· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ДО 11. ОКТОБРА

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Један знак угрожавају ЗАКУЛИСНЕ радње, другом прете ПРЕВАРЕ, а трећем СТИЖЕ ПОМОЋ млађе особе

Све што се дешава није случајно и неопходан је опрез свих знакова.

1601631234_Depositphotos_85508756_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Приморани сте да донесете одлуку за коју знате да мора да се догоди, али које се истовремено и плашите. Превише озбиљно схватате овај тренутак, као да након тога нема повратка на старо. То је нереално, врло брзо ћете схватити да оно што вам је у овом периоду деловало као неизбежно, у ствари, није коначно.
Љубав Ако занемарите ситне проблеме који кваре расположење, схватићете да за дружење и исцељујуће разговоре није неопходно да вам све буде потаман. С друге стране, под тензијом сте због притиска вољене особе која је, ових дана, променљивог расположења и за ваш укус превише тајанствена.

Здравље

Чувајте плућа.

БИК

Посао

Посао се гомила, а ви се у томе све слабије сналазите. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да би вас мотивисало да се још више потрудите. Све оно што вам се сада дешава није случајно. Из неког разлога важно је, јер ће вам помоћи у будућности. Будите према свима љубазни. Не знате за шта ће вам неко затребати.

Посао се гомила, слабо се сналазите...

Љубав

Прекидате комуникацију с вољеном особом, јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и решите ствари до краја.

Здравље

Пазите се вируса.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

БЛИЗАНЦИ

Посао

Време је да успорите темпо. Могућа је понуда за партнерство са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам звучи сумњиво јер је све сувише добро да би било стварно. Без обзира на то што особа која вам се намеће нема лоше намере, њен план није довољно јак да бисте се ви некритички упустили у ту авантуру.

Успорите, прихватите понуду која стиже...

Љубав

Пред вама су значајне промене. Вољена особа је расположена за оно што долази, а ви то као да не увиђате. Мало пажње и стрпљења може освежити везу која је запала у колотечину. Кратак одмор и заједничко путовање освежиће везу и подсетиће вас да сте, на првом месту, једно другом пријатељи.

Здравље

Гастритис.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

РАК

Посао

Мучи вас нестрпљење, све бисте сад и одмах. Док се тако беспотребно трошите и нервирате, време пролази, а ништа не постижете. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду импулсивне реакције којом бисте упропастили све што сте до сада изградили. Контролишите променљивост расположења како бисте избегли могуће компликације.

Нестрпљиви сте и беспотребно се трошите, јер ништа не постижете...

Љубав

У партнерским односима влада некакво затишје. Вољена особа делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност, ових дана, трпи ударце јер вас околности терају да ситуацију сагледате на реалан начин. Не губите наду, тешкоће у овом периоду су краткотрајне и пролазне.

Здравље

Проверите крвни притисак.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

ЛАВ

Посао

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ове дане за кратак одмор како бисте темељно осмислили на који начин је најбоље да се убудуће организујете.

Одложићете многе активности и препустити одговорност сарадницима, одморите се.

Љубав

Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Вољеној особи није јасно ваше понашање, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: ОБЈАВЉЕН ПОСЛЕДЊИ СНИМАК БАБА ВАНГЕ: Предвидела бомбардовање Београда, преко милион људи одлазило по помоћ (ВИДЕО)

ДЕВИЦА

Посао

Можете да рачунате на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора који вам најављује да ваша каријера креће у новом правцу. Упоредо с тим муче вас лоши поступци одређених сарадника па, иако славите малу победу, истовремено сте и увређени.

Очекује вас потписивање важног уговора!

Љубав

Неки компромиси које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање, јер вам се чини да превише трпите. Збуњује вас вољена особа, као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

Здравље

Прехлада.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

ВАГА

Посао

Очекујете брзу реализацију али ствари се компликују. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити, али будите опрезни - све што ових дана будете покушали, вратиће вас на почетак.

Губите драгоцено време, отвара се шанса да почнете нешто ново.

Љубав

Заокупљени сте разматрањем неких ситуација које су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења. Због недостатка комуникације мали неспоразум прети да прерасте у велики проблем.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

ШКОРПИЈА

Посао

Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити, па вас ишчекивање и неизвесност исцрпљују. Можете себи да помогнете ако се усредсредите на оно што је сада и овде и не мислите на нешто што се још није десило. У сусрет вам долазе многобројне прилике и познанство с млађом особом која има начина да вам професионално помогне.

Исцрпљује вас ишчекивање и неизвесност

Љубав

Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Не будите престроги, јер обоје сте криви. Узрок свега лежи у томе што прећуткивањем пропуштате прилику да искреним разговором разјасните недоумице које вас муче.

Здравље

Чувајте леђа.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

СТРЕЛАЦ

Посао

Недеља почиње великом тензијом и наглом променом ситуације на свим пољима. С једне стране, имате вама надређене људе, а с друге оне који су, по хијерархији, испод вас и очекују ваш потез. Не постоји начин да осмислите решење којим би сви актери били задовољни. Беспотребним колебањем губите енергију, јер шта год да изаберете, неко ће се љутити.

Тензија, промена ситуације, колебање...

Љубав

Време је да се прилагодите вољеној особи. Нисте расположени за компромисе јер их доживљавате као пораз. Шта год да мислите ових дана не заборавите да ваш партнер, као и ви, има своје потребе и да је некада неопходно да му попустите, чак и када није у праву.

Здравље

Главобоље.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

ЈАРАЦ

Посао

Имате довољно времена да обавите све задатке, али у свему касните јер нисте довољно сконцентрисани. Мислима сте далеко јер унапред планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. У једном јесте у праву, а то је да је неопходан прецизан и практичан план, али то не подразумева губљење драгоценог времена у претераном размишљању.

У свему касните својом кривицом...

Љубав

Као и у послу, тако и у љубави, мучи вас нестрпљење. Једноставно, ви више не можете да чекате. Срећна вест је да нећете још дуго трпети, промене стижу у блиској будућности, али могу бити непријатне. Останите смирени и не доносите преране закључке јер могу бити потпуно погрешни.

Здравље

Болови у грлу.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

ВОДОЛИЈА

Посао

Вама је јасно шта је добро а шта не, па вас нервира што колеге не разумеју шта се у радном окружењу дешава. Беспотребно сами себи кварите расположење јер се бавите људским односима који су за ваше пословање небитни. Могући су неочекивани издаци. На време припремите стратегију која ће вам помоћи да превазиђете проблеме.

Колеге вас не разумеју, а вољена особа је променљивог расположења...

Љубав

Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас превише притиска. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може вам се десити да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека, будите стрпљиви.

Здравље

Малаксалост.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

РИБЕ

Посао Период је обележен решавањем закулисних радњи у којима су учествовале особе које сте сматрали својим пријатељима. Иако ћете претрпети одређена разочарања, бићете задовољни, па околини можете деловати превише арогантно. Да бисте избегли евентуалне неспоразуме, током ове недеље избегавајте уплитање у проблеме који вама не припадају.

Људи које сматрате пријатељима учествовали су у закулисним радњама, следе разорачења...

Љубав

Како у послу, тако и у љубави, ових дана, мучи вас колебање. Уколико своју тензију будете усмерили на партнера постоји велика шанса да криза ескалира. Реакција вољене особе може бити изненађујуће непријатна. У свему вам могу помоћи блиски пријатељи, ако им се поверите.

Здравље

Алергије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.