Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стиже на САТУРНОВА КАРМА: Погледајте на које људе ће највише утицати

Сатурн, као владар 2024. године, некима ће отежати живот, а ови људи би посебно требало да га се плаше

1705591273_419374262_3597721840497486_3033597194052427470_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Новом преступном годином влада број 8 (2+0+2+4), који се у нумерологији сматра бројем планете Сатурн. Он је тај који је у астрологији господар карме и закона бумеранга.

Ствар је у томе што је сваки бумеранг одраз тога како се особа осец́а према себи и на ком се емотивном нивоу налази. На основу овог унутрашњег односа према себи сваки појединац доноси једну или другу одлуку према другим људима. Животну равнотежу прецизно контролише Сатурн; важно је запамтити да ц́е се свака акција коју предузмете одражавати у догађајима око вас.

У 2024. години треба да се чувате издаје против себе и своје савести: можда ц́ете се јако покајати ако у некој фази пристанете да жртвујете своје вредности зарад других или тренутну радост.

Сатурн, као владар 2024. године, одговоран је и за сазревање човека, као и за његов озбиљан однос према здрављу и начину живота. Зато ц́е нам многе лекције „долетети“ кроз проблеме са телом и организмом, посебно у месецима озбиљних квадрата Сатурна са другим планетама.

Дакле, у августу 2024. постоји велика вероватноц́а сломљених руку или ногу, пошто ц́е и Марс и Јупитер бити у квадрату са Сатурном. Стога, ако се крец́ете тамо где вам срце не жели, али вас ум тера, највероватније ц́ете научити озбиљну лекцију.

Поред тога, 2024. Сатурн ц́е „скинути ружичасте наочаре“ у вези са вашим односима са другима;ово се односи и на брачне односе и на пријатељства. У романси, Сатурн поздравља легитимне везе, али не поздравља љубавне троуглове; не очекујте да ц́е ожењена особа са којом сте у вези напустити породицу. Људи ц́е 2024. покушати да се држе основа које имају, чак и ако су несрец́ни. Међутим, ако је породична идила "лажна", Сатурн ц́е се обрачунати и са таквим браковима. Често се у годинама Сатурна људи одлучују на развод, јер је брак био крхак и било је издаја.

 

Који догађаји у 2024. би могли да вам униште живот?
 

Нерад, апатија према вашој судбини и недостатак дисциплине су ствари које вас заиста могу потопити на дно 2024. године. Цела ствар је у томе да је Сатурн тај који шаље тестове и он је тај који проверава колико добро човек може да их издржи. И после оваквих провера, Сатурн даје највец́е поклоне, било да су то јаки савези, невероватан финансијски успех и стабилност.

Ако чекате да вам живот донесе оно што желите само зато што сте добра особа, можете чекати још сто година. У 2024. важност доношења одлука је на првом месту, а способност деловања ц́е универзум ценити стоструко. То је случај када ц́ете, чак и минималним напорима на путу трансформације, добити поклоне који превазилазе ваше улагање. На пример, ако одлучите да уштедите новац за куповину куц́е, онда 2024. године, ставите чак и мали износ у своју касицу-прасицу, одједном можете добити повец́ање плате или нови успешан финансијски пројекат.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas