Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почње КИША МЕТЕОРА: Замислите жељу и погледајте у небо

Метеорске кише, односно кише звезда падалица, представљају магичан спектакл на небу, када се најпре фокусирамо на своје жеље

1665135022_profimedia-0297445309.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Тренутак када визуализујемо, сањамо, а сам поглед на небо испуњава нас осећајем мира и позитивне енергије. Баш једна тако чаробна киша звезда падалица очекује нас 9. октобра увече.

Од 6. до 10. октобра очекује нас метеорски рој Драконида, али врхунац је у недељу вече, 9. октобра. Очекује се да ће киша метеора Драконида бити видљива из САД, Канаде, Европе и северне Азије. Врхунац бљештавила најбоље ћете доживети у природи, ван загађења и уличног и градског светла. Метеорска киша Драконид (или Ђакобиниди ) је киша метеора која се јавља сваког октобра. Име је добио по сазвежђу Дракона змаја, одакле би требало да потичу метеори. Последњих година, ове звезде падалице биле су највидљивије у октобру 2011. године.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР 2022: Ови хороскопски знакови ће бирати између прошлости и будоћности

Пошто се киша звезда падалица догађа истог дана када је Месец пун, могуће је да ће месечев сјаја мало отети славу звездама и својим сјајем смањити видљивост. Ипак, погледајте у небо и визуализујте жеље - можда баш нека звезда падалица буде за вас знак да сте на добром путу испуњења.

Одсјаји на небу могу бити видљиви чим падне мрак, зато идите у шетњу са блиском особом, боравите у природи и загледајте се у небо. Нека свака звезда симболизује по један од ваших снова.

9. октобра погледајте у небо и замислите једну од најлепших жеља. Ако верујете, истински желите и надате се срећи, можда ће се ваша жеља заиста и остварити...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas