· · Коментара: 1
ПЛАНЕТЕ

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Водолија ће бацити КОЦКУ, Шкорпији следи добитак, а једном знаку РАЗВОД

Бик и Ован ће имати муке на послу, па је најбоље да се у овом периоду примире.

1617349101_girl-2868220_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Посао

Усмерени сте на неке новине у пословању и проналазите занимљиве методе које се дефинишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Осим тога, велике непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Потешкоће са надређенима, а љубав под тензијом и много емотивног неразумевања...

Љубав

Паралелно с напетом атмосфером која осликава ваш професионални живот, и емотивни односи постају све нестабилнији. Вољена особа је под тензијом, а могућа је и додатна непријатност уколико почнете да се правдате. У фази сте потпуног емотивног неразумевања.

Здравље

Чувајте се вируса.

Прочитајте још: Месечни хороскоп: Стрелцу флерт и љубав, Ваги велико искушење

БИК

Посао

Предстоје вам проблеми са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

Проблеми са сарадницима, примирите се.
Сузана Бан Фото: В. Д.

Љубав

На овом плану стижу узбуђења али и стресови. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације, могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље

Гастритис.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Предстоје вам повољне вести везане за неки посао из прошлости. Информација стиже од особе с којом сте пословно повезани. Ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како не бисте, на крају, били оштећени.

Стижу вести из прошлости, сведите очекивања на минимум да не би били разочарани.

Љубав

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска па ваше незадовољство може ескалирати на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и прећутите.

Здравље

Костобоља.

Прочитајте још: Победио је најкрволочнију војску и потписао први мировни споразум на свету, а онда владао још 42 године!

РАК

Посао

Ово су дани када вам се отвара могућност да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ни са чим не оптерећују. Посао неће побећи, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и на то ставите тачку.

Стиже предах, искористите га паметно.

Љубав

Ако дозволите себи да своју нервозу и напетост емитујете на партнера постоји велика шанса да кризу, која може бити краткотрајна, продубите и на тај начин и продужите. Уз помоћ једног пријатеља вратићете оптимизам, иако реални проблеми и даље остају нерашчишћени.

Здравље

Чувајте се вируса.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

ЛАВ

Посао

Изненађујуће вести могу потпуно да вам помуте концентрацију. Ваша пуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи у вези с послом који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји али кроз болан компромис.

Стижу изненађујуће вести и болан компромис

Љубав

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте да слободно време посветите себи, далеко од свих па и од најближих.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: УРАН доноси историјске промене, од јуна следи разрешење, а у децембру свет више неће бити исти

ДЕВИЦА

Посао

Чак и за најмању зараду морате добро да се помучите. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења, иако неки проблеми још опстају.

Мучићете се око свега, не играјте на карту среће, трудите се.

Љубав

Предали сте се илузијама. Свесно дозвољавате себи да вас надвлада нереална машта. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим уљудним понашањем шаље поруку да вас уважава. Припазите да ваша благонаклоност не зазвучи као да имате задње намере.

Здравље

Будите опрезни с лековима.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

ВАГА

Посао

Спремите се на важне одлуке. Није време за оклевање, потребно је да брзо реагујете и прихватите прву пословну понуду која стиже у овом периоду. Можда ће вам, на почетку, све деловати успорено и траљаво, али дугорочно све што сада будете покренули, поседоваће потенцијал да се развије у озбиљно исплатив посао будућности. Будите истрајни и успећете у томе.

Спремтие се на важне одлуке, све ће на почетку деловати успорено, али биће одлично.

Љубав

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари будете довели до краја, следи вам осетан енергетски пад. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

Здравље

Проблеми са синусима.

ШКОРПИЈА

Посао

Стиже значајан финансијски добитак, али истовремено и трошкови на које нисте рачунали. Нека вас не понесе помисао да бисте могли да одложите плаћање текућих рачуна. Било каква идеја о новчаним комбинацијама, знајте, биће онемогућена. Ових дана будите нарочито дисциплиновани, чак и у ситуацијама које вам могу деловати безазлено.

Финансијски добитак, не помишљајте да одлажете плаћање рачуна! Окрените се љубави

Љубав

Дошли сте до тачке када је потребно да сагледате свој љубавни живот. Вољена особа показује мале сигнале да се нешто битно у њој мења. Те мале промене јесу назнака онога што долази. Како год да се поставите, на прагу сте периода током кога ће се ваш партнерски статус променити.

Здравље

Болови у грлу.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

СТРЕЛАЦ

Посао

Због привидно доброг расположења губите слику о реалним могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете ићи ће траљаво и биће оптерећено неочекиваним препрекама.

Губите слику о реалним могућнсотима, јер ваше планове могу зауставити надлежни вро лако

Љубав

Усмерени сте на једну ситуацију која се одвија у оквиру ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете ви, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема, па због тога двапут промислите пре него што нешто одлучите.

Здравље

Проблеми с плућима.

ЈАРАЦ

Посао

Успевате да избегнете контакте са особама које вас оптерећују. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете, ипак, бити приморани да истрпите неке људе. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали. Немате стрпљења за посао. Ових дана вас све више привлачи идеја о краткотрајном одмору или бар малом предаху.

Бежите од тешких особа, па чак и од партнера

Љубав

Потребна вам је пауза, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за такве промене. Дисциплиновано и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност неког преокрета који може значити чак и прекид везе.

Здравље

Несаница.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

ВОДОЛИЈА

Посао

Оптерећени сте мноштвом обавеза које вам, ових дана, не пријају. Можете се наћи усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Одлуке морате да донесете самостално. На време се дистанцирајте од спољашњих утицаја јер вам у овом периоду нису од користи.

Одлуке морате да донесете самостално

Љубав

Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте се шта вам је важније - сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Година увек почиње ОВНОМ: Упознајте најенергичнији знак у хороскопу

РИБЕ

Посао

Оптерећени сте темпом који вас прати већ извесно време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна, као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете. На све ово нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све што се нуди јер нисте свемогући.

Оптерећени сте темпом, обесхрабрени, али превише сте преузели на себе...

Љубав

Све више размишљате о особи која ни на који начин није за вас. Боље је да се суздржите јер није повољан период за било какве закулисне радње. Бићете разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који могу да вам закомпликују љубавни живот.

Здравље

Алергије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.