Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН 2021! За ТРИ знака паре ће се лепити, око РАКОВА прште ОТКАЗИ!

Као и сваке године и сада вам астрологија преко звезда даје прогнозу за наступајућу годину када је ваш посао у питању.

1621242740_eade07b303d629fab2e865f26af93564f49e1031.jpg
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот јло
Oglas

Погледајте шта вам звезде предвиђају у послу и каријери и шта вам саветују за 2021. годину.

Како звезде описују ваш посао ове године и шта је то шта је најбитније код вас када је каријера и посао у питању

Ован- овог месеца акценат ће бити на вашим финансијама. Све оно што вам се нудило задњих месеци сада је моменат да прихватите али само ако имате све потребне информације и ако сте направили "слику" тј план у галави. Сада попричајте са надређенима, предложите своју идеју и затражите повишицу или ако је у питању ново радно место преговарајте за већу плату. Једино што може да вам помрси конце је ретро Меркур који ће бити у вашем пољу комуникације 29. маја па тада ће ствари ићи спорије али ће се остварити.

Меркур је овог месеца у ретрогадном ходу, па ће вам можда нека сила кварити планове.

Бик- одличан месец за покретање приватног бизниса ако вам је то било у плану. Ако сте на тренутној позицији и не мењете ништа сада је време да затражите повишицу. Оно на шта треба да обратите пажњу је одлив новца јер постоји могућност да потрошите више него што имате. Тако да овај месец само рационална потрошња и штедња.

Близанци- вама предстоји промена и одлазак са тренутне пословне позиције. Јупитер у Рибама вам је у пољу каријере и ту имате подршку. Али у вама се нагомилалао незадовљство тренутном платом. Потражићете повишицу и ако је не добијете имаћете понуду за ново радно место од бившег шефа са којим сте некада радили.

Рак- овај месец вам доноси гомилу посла. Било би пожељно да све фајлове и податке чувате на два места тј да направите копију. У вашем радном окружењу следе откази. Ви сте на сигурној позицији али ће посао који је обављао ваш колега бити пребачен на вас и постоји могућност да будете преоптерећени послом.

Лав- вама се смеши промена каријере или промена позиције у оквиру комапаније за коју радите. Досадила вам је једна те иста позиција и посао који обављате. Жељни сте промена али имате грч када помислите да треба да разговарате са надређеним. Потребно је да саслушате савет искусног колега и та тада попричате са надређеним. Срећно!

Девица- сада је време да радите на себи и да у оквиру компаније затражите додатне курсеве како би проширили своје знање. Све што се тиче маркетинга је одлично за вас. Однос са колега и надређенима је на узлазној путањи и зато је потребно да потражите усавршавање које ће вам се у току године исплатити.

Други део пословног хороскопа прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ.

                               Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas