· · Коментари: 0

Шест ствари које не треба да буду део вашег живота у мају: Окрените се позитивности и будите себи пријатељ

Мај је месец који може да донесе разне астролошке догађаје, а један од главних је престанак ретроградног Меркура 16. априла који доноси олакшање

1682848783_shutterstock_621333461.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Такође, позитивни аспекти су и прелазак Венере у знак Рака, Марс улази у Лава, Јупитер у Бика... Како бисте у мају привукли позитивну енергију важно је да отпустите одређене негативне вибрације, навике и уверења:

Ево којих 6 ствари треба да отпустите како би мај био месец среће и успеха:

  1. Осветољубивост - Мај може да буде савршено време чишћења од негативних емоција. Сада учимо да на негативност не треба да узвратимо негативним, већ да научимо да опростимо и да се ослободимо негативности. Када ментално отпустимо огорченост и опростимо људима, то нас чини срећним, јер унутрашње блокаде нестају.
  2. Равнодушност према својим и туђим проблемима - У мају се решите равнодушности, повежите се са осећањима других љуси. Ако бринете о другим људима, онда ће вам се живот значајно променити на боље. Имаћете више среће. У мају решавање важних задатака не треба одлагати за касније.
  3. Самокритичност - У мају не будите превише критични према себи. Покушајте да се опустите и коначно схватите да фокусирање само на недостатке не може да вам донесе добро, већ само пад самопоуздања. Будите искрени према себи, али не престроги.
  4. Преамбициозан - У мају ће многи од нас моћи да отклоне проблеме који су се појавили у другој половини претходног месеца. То ће бити могуће само ако мало успорите и не постављате себи претешке задатке. У мају се треба фокусирати на оно најважније, а не на оно што доноси више новца или моћи. Амбиција је добра, али у мају 2023. све би требало да буде умерено.
  5. Не реагујте импулсивно - Боље је прво размислити о свему неколико корака унапред, па тек онда урадити оно што вам је потребно. Будите опрезни када се појаве дилеме. У мају може бити много ситуација у којима морате да направите избор. Ако овај избор направите пребрзо, можда нећете успети.
  6. Нерационална расподела времена - У мају ни у ком случају не треба трошити много времена на нешто што тренутно није главни приоритет у животу. Поставите приоритете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.