Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП од 3. до 9. априла 2023. године: Рибе улазе у неочекивани сукоб, а Девице очекује нови изазов

Погледајте шта вас очекује ове недеље

1680454178_horoskop-nedeljni-april.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Обично када вам живот није у равнотежи, можете то сами да поправите. Покушајте да промените своје навике, прилагодите своје циљеве и направите различите изборе. Не постојите сами у овом свету и не можете га сами трансформисати. Ако ваши најбољи напори у последње време нису били довољни, покушајте да промените фокус. Ове недеље, не морате да будете херој и да сами померате планине. Потражите људе који ц́е бити на вашој страни, који ц́е се придружити раду са вама.

Бик

Људи говоре о „веровању својим инстинктима“ као да је то нешто што свако може да уради, без проблема. Можда би у идеалном свету то био случај, али у вашем свету који је трентно неуредан, застрашујуц́и и компликован, то није тако лако. Покушајте да се усресредите и дате свој максимум. То је једини начин да постигнете своје циљеве ове недеље.

Близанци

Лако је рец́и истину када је пријатно. Искреност постаје много тежа када је стварност ситуације ружна или запетљана или једноставно неочекивана и када преносите вести које људи радије не би примили. Потребна је упорност и храброст да се именује проблем. Ако сте у односу који вам не прија или се осећате занемарено , дозвољено вам је да то кажете. Разговор са пртнером може спасити вашу везу. Само будите искрени.  

Рак

Понекад најбоље прилике стигну пре него што се осец́ате спремним за њих. Понуђен вам је посао за који нисте убеђени да сте квалификовани, а љубав куца на врата када сте још увек заузети радом на себи. Ово није оно што сте планирали и бринете се да још нисте спремни да направите тако велики корак. Ваш изазов тренутно је да схватите да ли је то оно што желите. Размислите о својој будућности.

Лав

Ви цените своје односе више од било чега другог. Али нису сви односи подједнако корисни. У пракси, људи који су вам најближи понекад вам донесу више стреса него утехе. Људска биц́а су компликована. Они противрече себи, доносе лоше одлуке и случајно повређују себе и друге. И што вам је више стало до њих, то може бити узнемирујуц́е. Ове недеље је важно да се не суздржавате од онога што вас мучи.  Комуникација, а не избегавање, помоц́и ц́е вам да поново пронађете равнотежу у вашим односима.

Девица

Ове недеље, може се десити да одустанете од својих пажљиво осмишљених планова. Можда ц́е се појавити неконтролисани, непредвиђени услови и ви ц́ете морати да промените курс као одговор. Ваше жеље се могу суптилно променити. Али ви сте паметни и способни. Боље је прилагодити се, прихватити нове и занимљиве изазове, него се превише држати онога што више не функционише.

Вага

Већину времена вам се чини да је једина сврха сукоба у вашем животу да вас избаци из равнотеже и учини вас  раздражљивим. Неки претпостављају да избегавате конфликт зато што га се плашите, док је у стварности то зато што ретко добијате нешто корисно или продуктивно од њега. Али када се равнотежа снага замахне довољно далеко, здрава конфронтација може бити најбољи начин да се ствари поново исправе. Ове недеље, изнесите своје потребе и одбијте да се повучете.

Шкорпија

У хладном, суровом свету, лоше опхођење према себи може изгледати као ефикасна стратегија преживљавања. Замишљате да ако се затворите за љубав и радост, никада се нец́ете суочити са болом губитка или болом у срцу. Али живот не функционише тако. Ове недеље ваш посао није да очврснете, вец́ да се према себи понашате љубазно.

Стрелац

Ваша отвореност према новим идејама и перспективама је предност. Бити спреман да се предомислиш захтева храброст и интегритет. Ове недеље, међутим, можда ц́е вам требати подсетник да сва мишљења не заслужују вашу пажњу. Одређени погледи на свет су окрутни, насилни и на други начин не заслужују ваш ангажман. Не дозволите да вам неко ласка, дс вас превари или застраши да напустите своје вредности. Промишљени сте и мудри, па имајте мало вере у своја уверења. Постоје тренуци када је најбоље бити тврдоглав.

Јарац

За вас, удобност, задовољство и одмор нису баш приоритети. Није да не цените слатке ствари у животу, само што када дође до тога, обично ц́ете одлучити да напорно радите сада и да уживате касније. Невоља је у томе што „касније“ неће скоро доц́и. Увек вас чека више задатака, више начина да се докажете, више могуц́ности да искористите. Зато ове недеље будите намерни да уживате што више можете. Не можете у потпуности да одустанете од посла, али можете се одлучити да успорите темпо.

Водолија

Колико год да имате љубави у свом срцу према целом човечанству, може бити изазов да се не љутите на особе са којима морате да делите овај свет сваки дан. Много људи вас погрешно разуме, успоравају вас. Када се чини да је ретко ко на вашој таласној дужини, природно је да потврдите своју независност. Али ове недеље, на ваше изненађење, откриц́ете да радите много боље у сарадњи са другима него сами. Други људи нец́е блокирати вашу креативност. 

Рибе

Ове недеље, запамтите да је ваша страна приче важна као и било која друга. Не морате увек да будете непристрасни. Дозвољено вам је да се залажете за себе, и то жестоко. Имате способност да видите сукоб из више углова, тако да ћете сигурно урадити праву ствар.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas