Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Синоћ је почео МЛАД МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ: Добар период за нове почетке, а посебно ће утицати на ова ЧЕТИРИ ЗНАКА

Синоћ је небо осветлео млад Месец и то у Девици, паметном, темељном, организованом, практичном знаку Зодијака, а ова енергија ће утицати на наше умове и посебно на начин на који доносимо одлуке.

1694849007_shutterstock_1681017946.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Млад Месец је добар период за различите почетке, али пошто је Меркур - владајућа планета Девице - и даље ретроградан, прво ћете морати да се позабавите исправљањем грешака из прошлости или бар увиђањем шта је оно што вас је спутавало.

Период младог Месеца је суптилније искусво од период пуног Месеца, али је једнако моћан и представља почетак новог поглавља. Ситуације и искуства које се појављују током дана младог Месеца су веома значајне и откривају нам прилике које су спремне да их освојимо.

Ово су дани када ћете добити шансу да средите ствари које су вас оптерећивале, доносећи вам срећу баш када је то потребно. Запамтите, ово је последњи млад Месец пре него што у октобру започне сезона помрачења, па искористите прилику да манифестујете нешто лепо.

Предстојећи млад Месец у Девици би за следећа 4 знака могао да донесе значајну прекретницу у животу.

Близанци

Овај млад Месец погађа вашу четврту кућу личних и ствари везаних за дом, тамо где сте најрањивији. Ово је сјајно време да позовете гост у свој простор, освежите га, реновирате или просто направите забаву како бисте се осетили посебно и лепо у свом дому. Усредсредите се на то да будете у близини људи због којих се осећате пријатно, средите свој животни простор или покушајте да решити неку породичну драму због које се не осећате пријатно. Ово су дани када ћете се вероватно препустити носталгији. Ствари ће се покренути после 23. септембра, када ћете пронаћи задовољство у неки страственим тренуцима. Немојте се плашити да направите први корак у неком романтичном односу - чека вас сјајно време за забаву и флертовање. Такође, уколико се бавите креативним послом, ово ће бити веома добар период.

Девица

Меркур вас је почетком септембра терао да погледате унутар себе и да се позабаваите самоанализом, а такође је можда донео неке збуњујуће ситуације и генерално једно животно успоравање. Можда сте чак осетили и својеврсну кризу идентитета. Но, све то би требало врло брзо да прође, а на хоризонту се виде авантуре, осећај самапоуздање и вере у ваше личне подухвате. Такође, очекујте јасне животне увиде који мењају перспективу и остављају вас отвореним за узбудљиве могућности или духовна открића. Ово је време када треба да пожелите и фокусирате се на једну посебну жељу! Последњи дани септембра за Девице биће оријентисани на финансијка питања - можда ћете добити идеју како да усмерите новац, повећате свој приход или ћете једноставно порадити на плану штедње. У сваком случају, то је тренутак када ћете пожелети да преузмете контролу над својом финансијском ситуацијом.

Стрелац

Имаћете пуно инспирације и енергије када је реч о походу на ваше амбиције и циљеве. Будите стрпљиви - ви имате додир краља Миде, све што дотакнете овог месеца претвара се у злато! Млад Месец у Девици идеалан је тренутак да Стрелац направи неке кораке у унапређењу каријере о коме већ дуго машта. Потрудите се да се не изгубите у маштовитим фантазијама, већ се фокусирајте на практичне начине који могу да вас доведу до успеха. Ваши пројекти и пословни планови би требало да уроде плодом. Такође, бићете врло инспирисани да радите тимске пројекте или да сарађаујете са пријатељима и познаницама на неком хобију или новој пословној идеји. Ово су дани када ћете бити мотивисани да окупљате људеи и уживате у лудом проводу.

Рибе

Ако сте у вези, могуће је да су неки стари проблеми и трзавице поново испливали на површину, те да сте били принуђени да се поново позабавите њима. Ако драма још није готово, размислите о својим речима пре него што их изговорите и покушајте да не схватате исувише лично оно што се вама каже. Ипак, млад Месец ће полако, али сигурно рашчистити драму и унети свеж ваздух у односе Девице. Такође, он означава идеалан тренутак да окренете нови лист са партнером или направите важан корак са неким новим. Ипак, будитео опрезни да се не заносите илузорним осећањима или исфорсираним фантазијама. Стојите са обе ноге чврсто на земљи!

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas