· · Коментара: 0
ПЛАНЕТЕ

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Јарцу стиже ШОК вест, Девици разочарање, један знак је темпирана БОМБА

Промене нису пријатне, али су за многе неизбежне, па се припремите на време.

1620368904_DepoHoroskop.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Известан је мањи финансијски добитак, али истовремено и неочекивани трошкови. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење којим ћете, на крају, схватити да је све што се десило, без обзира на то колико је било непријатно, корисно за вас.

Стиже новац, али и трошкови. Стижу и промене, не плашите се хаоса, јер стиже и решење!

Љубав

Препуни сте позитивне енергије. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да је то нереално све док у планирању не учествује и друга страна. Тензија између вас и вашег партнера све више расте. Ако се не будете приземљили, односи могу да захладне.

Здравље

Болови у стомаку.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

БИК

Посао

Никако се не сналазите у хаосу у коме сте се затекли. Стагнирате у свему, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су, због ваших несмотрених потеза, у изгледу непријатности у виду опомена о заосталим дуговањима.

Сами сте створили хаос, стагнирате, али не губите наду пошто се отварају повољне прилике.

Љубав

Привлачи вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваша тајна ће бити откривена.

Здравље

Гастритис.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

БЛИЗАНЦИ

Посао

Ви сте као темпирана бомба. Није повољно време за покретање нових послова јер сте изложени приливу енергије коју ћете тешко контролисати. Последица тога могу бити брзоплете реакције којима ништа нећете постићи. Крај недеље наговештава завршетак важних послова, али будите на опрезу јер чак и најсигурнији послови могу да се искомпликују.

Ви сте темпирана бомба, ниша не покрећите.

Љубав

Чим се ослободите пословних обавеза, романтично расположење расте. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Период је повољан за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље

Чувајте леђа.

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

РАК

Посао

Известан је мањи прилив новца који можете да потрошите на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда па будите пажљиви где год да се крећете, а поготово на послу.

Не трошите новац до краја недеље и пазите се физичких повреда.

Љубав

Подршка вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која је веома битна. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Проблеми с ногама.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

ЛАВ

Посао Под великим сте притиском јер вас мучи осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне, али дугорочно могу бити веома исплативе.

Мучи вас одговорност, али не мрачите добићете помоћ од сарадника и спремите се за промене.

Љубав

Нисте сигурни како да се поставите па вам је најлакше да сву одговорност свалите на другу страну. Ако вас савладају страхови, упашћете у озбиљан сукоб с вољеном особом јер нисте у праву. Променљивост расположења може трајно пореметити партнерски однос.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

ДЕВИЦА

Посао

Ви одлично знате којим путем морате да идете уколико желите успех. Истовремено, све што започињете осуђено је на блокаду. Неки људи, којима сте веровали, не испуњавају ваша очекивања. Тренутне тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите приоритете. Идеје којима се водите нису лоше ако их спроведете у право време.

Знате у ком правцу треба да идете, неки људи су вас разочарали, а идеје су вам добре у право време

Љубав

Не знате шта желите. С једне стране, волите своју слободу, а с друге, прија вам да имате некога. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити па није паметно да сада мењате нешто у односу с партнером, док не видите чиме располажете.

Здравље

Чувајте плућа.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

ВАГА

Посао

Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па та дилема може да изазове велике недоумице. Немате много времена за колебање, морате брзо да делујете. Не трошите време на љутњу и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте своју интуицију. Решење није компликовано, али ви се упорно држите старе приче копањем по догађајима из прошлости.

Не знате у ком смеру да наставите, не колебајте се, не љутите се. Решење је на домак руке.

Љубав

Једна фаза ваше љубавне везе пролази и крајње је време да размислите о следећем кораку. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

ШКОРПИЈА

Посао

Стижу новости, али на ваше велико изненађење, неповољне. Неки људи су вам нехотице пренели лажне вести. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стиже наговештај промена, а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега, за сада, није у вашој моћи.

Стижу неповољне вести, јер су вам дали погрешне информације. Не замарајте се, немоћни сте.

Љубав

Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље

Нервоза.

Прочитајте још: Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

СТРЕЛАЦ

Посао

Ово је време када је потребно да се примирите. Најпаметније је да избегавате ситуације у којима нешто треба да докажете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер свака може да се развије у озбиљан сукоб. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте боља времена.

Примирите се, избегавајте ситуације у којима треба нешто да докажете.

Љубав

Шта год урадили и како год се поставили, ових дана, ви сте сумњиво лице. У светлу тога, превентивно, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља може да вас, нехотице, изда.

Здравље

Проблеми с кожом.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

ЈАРАЦ

Посао

Иако сте у прилично доброј форми, истовремено се осећате спутано. Добра страна таквог аспекта је у томе што ви под притиском сјајно функционишете па ћете, до краја овог периода, без обзира на осећај несхваћености, постићи врхунске резултате у пословима за које мислите да нису важни. То што будете ових дана урадили, у будућности ће се исплатити.

Под притиском добро функционишете, па ћете постићи дугорочне резултате.

Љубав

Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. То вам изискује доста енергије, која вам ионако већ недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате па због тога спустите лопту и одустаните од надмудривања.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

ВОДОЛИЈА

Посао

Много тога сте започели, на више страна мање пројекте који вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном периоду ће се вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Расплинули сте енергију, саберите се.

Љубав

С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она потенцира озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању емотивних проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам непријатна дискусија, а некима чак и озбиљна свађа.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Од чега је, заиста, умро Исус Христ и да ли је тачно да је Стефан Немања поклонио "Лонгиново копље"?

РИБЕ

Посао

Ово је период током кога бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о важној пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Све што ових дана радите, темељно и стрпљиво два пута проверите.

Могли би да склопите нови пословни уговор, али обратите пажњу на детаље.

Љубав

У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте љубав прихватили као нешто у шта није неопходно посебно улагати.

Здравље

Чувајте се повреда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.