Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Пословни хороскоп октобар: Јарац добија награду, Водолија посао, а Ован ЦВЕТА

Октобар је месец могућности: Близанци нека буду притајени змај, а Девица скривени тигар!

1632389571_Depositphotos_77659876_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Октобар  вам доноси стабилност. Ако сте у радном односу све се одвија повољно по вас. Нема трзавица. Леп је период да представите колегама нове идеје јер ће те имати подршку. Такође следи вам понуда у оквиру постојећег посла. Ако сте без посла тј. тражите га размислите да покренете приватни бизнис.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

Бик

Месец који вам слаже коцкице када је посао у питању. Намучили сте се предходног месеца и садаконачно ставри долазе на своје место. Лепа комуникација са колегама, као и надређенима, следи вам повишица или бонус. У сваком случају један стабилан месец по питању посла тј финансија. Ако тражите посао нека вам фокус буде на дугорочним пословима јер хонорарни послови нису оно што је вама потребно.

Бику ће октобар донети само добре ствари, Раку стрес, а Близанци треба да се притаје.

Близанци

Овај месец се притајите и немојте пуно да "очекујете". Сама атмосфера на послу је напета и није повољна по вас. Ви само радите свој посао, не улазите у расправе и никако се не упуштајте у ситна мала оговарања. Крајем месеца ствари се мењају и тада се покажите у пуном светлу.

Рак

Као и код Близанаца напет и стресан месец је пред вама. Поготово због ретроградном Меркура. Заиста није време за било шта што излази из јасних пословних форми. Значи само радите, све проверите 2x, никао да улазите у сукоб са надређенима као и са колегама.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Лав

Овог месеца се ослоните искључиво на себе. Свом снагом прионите на посао, само рад, рад и дисциплина. Подршку нећете имати, али ни одмагање. Све што сада радите одлично ће се одразити крајем месеца јер вама тада долази лакши период и тада ћете имати помоћ и колега и надређених. Ако можда желите да промените посао то урадите пред крај месеца.

Девица

Вама је месец октобар повољан,. Имате лепу енергију, спремни сте за рад и верујете у себе. Тако треба и да остане јер вам овај месец доноси повишицу као и унапређење. Само не губите фокус и крајем месеца долази награда. Они који траже посао сада је велик вероватноћа од краја месеца да баш нађу посао по њиховој мери. Срећно!

Прочитајте још: КЛЕТВА СЕ ОБИСТИНИЛА: Карађорђеве убице није хтела ни земља, ни вода, ни људи!

Вага

Сада је поента да се усресредите на крајњи резултат. Радите више ствари истовремено и полако губите фокус. Важно да се фокусирате на ствари које су хитне и битне. Када то завршите полако радите остатак. Средина месеца вам доноси мирнији период. Посла ће бити као и рокова али са много мање тензије и са разумнијим роковима.

Шкорпијама је октобар прекретница, а Вагама прилика да се усредсреде на крајњи циљ.

Шкорпија

Овај месец вам је прекретница и ви то осећате. Ваша интуиција каже да идете напред и послушајте је. Слободно се заузмите за себе, тражите повишицу, истакните сами своје труд и рад и успехе на које нико није обраћао пажњу задњих месеци. Изненадићете се на колико подршку предостављених ћете наићи. Само напред!

Прочитајте још: Најгори мужеви хороскопа: Један је ЦИЦИЈА, други ШВАЛЕР, а трећи је ЛЕНШТИНА!

Стрелац

Октобар од вас тражи усвршавање. Ако је потребно и дошколовавање каи и сваки вид курса или обуке. Све што сада будете уложили у себе многоструко ће да вам се исплати у наредним месецима. Слободно ако ви немате новац за то тражите од надређених. Они који траже посао сад га налазе. Можда им на прву лопту неће изгледати сјајно, пустите мало да прође време и да осетите радно окружење. Пријатно ћете се изненадити.

Јарац

Сада вам се отвара могућност на коју сте готово целу вашу каријеру чекали. Звезде вам дају награду у виду озбиљног напредовања, све ваше заслуге и успехе сада сви виде и долази до повећања новца. Поготово ако радите у приватном сектору.

Водолија

Ако сте имали у плану да мењате посао сада се упустите у ту авантуру. Ако желите промене увашем радном окружењу сада их тражите. Ако желите да кренете у приватне воде сада је време за то. Октобар месец вам поручује да сада све што замислите можете и да остварите!

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Рибе

Полако али сигурно ви затварате вашу пословну причу. Било је напорних пар месеци али сада све долази на своје. Сада сте сигурни у себе, тачно знате шта желите а шта не желите. Јупитер вам даје ветар у леђа и спрема вам феноменално изненђење крајем године али отом потом. Сада је битно да не одступате ода ваших пословних циљева и да јасно тражите оно што вам следује јер ћете то и добити!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas