Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР 2023. ГОДИНЕ: Лавове очекују проблеми у вези, а Рибе неспоразуми на послу

Месечни хороскоп за сваки хороскопски знак

1692969160_shutterstock_1938555799--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Прочитајте месечни хороскоп за септембар 2023. године и сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Посао

Месечни хороскоп за септембар 2023. године каже да ће се Овнови највише посветити решавању сопствених проблема. Покушаваћете да нађете нове начине за зараду, а савет звезда је да се окушате у пословима везано за комуникацију, рад са људима. Финансијска ситуација је нестабилна.

Љубав

Покушајте да избегавате дубље везе са особама које сте тек упознали. Можда ће вам деловати егзотично и занимљиво, али донеће вам само разочарање и бол.

Здравље

Могући су болови у мишићима, стрес узима данак.

БИК

Посао

Септембар ће бити повољан месец за оне Бикове који се баве креативним пословима. Инспирације вам неће недостајати, она ће вас мотивисати да радите на пласирању својих идеја. Очекујте помак у каријери, ваш труд ће бити примећен.

Љубав

Звезде вам препоручују да овог топлог јесењег месеца верујете више свом срцу него глави. Особа коју сте прерано отписали би могла да нађе начин да вам уђе у живот. Нећете се покајати!

Здравље

Склад у породици и љубавним односима вам доносе мир и добро расположење.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Ако се будете ослањали само на сопствене снаге и лично искуство, направићете велику грешку. У септембру ће вам се се десити неке необичне ситуације и на послу и у личном животу. Зато, ако је могуће, користите искуство других да лакше решите проблеме. Финансијска ситуација зависи искључиво од количине рада који уложите.

Љубав

Чувајте се токсичних људи, посебно ако сте имали са њима везе у прошлости. Неки би могли да вам се свете и наруше љубавни склад. Добар месец за слободне, преко пријатеља упознају неке интересантне људе са којима би могли да уђу у романтичне односе.

Здравље

Поведите рачуна о исхрани и више се крећите.

РАК

Посао

Ракови у септембру практично неће моћи да "дигну главу" од посла. Довољно сте одмарали, напунили сте се енергијом и сада с лакоћом обављате све задатке. Очекујте награду. Незапослени припадници овог знака би у септембру могли да добију понуду за посао где ће моћи да искажу свој таленат у најбољем светлу. Немојте да је пропустите.

Љубав

Заузете очекује миран месец, усредсредиће се на породицу и планове за будућност. Слободни би требало да пораде на неким својим унутрашњим недоумицама и проблемима пре него што улете у везу.

Здравље

Водите више рачуна о здрављу. Код старије генерације могуће је погоршање хроничних болести.

ЛАВ

Посао

Септембар ће бити у знаку контаката и стални преговора. Очекујте да много времена проведете у комуникацији са различитим људима и преговорима преко телефона. Иако вас ови задаци не радују - напротив, будите стрпљиви. Исплатиће вам се сваки разговор, сваки нови контакт. Очекујте награду крајем месеца. 

Љубав

Овог месеца је погоршан однос са супротним полом, постоји неразумевање које никако да савладате и кренете даље. У вези ћете се осећати као да се стално вртите у круг. Слободни имају прилику за авантуру и флерт, али ништа дубље.

Здравље

Могући су проблеми на путовању, понесите путну апотеку.

ДЕВИЦА

Посао

Месечни хороскоп за септембар 2023. године каже да Девице не би требало да очекују велики успех овог месеца. Сву снагу усмериће на нека породична питања, посао ће обављати рутински. Ово је добар месец за куповину скупих предмета или намештаја за дом.

Љубав

Девице које су браку или дужим везама би могле у другој половини месеца да решавају нека питања везано за некретнине. Слободни припадници овог знака средином септембра улазе у страствену романсу са добрим изгледима за будућност.

Здравље

Склони сте да преувеличавате своје тегобе, а то вам штети.

