Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Сузана Бан саветује како да сами ЧИТАТЕ свој ХОРОСКОП: Ово су најчеће ГРЕШКЕ

Уколико сте астролог-аматер ово је савршен текст за вас!

1611999852_Depositphotos_328158818_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Свима је позната општа подела у наталној астрологији. У ком сте знаку рођени? Где вам је асцендент или, другим речима, подзнак?

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Ово су два, најчешће постављана питања, било да се ради о особама које су потпуни лаици, било да су астролошки зналци. Људи углавном знају у ком су знаку и подзнаку рођени јер су некада негде то израчунавали, али ретко ћете срести неког ко познаје свој комплетан хороскоп.

Шта ова основна информација говори о особи, шта су знак и подзнак?
Знак је место где се Снце налазило у тренутку рођења, а подзнак - Исток!
Када кажемо да је неко рођен у неком астролошком знаку, мислимо на то да је транзитно Сунце у тренутку рођења боравило у том знаку. Када мислимо на подзнак (или асцендент), дајемо информацију који се знак у тренутку рођења подизао на Истоку. Наићи ћете и на овакве формулације подзнака: знак на успону, знак на врху првог поља. Како год, степен и знак у коме се ова тачка налази директно је у зависности од тренутка рођења. Због тога је за анализу наталног хороскопа неопходно је знати тачно време рођења.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Сузана Бан Фото: В. Данилов

Међу многима влада заблуда да се подзнак с годинама мења, па ћете негде чути како се подзнак после 30. године мења и прелази у следећи. То је нетачно.

Подзнак се мења?

Оно што може да има везе с овом претпоставком је чињеница да одређеним техникама предвиђања рачунамо да се тачка подзнака помера сваке године за један степен и самим тим мења вибрацију, нарочито ако у том свом ходу активира неке аспекте који су најављени у хороскопу.

Мења се вибрација!

Ако тако посматрамо, истина је да ће особа у одређеној години, када се промени астролошки знак, осетити промену вибрације, а то може да се догоди првој години живота, а може и у 29, дакле све зависи од тога на ком степену се нашла тачка подзнака у тренутку рођења.

Прочитајте још: Чупави, огромни и гађали су камењем америчке војнике. Ко су ОНИ?

Друга заблуда је да је знак Сунца јачи од подзнака, или обрнуто.

Квалитет Сунца у одређеном знаку и подзнак дају потпуно различите информације о особи, па према томе не можемо рећи шта је јаче или важније. Положај Сунца, између осталог, описује живот, светлост, духовну вертикалу, оца.

Подзнак је акција, избор, наш карактер.

С друге стране, подзнак описује, између осталог, ону прву спонтану секунду наше реакције, онај део нашег бића који тешко стављамо под контролу. Зато кажемо да подзнак описује сваку нашу акцију, избор, начин представљања, оно што чини основну базу нашег карактера. Због овога лакше ћете препознати неког по подзнаку него по знаку Сунца, јер, описује свако наше експонирање, као и физички изглед.

Прочитајте још: Научници потписују петицију ПРОТИВ слања порука у СВЕМИР: Мисле да су ванземаљци претња за нас?!

Дакле, знак и подзнак једно друго не потиру, већ напротив, делови су нашег бића који дају бројне информације о енергетском печату с којим је особа стигла у живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas