· · Komentari: 0
ASTRO

Poslovni horoskop oktobar: Jarac dobija nagradu, Vodolija posao, a Ovan CVETA

Oktobar je mesec mogućnosti: Blizanci neka budu pritajeni zmaj, a Devica skriveni tigar!

1632389571_Depositphotos_77659876_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Oktobar  vam donosi stabilnost. Ako ste u radnom odnosu sve se odvija povoljno po vas. Nema trzavica. Lep je period da predstavite kolegama nove ideje jer će te imati podršku. Takođe sledi vam ponuda u okviru postojećeg posla. Ako ste bez posla tj. tražite ga razmislite da pokrenete privatni biznis.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur povlači ručnu: Sada dogovorite i planirajte, a evo kada ćete realizovati!

Bik

Mesec koji vam slaže kockice kada je posao u pitanju. Namučili ste se predhodnog meseca i sadakonačno stavri dolaze na svoje mesto. Lepa komunikacija sa kolegama, kao i nadređenima, sledi vam povišica ili bonus. U svakom slučaju jedan stabilan mesec po pitanju posla tj finansija. Ako tražite posao neka vam fokus bude na dugoročnim poslovima jer honorarni poslovi nisu ono što je vama potrebno.

Biku će oktobar doneti samo dobre stvari, Raku stres, a Blizanci treba da se pritaje.

Blizanci

Ovaj mesec se pritajite i nemojte puno da "očekujete". Sama atmosfera na poslu je napeta i nije povoljna po vas. Vi samo radite svoj posao, ne ulazite u rasprave i nikako se ne upuštajte u sitna mala ogovaranja. Krajem meseca stvari se menjaju i tada se pokažite u punom svetlu.

Rak

Kao i kod Blizanaca napet i stresan mesec je pred vama. Pogotovo zbog retrogradnom Merkura. Zaista nije vreme za bilo šta što izlazi iz jasnih poslovnih formi. Znači samo radite, sve proverite 2x, nikao da ulazite u sukob sa nadređenima kao i sa kolegama.

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Lav

Ovog meseca se oslonite isključivo na sebe. Svom snagom prionite na posao, samo rad, rad i disciplina. Podršku nećete imati, ali ni odmaganje. Sve što sada radite odlično će se odraziti krajem meseca jer vama tada dolazi lakši period i tada ćete imati pomoć i kolega i nadređenih. Ako možda želite da promenite posao to uradite pred kraj meseca.

Devica

Vama je mesec oktobar povoljan,. Imate lepu energiju, spremni ste za rad i verujete u sebe. Tako treba i da ostane jer vam ovaj mesec donosi povišicu kao i unapređenje. Samo ne gubite fokus i krajem meseca dolazi nagrada. Oni koji traže posao sada je velik verovatnoća od kraja meseca da baš nađu posao po njihovoj meri. Srećno!

Pročitajte još: KLETVA SE OBISTINILA: Karađorđeve ubice nije htela ni zemlja, ni voda, ni ljudi!

Vaga

Sada je poenta da se usresredite na krajnji rezultat. Radite više stvari istovremeno i polako gubite fokus. Važno da se fokusirate na stvari koje su hitne i bitne. Kada to završite polako radite ostatak. Sredina meseca vam donosi mirniji period. Posla će biti kao i rokova ali sa mnogo manje tenzije i sa razumnijim rokovima.

Škorpijama je oktobar prekretnica, a Vagama prilika da se usredsrede na krajnji cilj.

Škorpija

Ovaj mesec vam je prekretnica i vi to osećate. Vaša intuicija kaže da idete napred i poslušajte je. Slobodno se zauzmite za sebe, tražite povišicu, istaknite sami svoje trud i rad i uspehe na koje niko nije obraćao pažnju zadnjih meseci. Iznenadićete se na koliko podršku predostavljenih ćete naići. Samo napred!

Pročitajte još: Najgori muževi horoskopa: Jedan je CICIJA, drugi ŠVALER, a treći je LENŠTINA!

Strelac

Oktobar od vas traži usvršavanje. Ako je potrebno i doškolovavanje kai i svaki vid kursa ili obuke. Sve što sada budete uložili u sebe mnogostruko će da vam se isplati u narednim mesecima. Slobodno ako vi nemate novac za to tražite od nadređenih. Oni koji traže posao sad ga nalaze. Možda im na prvu loptu neće izgledati sjajno, pustite malo da prođe vreme i da osetite radno okruženje. Prijatno ćete se iznenaditi.

Jarac

Sada vam se otvara mogućnost na koju ste gotovo celu vašu karijeru čekali. Zvezde vam daju nagradu u vidu ozbiljnog napredovanja, sve vaše zasluge i uspehe sada svi vide i dolazi do povećanja novca. Pogotovo ako radite u privatnom sektoru.

Vodolija

Ako ste imali u planu da menjate posao sada se upustite u tu avanturu. Ako želite promene uvašem radnom okruženju sada ih tražite. Ako želite da krenete u privatne vode sada je vreme za to. Oktobar mesec vam poručuje da sada sve što zamislite možete i da ostvarite!

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Ribe

Polako ali sigurno vi zatvarate vašu poslovnu priču. Bilo je napornih par meseci ali sada sve dolazi na svoje. Sada ste sigurni u sebe, tačno znate šta želite a šta ne želite. Jupiter vam daje vetar u leđa i sprema vam fenomenalno iznenđenje krajem godine ali otom potom. Sada je bitno da ne odstupate oda vaših poslovnih ciljeva i da jasno tražite ono što vam sleduje jer ćete to i dobiti!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.