· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: Стрелцу промене, Овну свађа, а Лаву талас УСПЕХА

Викенд хороскоп саветује Рибама да не троше енергију на ситнице.

1627462322_BikiniDepozit.png
Фото: Депозитфото

Ован

Спремни сте да уложите много труда да би успели.Желите да брзо исправите раније грешке и да надокнадите оно што сте пропустили. Будите истрајни на путу ка циљу. Ствари неће ићи глатко како се чини у овом тренутку. Добро размислите пре него што нешто кажете или урадите. Ваше речи ће имати велику тежину па може доћи до беспотребног сукоба.

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Бик

Неочекивани проблеми могли би да вас узнемире и избаце из редовног колосека. Морате реаговати брзо. Ако тако не урадите велике су шансе да ствари  унутар породице крену у погрешном смеру. Ви никада не реагујете на прву лопту, умете да смирите страсти. У овом моменту то породица очекује од вас. Концентрација вам је лоша, пазите се могућих грешака и пропуста.

Близанац

Почетком месеца вам неће бас све ићи како сте планирали.Средина месеца је кључни део када ствари почињу да се дешавају баш онако како сте ви зелели.Може доћи до несугласица,не упуштајте се у расправу ,јер ће проблеми који су дуго гурани под тепих испливати.Сад никако није време за њихово решавање.Нисте задовољни односима са блиским особама.Морате се другачије понети према њима.

Рак

Ваша блиска околина од вас тражи подрску.Ви не подржавате њихове идеје И планове.Немојте им давати лажну наду.Отворено изнесите ваше ставове.То неће свима одговарати ,може доћи до озбиљног сукоба.Сложите све мисли у глави И лепо им саопштите,објасните им да су снови једно а стварност нешто сасвим друго.Затим се достојанствено дистанцирајте.

Прочитајте још: Марс диктира ритам вируса и ЗАТВАРА свет од августа, а поново га отвара ОВОГ месеца

Лав

Очекује вас талас успеха у пословном смислу. Отварају вам се нове пословне могућности. Бићете мало више нервозни и напети. Јавите се пријатељу који вас разуме и може дати подршку. Његов савет ће вам отворити очи. Стање у породици је одлично. Све је на свом месту. Буран талас неразумевања је иза вас. Сада можете да се опустите.

Девица

Делујете резервисано пред својом околином, одбијате да решите проблем на њихов начин, желите да их решите на свој. Непредвиђене тешкоће, јаки изазови и неспоразуми са околином пратиће вас овог викенда. Не робујте старим правилима, прихватите туђу помоћ и упех неће изостати. Отварају вам се нове могућности, искористите их на време.

Вага

Оптерећни сте размишљањима о стварима на које не можете да утичете. Желите много тога да спроведете у дело. То доприноси максималном исцрпљивању нерава. Потрудите се да се дистанцирате од околине колико год је могуће. Дешавања сагледајте из другог угла. Покушајте да се бавите стварима које волите, удовољите себи. Ви сте увек знали да владате собом и ситуацијом. Покушајте тако и у наредном преиоду.

Шкорпија

Покушајте да се опустите и да допустите да вас интуција води.Неке ствари су се искристалисале и сада напокон знате на чему сте. Сада је најбоље време да на неке ствари ставите тачку. Мало сте напети, ако будете опуштенији моћи ћете да из ситуције извучете максимум. Покушајте да на нов начин приступите решавњу проблема убудуће.

Стрелац

Дешавају се изненадне промене унутар саме породице па тако и вашег личног живота. Делују као додатни психолошки притисак и захтевају да донесете нове или мудре одлуке.Околина од вас то очекује. Вама је у интересу да сачувете коректне породичне односе.Стало вам је да својој породици понудите више радости. Управо зато прихватите савет страијег искуснијег пријатеља.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Јарац

Новонастала ситуација у породици доводи до промене планова.Желите да нађете алтернативно решење како би и ви и они били задовољни. Успећете у томе. Важно је да сачувате критеријуме. У доброј сте кондицији и одлично се осећате.Планове које имате за вашу будућност сада је право време да их реализујете.Отворени сте за савете и нове идеје. Млађа особа из породице ће вам доста помоћи.

Водолија

Ваше личне планове које желите да остварите не доносе жељене резултате.Не дозволите да вас то обесхрабри.Од овог викенда ствари се мењају. Суштина је да будете довољно истрајни у плановима. Добијате нову енергију.То ће осећати ваша околина. Мудро спроводити планове.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Рибе

Налазите се у креативној фази, преокупирани сте плановима и идејама које желите да реализујете.Окружење вас подржава, искористите то. Ствари на које не можете да утичете пустите их да се саме одвијају. Не трошите енергију на тривијалне ствари. Овај викенд је право време да се опустите и напуните батерије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.