Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вечерас је КИША МЕТЕОРА: Повољан дан да се посветите себи и својим жељама

Вечерас, 17. новембра и у ноћи када прелазимо у 18. новембра догодиће се киша метеора по називу Леониди

1668684864_951c57892db8f93bd83c7c6343bb6b9bb4ee5351.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Овај меторски пљусак догађа се од 3. новембра до 3. децембра, али ће на врхунцу бити 17. новембра када се највише повећавају шансе да угледате звездупадалицу.

Дани кише метеора према мишљењу астролога углавном имају појачану позитивну енергију, па се 17. може сматрати за један од повољнијих дана у новембру месецу. Много тога што сте планирали да урадите ће се највероватније остварити.

Иако леониди "падају" у мањем броју него друге звезде падалице, они имају велику светлост. Њихов сјај се објашњава изузетно великом брзином струјања. Зато се загледајте у небо и покушајте да приметите своју срећну светиљку.

Прочитајте још: Долази нам МЛАД МЕСЕЦ у Стрелцу: Враћа веру у људе, а овим знаковима се остварују жеље

Астролози сматрају да ће 17. новембар бити прилично важан дан са енергетске тачке гледишта. Прво, Меркур данас прелази у знак Стрелца. Друго, Месец је у повољној фази, а трећи разлог за добре вибрације јесу метеорске кише Леонида.

Место одакле долазе честице комете јесте област сазвежђа Лава, па се због тога називају леониди. Астролози сматрају да је повољно овај дан да посветите себи, да мислите на своје жеље и потребе. Дан је савршен и за акцију, рад, ангажовање на више поља. Не одлажите ствари за касније, јер је енергија сјајна да завшите започнете пројекте, можда чак и неке задатке које већ дуго времена остављате по страни.

У свом уму сада јасно рашчистите шта је оно што желите, а шта хоћете да избегнете. Направите ту дистанцу и фокусирајте се на приоритете, само на оно што вам је важно. Нека вам 17. новембар буде дан када стижу само лепевести - уживајте!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas