· · Коментара: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Јарац је у љубави болестан, Лав забринут, а Девица нека ПАЗИ шта потписује

Близанцима ће ово бити изазовна недеља, јер су изостали резултати на које су рачунали...

1619159679_depo.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Променљиво расположење. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по својој вољи. Крајњи је час да се определите - или ћете играти како други свирају, или ћете игнорисати шта други људи говоре. Финансијска ситуација се стабилизује. Уз то вам стиже и вест која вас може забринути. Ових дана више се одмарајте и будите умерени у свему.

Или ћете играти како други свирају или их игнорисати. Финансије су стабилне, али стиже вест која ћ вас забринути. Одмарајте.

Љубав

Превише сте емотивно узнемирени, па вам аспекти ових дана додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа вас, наизглед безазленим коментарима, додатно дестабилизује па то прети да прелије ионако већ напуњену чашу. Атмосфера јесте непријатна, али је и краткотрајна.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: Како хороскопски знаци замишљају ВЕНЧАЊЕ: Бик прави фешту на ливади, Стрелац на плажи, а о венчању Лава сви причају

БИК

Посао

Добијате информацију која носи путоказ у ком смеру треба да се развија ваша каријера. Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а стрпљење вас чини још јачим. Иако се од вас очекује да уложите додатни труд, ако будете истрајни на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.

Добијате вест у ком правцу треба да иде ваша каријера, чека вас напоран рад, али бићете јачи,

Љубав

Период почиње великим и амбициозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли сте поново наметнули своју доминацију вољеној особи. То вас може суочити с новим компликацијама у вашем односу. Ако томе не одолите, следи озбиљан конфликт. Не залећите се јер можете изаћи као губитник.

Здравље

Склоност повредама.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Финансијска питања су у првом плану јер су изостали резултати на које сте рачунали. Ово је период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а ових дана су тако неопходни. Не покушавајте да по сваку цену спроведете своје замисли у дело, погрешно је време за то.

Изостали су резултати на које сте рачунали, стагнирате, не идите главом кроз зид.

Љубав

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

Здравље

Проблеми с варењем.

Прочитајте још: Најгоре и најбоље АСТРО КОМБИНАЦИЈЕ: Рибе бежите од Бикова, а Овнови јурите за Водолијом!

РАК

Посао

Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том колебању пролази време, а у овом периоду је важно да схватите колико је тога већ пропуштено. Можда је неко присвојио ваш план и увелико га спровео у дело. Уколико имате неке недефинисане односе, време је да их разјасните.

Превише идеја могу да унапреде живот, али колебање вас "убија". Окрените се љубави.

Љубав

Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите на свог партнера и чињеницу ко је заиста увек на вашој страни.

Здравље

Чувајте грло.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

ЛАВ

Посао

Повукли сте брзоплете потезе па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем. У вези тога вас очекује разговор током кога вам неће бити пријатно. Ипак, добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично објашњење.

Повукли сте брзоплете потезе, па сте у безизлазној ситуацији, преузмите одговорност.

Љубав

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су се стално завршавали неспоразумима. Будите стрпљивији.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

ДЕВИЦА

Посао

Стижу промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам, ових дана, није јача страна, па су извесни тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови. Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер вам се може поткрасти грешка.

Стижу промене, задржите контролу, ускоро ћете се наћи у прилици да потписујете нека документа.

Љубав

Размишљате о забави и путовањима. Мислима сте далеко од места боравка па би било пожељно да се сконцентришете. У противном, следи вам болан повратак у реалност. Расејани сте, није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне или љубавне односе.

Здравље

Болови у костима.

Сузана Бан Фото: В. Данилов

ВАГА

Посао

Ситуација на послу се мења али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините се, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате. Ослоните се искључиво на своје способности и будите опрезни. Очекују вас и потешкоће с ауторитетима.

Посао се мења, а ви сте по страни, преиспитајте се, ослоните се на себе и очекујте потешкоће.

Љубав

У центру пажње је партнер. Из неког разлога њему је, ових дана, потребна додатна подршка и ваша пажња. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак тензије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

ШКОРПИЈА

Посао

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. Повољно је време за истраживање и учење. Извесна је и могућност да вам стигне понуда да се прикључите некој организацији где бисте се у потпуности исказали, јер ваша комуникативност и убедљивост за тај посао може бити драгоцена.

Коначно се назире епилог оног што сте радили, а стиже и добра понуда.

Љубав

Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума које ћете касније тешко разјаснити.

Здравље

Преконтролишите вид.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

СТРЕЛАЦ

Посао

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен, али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан. Ових дана, до вас долази важна вест која битно може утицати на исход ваших пословних планова.

Тражите оправдање зашто сте на месту које су многи сарадници одавно напустили. Труд ће бити награђен!

Љубав

Ово је један од оних периода када вам се чини да је најбоље да се повучете. Прави разлог таквог расположења лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте решили све љубавне недоумице.

Здравље

Појачана нервоза и несаница.

Прочитајте још: Месечни хороскоп 1: ОВАН нека увуче рогове, Близанце ће издати вољена особа, а Девица нека закључа новчаник

ЈАРАЦ

Посао

Непромишљени сте па беспотребно компликујете односе с људима који су важни. Не намећите свој став, јер неће проћи. Не коментаришите особе које нису присутне, да се не бисте касније извињавали. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер, неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

Неко вас лаже и у љубави се осећате болесно. На послу не намећите свој став. Преспавајте недељу.

Љубав

Главна тема у вашем љубавном животу, ових дана, су нечије лажи или прећуткивања. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Не пецајте се на сваку провокацију, савладајте страхове јер је новонастала криза пролазног карактера.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: Ваге возе бео, а Шкорпије ЦРНИ ауто. Шта купује ЛАВ?

ВОДОЛИЈА

Посао

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где је интерес у првом плану, нема места за емоције. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча, а самим тим и потребе да нешто на брзину промените.

Опет размишљате о покретању посла, али тамо где је интерес нема места за емоције.

Љубав

Препуни сте емоција, толико да не знате шта бисте с њима. Кад немате где да их каналишете, почињете да преносите тензију на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим променљивим расположењем можете непотребно урушити стабилност везе.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

РИБЕ

Посао

Чека вас важна лекција у којој морате да савладате нестрпљење, једну од ваших главних особина која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али исто тако морате бити свесни да је нереално да све мора бити готово сад и одмах. Велике амбиције могу бити заустављене неочекивано неповољном одлуком која вас деморалише.

Рибе ће морати да савладају стрпљење, јер једна неповољна одлука може све да заустави.

Љубав

Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Ових дана свака превише озбиљна тема може да прерасте у отворен сукоб.

Здравље

Хроничан умор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.