ВАГА

Посао

Месечни хороскоп за септембар 2023. године каже да ће Ваге бити растрзане на више страна. Свима ће бити потребна њихова помоћ, колегама су потребни савети и иновативне идеје. Лоша страна ове "популарности", колико год да је ласкава за его Вага, јесте што неће бити додатно плаћени. Ипак, финансије у септембру су стабилне.

Љубав

Планирање, велике куповине, чак и реновирање, обележиће септембар у животу заузетих Вага. Оне које нису заузете могу да се надају случајном сусрету са интересантном особом, а ово познанство има добре шансе да се претвори у нешто озбиљније.

Здравље

Потрудите се да спавате довољно, исцрпљујете организам.

ШКОРПИЈА

Посао

Шкорпије ће овог месеца бити посвећене задацима које у прошлости нису могле да заврше. Колектив ће се доста ослањати на вас. Морате на време да поставите границе. Звезде не препоручују никаква улагања у септембру, као ни да позајмљујете новац. Финансијска питања решавајте полако, добро размислите пре сваке одлуке.

Љубав

Партнерски односи су напети, посебно ако у септембру треба да донесете неке важне одлуке везано за будућност. Слободне Шкорпије очекује узбудљив месец, доста дружења, забаве, флерта...

Здравље

Овог месеца неки ваши страхови излазе на видело. Размислите о разговору са стручним лицем.

СТРЕЛАЦ

Посао

Стабилна финансијска ситуација даће вам простора да се опустите и испланирате путовања. Потрудите се да спојите "лепо и корисно", да завршите неке послове док сте на путу и разгранате мрежу контаката. Имаћете доста користи, а најбоље би било да нешто новца оставите по страни.

Љубав

Стрелчеве "пуца" носталгија, присећају се свега са почетка везе - догађаја, осећања... Ово би могло да вам ревитализује везу. Млађе Стрелчеве очекује разочарање. Ово није најбоље време да започнете нову романсу. 

Здравље

Одлучили сте да се посветите здравом животу и дотерате изглед. Неки Стрелчеви крећу у тератану, други се улепшавају у козметичким салонима.

ЈАРАЦ

Посао

Септембар ће за Јарчеве бити изузетно повољан месец, очекује их успех у готово свим подухватима. Доста рада, али биће и награде. Не одбијајте контакте на послу, важно је да вас надређени имају "на оку". Ниво ваших прихода директно зависи од тога колико сте "друштвени" током овог периода.

Љубав

Будите активни, кроз заједничке акције ћете поправити однос са партнером. Друга половина месеца биће нешто мирнија за љубавне парове. Слободне Јарчеве особа из прошлости учи важну животну лекцију.

Здравље

Здравље вам је добро, поведите рачуна о исхрани.

ВОДОЛИЈА

Посао

У септембру ће Водолија бити веома енергична и активна. Ваш мозак "ради 300 на сат", успешно и са лакоћом решавате све задатке који вам се нађу на путу. Вешти сте у комуникацији, лако склапате корисна познанства. Могуће је да ћете имати нешто веће трошкове, али на крају месеца можете да очекујете бонус.

Љубав

У емотивном смислу, овог месеца сте посебно растерећени тешких односа, мисли, осећања. Право је уживање бити с вама у вези. Слободни "лете с цвета на цвет" целог септембра.

Здравље

Чувајте се хране којој је истекао рок или непроверених ресторана, постоји ризик да покварите стомак.

РИБЕ

Посао

Месечни хороскоп за септембар 2023. године упозорава Рибе да се превише не истичу. Овог месеца би било најбоље да не преузимају одговорне послове, могући су неспоразуми који би могли да се на вама "сломе". Није тренутак да тражите повишицу, сачекајте следећи месец.

Љубав

Могући су проблеми у браку или вези, свађе узроковане откривањем неких партнерових тајни. Звезде саветују да не пренагљујете у одлукама. Слободне Рибе имаће прегршт прилика за флерт, али ништа озбиљније.

Здравље

Осећате се добро, водите рачуна о исхрани и појачајте физичку активност.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas