Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

OKTOBAR će TRI znaka usrećiti: Strelac će konačno isplivati, a DVA će promeniti posao

Kome oktobar donosi sreću i uspeh, a ko treba da se pripremi na vrtoglave promene?

1632994868_Depositphotos_64875949_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Strelac

Vama slede promene na bolje. U proteklom periodu kao da je vreme stalo. Sve što ste pokušali vratilo vas je tri koraka unazad. Sada u oktobru svež i zdrav vazduh, odnosno, energija ulazi u vaš život. Promene pozitivne očekujet i na poslu. Ali akcenat je više na vama kao biću jer više nećete imati težinu i sada ćete da dišete punim plućima.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur vraća STARU LJUBAV i bivše prijatelje: Oslonite se na INTUICIJU

Ribe

Oktobar iskoristite da svetu pokažete sebe kao potpuno novu osobu. Sada imate elana, promene se dešavaju i vreme je da se pripremite za nove promene koje će vam život odvesti u potpuno novom pravcu. Jupiter će karajem godine ući u vaš znak i tada tek sledi vaših 5 minuta.

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Ovan

Vama se završava ciklus nelagode koji ste imali na poslu. Sada slede konkretni događaji koji vam menjaju put u karijeri.

Ovan menja posao, a u ljubavi biće akcije

Slobodnim Ovnovima se pojavljuje osoba koja im menja život iz korena. Po prvi put nećete vi morati da "radite" jer će temperament ove osobe biti duplo jači od vašeg i zamislite vi ćete "ostati bez teksta"

Znakovi kojima oktobar donosi ne tako lepe promene:

Pročitajte još: Jedan horoskopski znak izmišlja PROBLEME, ali ima savršen UKUS, da li ste vi taj?

Bik

Vama retrogradni Merkur unosi pometnju u poslovni život koji će se odraziti i na ljubavni. Poslovni odnos vas i nadređenih, kao i kolega, na ivici je pucanja. Tu više niko nikoga ne razume.Razmišljate o promeni posla a i dobili ste novu ponudu- savet je da sačekate kraj meseca i tada da doneste odluku. Nervoza sa posla prenosi se na ljubvani život i partner to oseća. Pamet u glavu i polako.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Blizanci

Vi ste deca komunikacije a ovaj retrogradni Mekur vama unosi potpunu pometnju u mozgu, rečima i mislima. Nikako sada ne donosite odluke. Zaista niste racinalni niti sposobni za to. Ako možete pokušajte da sve vaše misli preneste na papir (znači bez direktne komunikacije) i onda to opet pročitajte krajem meseca i primenite.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas