови у синусима.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Околности вас наводе да донесете одлуку која вам се не свиђа. Спремни сте на то, али то вас и мучи јер мислите да је понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу - ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него уобичајено.

Љубав

Осећате се као да сте под великим притиском, а то вам смета. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну тензију. Појачана физичка активност, шетња или трчање, могу вас окрепити, али само под условом да не представљају обавезу.

Здравље

Чувајте се инфекција.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

РАК

Посао

Несигурни сте у својим намерама. Могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек постоје. Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка сарадника, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Љубав

Могућ је занимљив сусрет са особом с којом је љубавна веза немогућа. Прихватите изазов, али држите све у тајности јер вас касније та авантура може скупо коштати. Чека вас важна лекција у којој морате да савладате своју неодлучност, једну од ваших особина која често ради против вас.

Здравље

Чувајте плућа.

ЛАВ

Посао

Превише очекујете од неких договора. Резултати нису толико важни, ви сте им дали на значају. Не трошите улудо речи, нарочито ако је прекопута вас неко коме не верујете. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити очекивани успех. Сав новац који вам дође на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.

Љубав

На овом пољу могуће су компликације. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру јасно дали до знања шта желите. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време. Ваша посесивност постаје напорна за све, чак и за вас.
Здравље

Меланхолија.

Прочитајте још: Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

ДЕВИЦА

Посао

Проверите документа, услове путовања, као и средства која су вам потребна. Превиди могу да вам закомпликују наредне недеље. Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању и релаксацији. Духом сте далеко од места боравка, па би било пожељно да се ове недеље спустите на земљу. У противном, следи вам болан повратак у реалност.

Љубав

Ваше безазлено кокетирање прети да вас увуче у везу из које ћете се тешко извући. Ако желите да избегнете скандале, савладајте себе и не подлежите искушењу. Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију с вољеном особом. Након великих турбуленција, предстоји велико олакшање.
Здравље

Чувајте се повреда.

ВАГА

Посао Пред вама је задатак који ће вам помоћи да савладате своју нестрпљивост. Верујте себи, не обазирите се на то шта други мисле. Мислите да ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче. Не условљавајте своје расположење успесима, јер таква тензија може да буде озбиљан узрок пада енергије, што би се одразило чак и на здравље.

Љубав

Вртите се укруг. Решење се налази испред вас, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, заборављате да сте ви креатор своје среће. Вољена особа доноси драгоцено решење.

Здравље

Главобоља.

ШКОРПИЈА

Посао

Осећате се несигурно и несхваћено. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу. Можда је време да анализирате своје унутрашње пориве, због чега не прихватате одступања, па макар и симболична.

Љубав

Ситуација није сасвим стабилна. Имате много планова и очекујете да убрзо покренете неки од њих. Нажалост, у овом периоду вам не следују крупнији помаци на овом пољу, осим што ће вас поступци вољене особе навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.

Здравље

Смањите унос шећера.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

СТРЕЛАЦ

Посао

Предстоје вам важни пословни разговори. Иако сте потајно повлачили неке потезе, ваш труд и залагање на радном месту неће проћи неопажено. Поред тога, стиже вас умор, јер сте већ извесно време под великим притиском. Не кривите друге што сте преоптерећени, сами сте себи наметнули и преузели обавезе које нису ваше. Будите стрпљиви и упорни.
Љубав

Имате шансу да неке своје жеље, које су до сада биле неостварене, коначно презентујете и добијете подршку вољене особе. Следи вам упознавање с интересантном особом коју знате из виђења. Будите стрпљиви, јер нестабилно расположење може да проузрокује беспотребне стресове.

Здравље

Пазите се повреда.

ЈАРАЦ

Посао

Око вас је непријатна атмосфера коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим ригидним ставом, оптерећујете. Немојте да заборавите да је оно што стиже до вас сразмерно оном што дајете. Преиспитујете се шта сте могли да решите на другачији начин. Не доносите закључке, јер сте склони погрешној процени.

Љубав

Разумевање између вас и вољене особе је на забрињавајуће ниском нивоу. Игноришете проблеме, па вам ових дана следи непријатно изненађење. Пре него што вас савлада песимизам, приуштите себи мало слободног времена, то ће вам напунити батерије и разјаснити дилеме које вас муче.

Здравље

Алергије.

ВОДОЛИЈА

Посао

Пред вама су извесна непријатна искустава уколико будете покушали да идете пречицом и урадите нешто што није дозвољено. Тражите начин да оправдате своје поступке, али наилазите на неразумевање околине. Ваш труд може бити исплатив уколико све унапред осмислите и дисциплиновано истрајете у плану, упркос свим искушењима која ће вас успоравати.

Љубав

Није вам лако да контролишете своје незадовољство, па је у овом периоду најбоље да избегнете озбиљне теме и да сваку провокацију прећутите. Ма колико да сте убеђени у своју добронамерност и исправност, будите уверени да ће, ове недеље, свака ваша реч бити погрешно схваћена.
Здравље

Чувајте леђа.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

РИБЕ

Посао

Муче вас финансије, партнерски односи и дилема о некаквом улагању. Од вас се очекује да се прилагодите, а ваша реакција је потреба да побегнете. Савет је да истрајете у свему, јер добитак који можете да остварите није занемарљив. Ближи се тренутак реализације неких пројеката, као и прилика за потписивање уговора који већ неко време ишчекујете.

Љубав

Све вам је, некако, досадило. Не посустајте, јер је ова фаза пролазна. Очекује вас и приметан пад енергије. Напетост може проузроковати отворене сукобе са вољеном особом, али и са пријатељима. Посесивно понашање људи из вашег окружења отежава све ваше покушаје да се стабилизујете.

Здравље

Проблеми с кожом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Post a Comment
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.