· · Коментара: 0
НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ДО 18. ОКТОБРА

СВАЂА, неочекивани обрти, СТАРИ ДУГОВИ: Ово је недеља у којој ће многи ИЗГУБИТИ ПОСАО

Будите нежни према партнеру, "прогутајте" многе ружне мисли, јер су размирице неминовне!

1602229593_Depositphotos_101499578_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Иако овај период може бити веома непријатан за вас, неопходно је да себи приуштите мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и да на то ставите тачку.

Побегните с посла, вратите дугове, у љубави неспоразуми који ће прерасти у ....

Љубав

На емотивном плану стижу турбуленције. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације, могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље

Проблеми с очима.

Прочитајте још: Рођени КОЦКАР, манипулатор, ЛАЖЉИВАЦ или хладан и СТРОГ: Колико ХОРОСКОП утиче на ЛИЧНОСТ?

БИК

Посао

Исцрпљени сте због темпа који вас прати већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна, као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе, па је сад време да у томе и истрајете. На све ово нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све понуде, јер нисте свемогући.

Обесхрабрују вас разни захтеви, обавезе, а сами сте криви јер сте све преузели на себе!

Љубав

У вама озбиљно расте тензија, јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

Здравље

Гастритис.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

БЛИЗАНЦИ

Посао

Покреће се стари пројекат од кога сте увелико дигли руке. Информација о томе стиже од особе с којом сте пријатељски повезани. Ако вам се обраћа у поверењу или ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како се не бисте разочарали.

Покреће се стари пројекат који сте заборавили, будите на опрезу...

Љубав

У центру ваших интересовања је ситуација која се одвија у оквиру ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете ви, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема, због тога двапут промислите пре него што нешто одлучите.

Здравље

Чувајте кожу.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

РАК

Посао

Изненадне вести могу потпуно да вам помуте концентрацију. Ваша пуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји, али кроз болан компромис.

Стижу изненадне вести које ће вас помутити!

Љубав

Предали сте се илузијама, свесно дозвољавате себи да вас превлада нереална машта. Погрешно тумачите благонаклоност једне особе која вам својим уљудним понашањем шаље поруку да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали. Не залећите се.

Здравље

Болови у синусима.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

ЛАВ

Посао

У налету сте доброг расположења. Од руке вам иду неке новине у пословању и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора да буде готов раније. Непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Иду вам од руке новине, поштујте рокове.

Љубав

Паралелно с великом динамиком која осликава ваш професионални живот, и емотивни односи постају све нестабилнији. Вољена особа је узнемирена, а могућа је и додатна непријатност уколико је притиснете озбиљним темама. У фази сте емотивних турбуленција.

Здравље

Стомачне тегобе.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

ДЕВИЦА

Посао

Приморани сте да повучете конкретне потезе. Без оклевања, потребно је да брзо реагујете и прихватите прву пословну понуду која стиже у овом периоду. Можда ће вам, на почетку, све деловати успорено и траљаво, али дугорочно све што сада будете покренули, поседоваће потенцијал да се развије у озбиљно исплатив посао будућности. Будите истрајни и успећете у томе.

Брзо реагујте, прихватите прву понуду!

Љубав

Маштате о особи која је потпуно неприхватљива за вас. Боље је да се суздржите - није повољан период за било какве закулисне радње, јер ћете бити разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који могу да вам закомпликују љубавни живот.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

ВАГА

Посао

Пред вама су дани јаке пословне динамике и комуникације. Можете се наћи усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Окружују вас људи који вам сугеришу сваку ситницу. Одлуке доносите самостално, на време се дистанцирајте од спољашњих утицаја.

Не залећите се, чувајте се људи око вас, уплићу вас у проблеме, сами доносите одлуке!

Љубав

Време проводите окружени особама које вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска, па ваше незадовољство може да ескалира на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и будите толерантни.

Здравље

Уносите више течности.

Прочитајте још: ОБЈАВЉЕН ПОСЛЕДЊИ СНИМАК БАБА ВАНГЕ: Предвидела бомбардовање Београда, преко милион људи одлазило по помоћ (ВИДЕО)

ШКОРПИЈА

Посао

Тешко вам иде комуникација с људима о којима немате високо мишљење. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите неке ситуације. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали. Немате стрпљења за посао, па вас ових дана све више привлачи идеја о краткотрајном одмору или бар малом предаху.

Тешко комуницирате са људима и грешите!

Љубав

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте да слободно време посветите себи, далеко од свих, па и од најближих.

Здравље

Контролишите притисак.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

СТРЕЛАЦ

Посао

Пред вама су компликоване ситуације са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

Каријера би могла да крене силазном путањом

Љубав

Ако дозволите себи да нервозу и напетост емитујете на партнера, постоји велика шанса да кризу, која може бити краткотрајна, продубите и на тај начин и продужите. Уз помоћ једног пријатеља вратићете оптимизам, иако реални проблеми и даље остају неразрешени.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

ЈАРАЦ

Посао

Известан је прилив новца, али истовремено и трошкови на које нисте рачунали. Нека вас не понесе помисао да бисте могли да одложите плаћање текућих рачуна. Било каква идеја о финансијском маневрисању, знајте, биће онемогућена. Ових дана будите нарочито дисциплиновани, чак и у ситуацијама које вам буду деловале доброћудно.

Стиже новац, али и трошкови!

Љубав

Изгледа да сте склони лаком одустајању. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније - сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Здравље

Чувајте се инфекције.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

ВОДОЛИЈА

Посао

Постижете све, али уз додатни напор и велики труд. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, упорност и одрицања. Једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења, иако неки проблеми још опстају.

Не играјте на крату стеће, већ упорности.

Љубав

Потребан вам је предах. Међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за такве промене. Дисциплиновано и стрпљиво приступите партнеру, јер ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност неког преокрета који може озбиљно да закомпликује љубавни живот.

Здравље

Костобоља.

Прочитајте још: Чувени АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА: Октобар ће бити пун КРИМИНАЛА, љубоморе, ТЕШКИХ РЕЧИ, али и невероватних ПРЕОКРЕТА

РИБЕ

Посао

У доброј сте форми, али помало губите реалну слику о могућностима које су у овом периоду пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете ићи ће траљаво и биће оптерећено неочекиваним препрекама.

Губите реалну слику својих могућности, ништа не започињите и чувајте се вируса.

Љубав

Време је да се преиспитате куда ваша веза иде. Вољена особа показује мале сигнале да се нешто битно у њој мења. Те мале промене јесу назнака онога што долази. Како год да се поставите, на прагу сте периода током ког ће се ваш љубавни живот битно променити.

Здравље

Пазите се вируса.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.