Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они су НАЈОМРАЖЕНИЈИ ЗНАКОВИ ХОРОСКОПА: Астролози тврде да ИЗЛУЂУЈУ СВЕ ОСТАЛЕ, а ево и зашто

Међу хороскопским знаковима има и оних који својим понашањем и навикама привлаче негативну пажњу и други их не воле претерано.

1697722466_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Већина оних који верују у хороскоп преврну очима када им кажете да сте рођени у следећим знаковима:

Ован

Ован је врло асертиван и такмичарски настројен и ове се особине могу сматрати лидерским квалитетима, међутим, неки би могли сматрати да је Ован превише агресиван или нападан. Њихова импулсивна природа такође може довести до сукоба у неким ситуацијама.

Шкорпија

Шкорпије су често несхваћене због своје интензивне и тајанствене природе. Оне имају тенденцију да буду тајновите, мистичне и дискретне, што некима делује егоцентрично и сујетно.

Међутим, њихову оданост и страст цене они који их разумеју.

Јарац

Јарчеви су врло усредсређени на своје циљеве, што се може протумачити као врста фанатизма.

Њихова практичност и амбиција понекад се могу доживети као да су хладни или дистанцирани, али они цене стабилност и успех.

Водолија

Водолије су познате по свом интелектуалном и неконвенционалном размишљању. Неки од њих би могли да се сматрају превише ексцентричнима или дистанциранима јер су склони да својим идеалима и циљевима дају предност над личним емоцијама.

Међутим, њихове иновативне идеје могу бити освежење.

Стрелац

Стрелчеви имају јаку жељу за слободом и авантуром, што понекад може довести до проблема с обавезама или импулсивности у везама. Иако цене поштење и истину, њихова се отвореност може погрешно протумачити као неосетљивост.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas