Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ово је НАЈБРУТАЛНИЈИ хороскоп из 1979. године: ЛАВ се љуби у огледалу, ВАГЕ мушкарци су ништа (ФОТО)

Тумачење које ће вас потпуно збунити

1642579796_astro.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Хороскоп из 1979. године који је окачила једна девојка са Твитера, постао је јако брзо виралан, а за веома кратко време прикупио је преко 540 хиљада лајкова и подељен је преко 250 хиљада пута.

Прочитајте још: СУРОВО ИСКРЕН ХОРОСКОП: Ваге заједљивци, Лавови свима "мрсе конце", Бикови манипулатори

Водолија

Имате веома интуитиван ум и врло сте прогресивни. Често лажете. Стално правите исте грешке јер сте глупи. Сви око вас мисле да сте будала.

Рибе

Поприлично сте маштовити и често мислите да вас прати ФБИ или ЦИА агент. Немате утицај над пријатељима, а људи вас мрзе јер се хвалите својом моћи. Недостаје вам самопоуздање и веома сте одбојни.

 Ован

Ви сте пионир у свему, то је особа која је прва у свему, а ви мислите да су људи око вас будале. Имате мало стрпљења, лош темперамент и не прихватате савете. Ви сте кретен.

 

Бик

Ви сте практични и упорни. Веома сте фокусирани на предан и напоран рад. Већина људи мисли да сте тврдоглави и глупи.

Близанци

Интелигентни сте и људи вас воле зато што сте бисексуални. Увек очекујете превише и дајете премало. То значи да сте шкрто копиле.

Рак

Врло сте емпатични и разумете друге људе и њихове проблеме, због чега сте и наивни. Стално одлажете ствари и зато ћете бити социјални проблем. Свако ко је у затвору је Рак.

Лав

Мислите да сте природни вођа, док други само мисле да сте идиот. Већина лавова су насилници. Знате и не можете да прихватите искрену критику. Ваша арогантност је одвратна. Лавови су лопови који већину свог времена проводе гледајући једни друге и љубећи се у огледало.

Девица

Ви сте особа која воли логику, а не неред. Немате емоције и често заспите током секса. Девице су добри возачи аутобуса и макрои.

Вага

Веома сте креативан и уметнички сте тип, али имате проблема са реалношћу. Ваша избирљивост је досадна људима у вешем окружењу. Ако сте мушкарац, онда сте ништа.

Шкорпија

Ви сте најгори од свих знакова. Грозни сте на послу и не може вам се веровати. У послу напредујете само због недостатка етике. Ви сте савршени гад, а већина Шкорпија је убица.

Стрелац

Оптимистични сте и ентузијастични, али ослањате се само на срећу јер немате талента. Већина Стрелчева су алкохоличари. Ниси вредан ниједног дана.

Прочитајте још: Период обојен израженим емоцијама и осетљивошћу: Вечерас је ПУН МЕСЕЦ први пут у 2022. години, а на ова ЧЕТИРИ знака имаће најјачи утицај

 

Јарац

Конзервативни сте и плашите се да ризикујете. Ви сте заправо кукавица. Никада није постојао Јарац који је био значајан.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas