· · Коментара: 0
АСТРО

Недељни хороскоп до 8. августа: Ован је у пуној снази, Стрелац неодољив, а ДВА знака ће добити ПОСАО

Недељни хороскоп Риби најављује уговор, а Водолији посао.

1627543884_Depositphotos_30201047_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Посао

Тренутно се налазите на прекретници, најављује недељни хороскоп. Потребно је да донесете важне одлуке, али ниједно решење вам није по вољи. Нуди вам се партнерство које нема неке обећавајуће карактеристике, али вама је то неодољиво привлачно. Осим тога, могућа су превирања у вашем радном окружењу у оквиру кога ви излазите на челну позицију која вам не прија.

На прекретници сте, превирања на послу.

Љубав

Без обзира на то да ли сте у вези или не, ових дана вам се приближавају особе које вам некако не приличе. Да ли се ради о разлици у годинама или брачном статусу, постоји велика препрека преко које не прелазите. Уколико бисте прихватили удварање, рачунајте на то да романса неће заживети.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Прочитајте још: Енглеска видовњакиња предвидела ковид, и тврди да ће Вилијам ускоро постати КРАЉ

Бик

Посао

Мешате посао и приватан живот па вам то, ових дана, може додатно отежати ситуацију која је, ионако, већ неко време напета. Постоји и добра страна ових планетарних аспеката, а то је велики потенцијал који ћете искористити уколико прионете на посао и све успутне провокације прећутите. Заштиту добијате од особа с којима сте некада радили, обећава недељни хороскоп.

Не мешајте посао и приватни живот!

Љубав

Потребан вам је мали предах који бисте провели у друштву вољене особе или породице. Чини вам се да од партнера не добијате неопходну подршку. Ако своју преосетљивост сведете на минимум, схватићете да нисте сами и да је оно што добијате од вољених сасвим довољно за ваше тренутне потребе.

Здравље

Проблеми с видом.

Близанци

Посао

Много тога сте започели, на више страна мање пројекте који вам се, сваки за себе, много допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте. Све што сте до сада урадили, у наредном ће се периоду исплатити. У сваком послу постоје фазе успона и падова, па тако и код вас.

Романтични сте, идите на љубавни викенд.

Љубав

Романтично расположење се уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите пажњу и поклоните своје слободно време. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Период је повољан за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Стрелцу промене, Овну свађа, а Лаву талас УСПЕХА

Рак

Посао

Све што радите ових дана постаје претерано заморно. Са свих страна сте притиснути, нисте сигурни који је то прави тренутак када је у реду да се зауставите, подвучете црту и саопштите свима да је доста. Уз све ово осећате се издано јер изостаје и подршка на коју сте рачунали. Будите стрпљиви и изнад свега пажљиви, како бисте што безболније прошли овај период, саветује недељни хороскоп.

Уморни сте, нико вас не разуме...

Љубав

Имате осећај да не успевате да допрете до вољене особе. Без обзира на то да ли сте у вези или нисте, ових дана као да вам је то поље успавано. Уколико вам се чини да је реч о затишју пред буру, у праву сте. Најбољи савет за вас је да приштедите енергију и сачекате повољне дане.

Здравље

Алергије.

Лав

Посао

Никако да стигне неко решење од кога вам много тога зависи, упозорава недељни хороскоп. Неки људи су вам, вероватно, подгрејавали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стижу промене, а с њима и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега сада не видите.

Наоружајте се стрпљењем, јер решење није на видику

Љубав

Подршка вољене особе вам је од непроцењиве важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Чувајте се инфекција.

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Девица

Посао

Кренуле су значајне промене које се тичу вашег пословања. Пре него што се то реализује до краја, неопходно је да савладате неке нове вештине. Тај услов који вам је предочен буди у вама узнемиреност и појачава нервозу коју тешко контролишете. Пре него што донесете исхитрене одлуке, добро размислите шта губите уколико се побуните, саветује недељни хороскоп.

Почеле су промене у вези посла.

Љубав

На партнера емитујете нестабилно расположење. Притисак под којим се налазите није узрокован његовим понашањем, па због тога будите обазриви да не направите штету коју бисте касније тешко поправили. Крај недеље може бити изузетно напет, избегните озбиљне разговоре и свађу.

Здравље

Проблеми с кожом.

Вага

Посао

Мучи вас велико разочарање, упозорава недељни хороскоп. Схватате да сте изложени окрутној манипулацији, нарочито од стране сарадника којима сте веровали. Безразложно паничите, штити вас особа које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствене приоритете који су једино важни.

Разочараћете се, манипулишу вама, паничите.

Љубав

Овде вам баш и не цветају руже пошто у односу с вољеном особом већ неко време егзистира дистанцираност. Немате времена да се посветите том проблему, чини вам се да имате преча посла. Планетарни распоред на небу указује на потенцијално ескалирање партнеровог незадовољства.

Здравље

Болови у синусима.

Прочитајте још: Марс диктира ритам вируса и ЗАТВАРА свет од августа, а поново га отвара ОВОГ месеца

Шкорпија

Посао

Ево сегмента вашег живота који, ових дана, не цвета. То није изненађујуће пошто се већ неко време “гомила” нека тешка енергија и ви то осећате. Крај недеље доноси озбиљан стрес, а уколико не будете пажљиви могуће су озбиљније компликације. Овај аспект, такође, може да укаже и на одлуке којима ћете утабати нову пословну стазу у будућности, обећава недељни хороскоп.

Гомила се тешка енергија, ништа вам не иде.

Љубав

Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су такви планови нереални све док у томе не учествује и друга страна. Како недеља одмиче, тензија између вашег партнера и вас расте. Избегавајте дискусије јер могу пасти тешке речи с обе стране.

Здравље

Болови у леђима.

Стрелац

Посао

Добро се осећате па с том вибрацијом привлачите сличне људе. Прилив енергије иницира рађање нових идеја или покретање пројеката у којима бисте ви играли важну улогу. Подршка претпостављених лица обећава позитиван исход свега што ових дана започнете. Ипак, важно је и да останете с обе ноге на земљи како вас налет оптимизма не би претерано понео, саветује недељни хороскоп.

Покрећете нове пројекте, имате подршку.

Љубав

Дуго одлажете решавање неких проблема па вас накупљено незадовољство озбиљно мучи. Без обзира на то шта бисте могли да покушате, одговор вољене особе изостаје. Они који су слободни треба да задрже такав статус, јер би свако отпочињање љубавне везе било неповољно.

Здравље

Проблеми са стомаком.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Јарац

Посао Добро се осећате, расположење расте. Трошите новац на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте често на точковима, будите опрезни, нарочито за викенд. Постоји опасност и од физичких повреда па у том смислу будите пажљиви, нарочито на јавном месту.

Расположење расте, трошите новац, али постоји опасност од физичких повреда.

Љубав

Можда вам и није све потаман али ви као да нисте спремни да било шта предузмете и свој љубавни живот поставите онако како вама највише одговара. Не губите стрпљење, јер свесни сте да је све пролазно, па и ова животна фаза. Све ће се средити када вољена особа буде иницирала озбиљан разговор.

Здравље

Вртоглавица.

Водолија

Посао

Период је повољан за активирање посла. саветује недељни хороскоп. Планетарни аспекти обећавају добар исход уколико средином недеље направите искорак из досадашње рутине. То може бити покретање нечег што ће функционисати на необичан начин. Ипак, било би добро да будете и опрезни, нарочито уколико баратате документима и папирима. Могуће су грешке и превиди, саветује недељни хороскоп.

Активирајте посао, планете обећавају срећу.

Љубав

Необично вас привлачи особа с којом се срећете у радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваша тајна може бити откривена на непријатан начин.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Рибе

Посао

Током овог периода могли бисте да потпишете неки уговор или да постигнете чврст договор о новој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Пажљиво бирајте речи, могући су неспоразуми.

Очекује вас потписивање уговора. Пазите на детаље и бирајте речи, јер је могућ неспоразум.

Љубав

Шта год урадили и како год се поставили ових дана, ви сте на оптуженичкој клупи. У светлу тога, превентивно, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља вас нехотице може издати.

Здравље

Чувајте се повреда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.