Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сутра нам стиже КИША ЗВЕЗДА ПАДАЛИЦА: Ослободите се негативне енергије и пробудите љубазност и оптимизам

Киша звезда падалица очекује нас 22. априла 2023. године

1682062517_shutterstock_595712894.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Дивне кише звезда падалица, односно метеора представљају магичне тренутак у природи када уживамо у ватеромету на небу, посматртамо звезде, трагамо за својомн падалицом и анализирамо које жеље су нам заправо приоритет. Баш једна таква киша звезда падалица очекује нас 22. априла 2023. године.

Овог дана киша метеора Лирида ће бити најактивнија. Врхунац активности биће у ноћи између 22. и 23. априла, али стручњаци посебно истичу 22. У суботу увече пљусак ће бити свега 10 метеора на сат, односно један на десет минута. Да бисте повећали шансе да угледате своју звезду падалицу, потребно је да одете на мирно место, без превише вештачке расвете, у природу и посматрате отворено небо.

Звезде падалице симболиузују светлост, изненађење, промене. Зато током овог дана покушајте да оставите лоше успомене иза себе, а уместо негативности пробудите љубазност и оптимизам. Развијајте љубав према животу, према најмилијима, према природи. Време је да се ослободите огорчености, негативности и малодушности.

Замените непријатна осећања осећајем топлине и посвећености, јер то је права суштина вашег срца. Ако заиста желите да улепшате овај дан, покушајте да ускладите његову енергију. Осим за себе, замислите жељу и за друге људе, пожелите им нешто добро, и то од чистог срца.

Нека вам сваки дан засијају искре радости као што небо красе светле и сјајне звезде!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas