Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сунце у Лаву до 23. августа: Највише ће утицати на ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА - Ево како нам астро период следи

Неким хороскопским знацима најмање ће пријати овај транзит

1689930298_shutterstock_309014624.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сунце, једна од најважнијих планета у животу сваке особе, улази у ватреног Лава 23. јула, где ће се задржати до 23. августа 2023. године.

У астрологији, Сунце представља суштину личности, основни идентитет и виталност, док Лав симболизује страст, креативност, храброст и самопоуздање. Када се ове две енергије споје, ствара се интензиван и динамичан период који може имати значајан утицај на појединца.

Потреба за истицањем

Када Сунце пролази кроз знак Лава (обично од 23. јула до 22. августа), ово је време када многи људи осећају снажну потребу да се истакну, буду примећени и изразе своју индивидуалност. Лав, као владар, жели да буде у центру пажње и често тежи да доминира својом харизмом и самопоуздањем. Током овог периода, многи могу осећати снажан порив да се баве креативним пројектима, истраже своје таленте и изразе своје јединствене особине.

Сунцем у Лаву подстиче се осећај поноса и храбрости. Људи могу бити храбрији у суочавању с изазовима, преузимати иницијативу и бити вође у својим областима интересовања. Такође, ово је време када се може показати и изражавати дубока љубав према себи и својој аутентичности.

Сујета и егоцентризам

Међутим, као и сваки астролошки период, Сунцем у Лаву може имати и своје изазове. Претерана потреба за пажњом или наглашавање своје важности може довести до сукоба с другима. Такође, ово раздобље може бити склоно претераној сујети или егоцентричности, па је важно пронаћи равнотежу између љубави према себи и пажње према потребама других.

За оне који живе у складу с овим периодом, Сунцем у Лаву може бити време инспирације, сјаја и позитивне енергије. То је прилика да истражите свој унутрашњи пламен, оснажите своје циљеве и покажете свету своје истинске боје. Важно је да се ослоните на своју аутентичност и истинске вредности како бисте искористили пун потенцијал овог астролошког транзита.

Сунце у Лаву највише ће пријати Лавовима, Стрелчевима и Овновима.

ЛАВ

Сунце у вашем знаку доноси вам покретачку енергију и одличну организацију. Бићете у позицији да наметнете своју вољу људима, а показаћете се као одличан лидер. Здравствено ћете се много боље осећати него у претходном периоду, а очекују вас и повољне вести.

СТРЕЛАЦ

Сунце у Лаву доноси вам могућност далеког путовања али и усавршавање. Уколико желите да научите страсни језик сада је идеална прилика. Исто тако, можете да остварите добре контакте са иностраним фирмама. Поједини Стрелчеви могу да се преселе због посла.

ОВАН

Сунце у петом пољу доноси вам креативност, али и нова познанства. Имаћете пуно позива за журке, али и концерте. Пихватите то јер ћете остварити значајне контакте. Уколико планирате да порширите породицу, сада је идеалан тренутак за тако нешто. 

Сунце у Лаву најмање ће пријати Водолијама, Биковима и Шкорпијама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas