Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФАТАЛНО

ВЕНЕРА И ПЛУТОН ДИЖУ БУРУ: Карма стиже на наплату, многи ће се заљубити у ОПАСНУ особу

Венера са сваком планетом, па и са Плутоном, у свом кретању на годишњем нивоу (у просеку) прави коњункцију.

1640349655_shutterstock_1214744176.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

У садашњем кретању то ће бити три пута (разлог је њено ретроградно кретање од 19. 12. 2021. до 29. 01. 2022. године). Егзактне коњункције ће бити 11. 12. 2021, као и 25. 12. 2021. и 03. 03. 2022. године.
А прича о овом аспекту је оваква...

Фаталност и изазов

Били ви у вези, браку или не, били ви заљубљени у овог или оног или не, ова прича и овај аспект између Венере и Плутона мора имати свој час, као што је и почела. Јер овај аспект вас враћа, и овај аспект увек рађа љубав из некаквих опасности.

Прочитајте још: Хороскоп за ЈАНУАР 2022.: Звезде доносе доста промена на које морамо бити СПРЕМНИ

Овај аспект је наглашена склоност да самим тим увек бирате, и да наклоност и себе дајете увек оним опасним ликовима, увек онима који су на граници и закона и морала. Овај вас аспект увек гура у авантуру са гангстером каквим, али авантура је истинска, као што су и осећаји ваши. Истинска, али и слепа.

Фото: Пиксабеј

Не мора искрено да се ради о опасним људима, тачније не увек са оне стране закона, јер вас не интересује баш увек то. Може то бити и са ове стране закона, али вас, верујем, страшно привлаче шпијуни, агенти, полицајци, припадници обезбеђења...

Било како било, а дешавало вам се то до сада или не, у вашем животу мора постојати час када се таква љубав мора јавити или појавити. Плутон је онај део ваше приче који вашу кармичку причу мора спровести до краја.

Плутон је ваш осећај кривице... комплекс кривице тачније, и ваша машта која зна да прави фаталне ствари, али и фаталне грешке некада и сада. Уметнички ерос и пустоловине. Душом улазите у биће које волите или заволите, а ако су ваши хороскопи са том другом особом сагласни, онда је то слика Ромеа и Јулије, Мерлин Монро и Кенедија, Цеце и Аркана и многих фаталних љубави.

На ивици амбиса

Жене у овом аспекту желе да потцене себе, јер имају комплекс страха. Овај аспект у уметности је дао Крлежу, чудесног писца, као и Баха, чудесног композитора са Плутоном у дванаестом пољу. Ово је аспект дубоке тајновитости и нисте онакви какви изгледате у очима других. Ово је аспект дубоке осетљивости када ствари примате јако к срцу, а у суштини сте невероватно стидљиви, изузетно емотивни, мада тога можда и нисте свесни. 

Губитак контроле над својим животом није леп осећај. Још више убија осећај да ништа моментално не замењује оно шта је срушено или изгубљено. Стално сте у покушају да васкрснете светлост прошлости иза себе и да останете уљуљкани у свету који познајете. Али, то је очајнички покушај и осуђен је на пропаст заједно са вама. Овај аспект тражи преображај. То значи да је потребно да прођете кроз веома јаке кризе како бисте доживели преображај и кренули даље. Суочити се са амбисом и дозволити себи да се раздвојите од старих баријера, ружних стереотипова и ограничења ега, или било чега дугог, то води ка потпуној слободи која вам треба.

Цео текст можете прочитати у штампаном издању Трећег ока.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas