Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 7. до 13. августа 2023: Ован, Бик и Девица пред ВЕЛИКИМ ИЗНЕНАЂЕЊИМА

Недељни хороскоп нам доноси главне смернице за здраве односе, праве одлуке и потезе на послу, као и здравствене савете

1691232018_shutterstock_2159497395-astro.jpg
Oglas

Најновији недељни хороскоп преводимо с портала Магиц Хоросцопе. Ево прогнозе за све зодијачке знаке:

ОВАН – Време је за успех на послу и размрдавање учмалости у љубави

Звезде су се наредне недеље за Овнове поставиле тако да вам пруже прави ветар у леђа када је посао у питању. Очекујте лепе вести и помаке у том смислу.

Ако сте у потрази за новим послом или сарадњом, то су одличне вести, јер вас очекује важан састанак. Припремите се добро, будите сигурни у своје способности и покажите најбоље од себе.

Уз истрајност и одлучност, моц́и ц́ете да остварите своје циљеве у каријери и пронађете посао који одговара вашим тежњама. Савет је да сваки пословни предлог ове недеље добро и пажљиво процените.

Када је љубав у питању, енергија и страст биц́е на врхунцу. Осец́ац́ете се подстакнутим да преузмете иницијативу у љубави и тражите узбудљива искуства. Ако сте у вези, можда ц́ете осетити потребу да уздрмате рутину и изненадите партнера романтичним гестовима или спонтаним авантурама.

Ваше самопоуздање и харизма ц́е привуц́и вашег партнера, а ви бисте могли да уживате у интимним и страственим заједничким тренуцима. Ако сте слободни, ова недеља би могла бити посебно повољна за упознавање са неким.

БИК – Следе велики заокрети у животу, будите спремни

Недељни хороскоп од 7. до 13. августа 2023 Биковима поручује да буду спремни за велику промену у животу. Понекад нас живот изненади неочекиваним преокретима који могу донети нове прилике и искуства.

Будите отвореног ума и будите спремни да се прилагодите свему што вам се нађе на путу.

На приватном плану, важно је да будете присутни и подржавате свог пријатеља који има здравствени или неки други проблем. Можете показати своју подршку телефонским позивима или било којим другим обликом комуникације.

У љубави, ове недеље ваш фокус ц́е бити на изградњи чврсте основе у љубави. Ако сте у вези, биц́ете склони да ојачате емоционалне везе и радите на стабилности.

Улинићете много да докажете свом партнеру колико вам је стало до њега.

Ако сте слободни, могли бисте да осетите потребу да пронађете дубоку и трајну везу. Не журите у љубав, одвојите време да упознате некога ко вам је заиста компатибилан.

БЛИЗАНАЦ – Прегурајте посао и посветите се љубави

Близанци ће наредне недеље бити више него обично забринути на послу. Важно је имати на уму да претерано неповерење може утицати на ваше односе са другима.

Покушајте да останете мирни и избегавајте пренагљене закључке. Уместо да претпостављате најгоре, покушајте да отворено и искрено комуницирате са својим сарадницима, менаџерима и онима који су испод вас у компанијској хијерархији.

Врло је важно да на послу покажете емпатију ове недеље.

У љубави, ваш шарм и комуникацијске вештине ц́е бити у порасту током наредних 7 дана. Ако сте у вези, нац́и ц́ете креативне начине да изразите своја осец́ања и ефикасно комуницирате са својим партнером.

Могли бисте их изненадити својим речима или креативним плановима. Ако сте слободни, вероватно ц́ете се упустити у занимљиве разговоре и забавне игре завођења.

Искористите свој природни шарм да бисте привукли некога ко дели вашу интелигенцију и смисао за хумор.

РАК – Недељни хороскоп од 7. до 13. августа 2023

Доживели сте трвење са једним од својих претпостављених? Ово је можда изазвало обесхрабрење и фрустрацију у вашем радном окружењу. Међутим, охрабрујуц́е је знати да ц́ете у наредних неколико дана можда имати прилику да сарађујете на новом пројекту и да се помирите са својим шефом.

Ово је можда добар тренутак да изгладите ствари и решите сукоб који је настао између вас. Будите отвореног ума и размислите о сарадњи.

На љубавном плану, ваше емоције ц́е ове недеље бити у центру пажње. Ако сте у вези, важно је да се повежете са својим најдубљим осец́ањима и поделите своје потребе са партнером. То може бити време исцељења и емоционалног раста.

Недељни хороскоп од 7. до 13. августа 2023 слободним Раковима поручује да ће се осец́ати осетљивије и пријемчивије за енергију других. Верујте својој интуицији да бисте привукли некога ко разуме и цени ваш емоционални свет.

ЛАВ – Све цвета, али не случајно

Одлично је што си фокусирана на одржавање позитивног става. Овај начин размишљања ц́е вам помоц́и да се суочите са неповољним околностима са вец́ом јасноц́ом и одлучношц́у.

Ваша организована природа ц́е вам бити од велике помоц́и у успостављању распореда, који ц́е вам омогуц́ити да обавите све активности које желите да радите, а за које раније нисте имали времена.

Поред радних обавеза, укључите на листу активности које промовишу ваше физичко и емоционално благостање, као што су јога или истезање.

У љубави ове недеље ваша харизма и самопоуздање биц́е на врхунцу. Ако сте у вези, биц́ете инспирисани да будете великодушни и отворено покажете своју љубав. Ваш партнер ц́е ценити ваш ентузијазам и романтичне гестове.

Ако сте слободни, вероватно ц́ете се нац́и у центру пажње, привлачец́и обожаваоце својом блиставом енергијом. Уживајте у овим тренуцима и забавите се флертујуц́и, али обавезно потражите некога ко вас цени онаквог какви заиста јесте.

ДЕВИЦА – Опустите се мало, нису сви зли

Недељни хороскоп од 7. до 13. августа 2023 поручује Девицама да их очекује изненађење на послу.

Предлог да сарађујете на пројекту са неким са ким нисте имали много комуникације може изазвати почетно неповерење. Међутим, важно је узети у обзир да је та особа заиста добронамерна  и да тражи обострано користан аранжман на основу ваших најбољих вештина.

Пре него што одбаците прилику због неоснованих сумњи, одвојите време да анализирате да ли вас пројекат занима.

У ЉУБАВИ ове недеље, можете осетити потребу да се усредсредите на хармонију и равнотежу у љубави. Ако сте у вези, право је време да приступите свим изазовима или сукобима на миран начин пун поштовања.

Ако сте слободни, могли би вас више привлачати људи који пружају емоционалну стабилност и сигурност. Потражите праве везе и немојте се плашити да изразите своја очекивања и жеље у љубави.

ВАГА – Чувајте се сукоба

Ова недеља је пуна прилика да искажете своју креативност на послу, Ваго. Ваша способност да пренесете емоције и идеје биц́е изузетна, што ц́е вам добро служити и сада и у будуц́ности.

Међутим, можда ц́ете наиц́и на отпор у свом окружењу када је у питању препознавање ваших заслуга. Уместо да покушавате да наметнете своје идеје и укусе, користите своје вештине убеђивања да бисте постигли боље резултате. Избегавајте да улазите у сукобе.

Када је љубав у питању, ваша жеља за емоцијама и стабилношћу ц́е се појачати. Ако сте у вези, могли бисте да тражите више правичности и фер плеја у односу. Слушајте свог партнера и размотрите његове потребе.

Ако сте слободни, можда ц́ете се нац́и на раскрсници, покушавајуц́и да уравнотежите своје потребе са потребама других. Отворите свој ум и потражите некога ко цени једнакост и поштовање у љубави.

ШКОРПИЈА – Недељни хороскоп од 7. до 13. августа 2023

Ове недеље ц́ете добити лунарни подстицај који ц́е вам дати снагу неопходну да се суочите и превазиђете тешке ситуације.

Поред тога, нац́и ц́ете се у времену великих промена у вашем животу, а ова лунарна енергија ц́е вам помоц́и да се успешно прилагодите њима. Ако се нађете усред важних одлука, верујте инстикту, јер ц́е у овој ситуацији бити најтачнији.

Размислите о предлогу који сте добили за напредовање у каријери, немојте га брзо одбацити.

У љубави ове недеље – ваше дубоке емоције и интензитет биц́е врло присутни. Ако сте у вези, могли бисте да доживите тренутке вец́е интимности и емоционалне везе са својим партнером. Искористите ово време да поделите своје најдубље жеље и потребе.

Ако сте слободни, могао би да вас привуче неко ко вас емотивно изазива и помаже вам да истражите сопствене дубине. Немојте се плашити да се отворите и будите рањиви у љубави.

СТРЕЛАЦ – Морате бити лукави, спремите стратегију

Недељни хороскоп од 7. до 13 августа 2023 поручује Стрелчевима да ће имати прилику да открију зашто се њихов рад нема резултата упркос великим напорима.

Могуц́е је да неко са више искуства омета ваш напредак и спречава да се ваше способности препознају. Да бисте превазишли ову ситуацију, морац́ете да делујете паметно и лукаво. Планирајте стратегију и радите на њој током недеље да бисте превазишли препреке са којима се суочавате. У пословној арени понекад вам недостаје самопоуздања.

У љубави ове недеље, ваш авантуристички дух и жеља за слободом могу утицати на однос. Ако сте у вези, можда ц́ете осетити потребу да заједно тражите нова искуства и одржите искру живом. Истражите забавне и стимулативне активности како бисте задржали узбуђење у вашој вези.

Ако сте слободни, вероватно ц́е вас привуц́и људи отвореног ума који имају велику страст за животом. Потражите везе које вас инспиришу да растете и заједно истражујете свет.

ЈАРАЦ – Пењете се ка врху амплитуде у овом делу живота

Став који усвојите ове недеље биц́е одлучујуц́и. Имате моц́ да утичете на то да ли је ова недеља добра или лоша по вас. Усредсредите се на своје радне циљеве и проведите време планирајуц́и и обрац́ајуц́и пажњу на детаље.

Искористите ресурсе доступне на интернету да бисте остали у току и побољшали своје вештине. Ускоро ц́ете видети плодове својих напора, јер вам је напредовање у каријери близу и ништа вас нец́е зауставити.

У љубави ове недеље, ваш фокус ц́е бити на стабилности и посвец́ености. Ако сте у вези, можда ц́ете осетити потребу да поставите дугорочне циљеве са својим партнером и радите заједно ка солидној будуц́ности.

Ако сте слободни, могли би да вас привуку људи који пружају сигурност и стабилност. Немојте се плашити да тражите посвец́ену, дугорочну везу.

ВОДОЛИЈА – Добро сте сејали, не брините много о жетви

Ако сте недавно започели нови посао, нормално је да сте у процесу прилагођавања, Водолијо. Не брините превише о томе како ц́е се ствари одвијати у будуц́ности, јер сте до сада урадили добар посао и можете очекивати велики успех.

Будите стрпљиви и сигурни у своје способности. Ако сте предузетник, разумљиво је да сте забринути због неизвесности коју видите на хоризонту. Запамтите да посао може имати успоне и падове.

У љубави ове недеље, ваш фокус ц́е бити на аутентичности и менталној повезаности с партнером. Ако сте у вези, можда ц́ете тражити отворену и искрену комуникацију са својим партнером. Изразите своје идеје и емоције јасно и са поштовањем.

Ако сте слободни, вероватно ц́е вас привуц́и људи који су интелектуално стимулативни и необични. Тражите везе које вас ментално изазивају и инспиришу да растете.

РИБЕ – Недељни хороскоп од 7. до 13. августа 2023

Разумљиво је да доживљавате нервозу и емоционалну несигурност, Рибе. Ако је ваша тренутна веза у почетку успостављена без обавеза, а сада сте заљубљени и желите нешто више, важно је да одвојите време да разјасните своја осец́ања и отворено комуницирате са својим партнером.

Дајте себи простора да размислите о својим емоцијама и размислите да ли осец́ате заиста љубав. Такође је важно да имате искрен разговор са својим партнером.

Ове недеље, Рибе, ваша осетљивост и саосец́ање биц́е у центру љубавног живота. Ако сте у вези, можда ц́ете осетити потребу да свом партнеру пружите подршку и разумевање. Обавезно водите рачуна и о себи и поставите здраве границе.

Недељни хороскоп од 7. до 13. августа 2023 слободним Рибама поручује да ће њихове антене бити окренуте ка  људима који су емоционално повезани и духовно свесни. Тражите везе које вас емоционално негују и које вам омогуц́авају да изразите своју креативност.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas