Oglas
· · Komentari: 0
FATALNO

VENERA I PLUTON DIŽU BURU: Karma stiže na naplatu, mnogi će se zaljubiti u OPASNU osobu

Venera sa svakom planetom, pa i sa Plutonom, u svom kretanju na godišnjem nivou (u proseku) pravi konjunkciju.

1640349655_shutterstock_1214744176.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

U sadašnjem kretanju to će biti tri puta (razlog je njeno retrogradno kretanje od 19. 12. 2021. do 29. 01. 2022. godine). Egzaktne konjunkcije će biti 11. 12. 2021, kao i 25. 12. 2021. i 03. 03. 2022. godine.
A priča o ovom aspektu je ovakva...

Fatalnost i izazov

Bili vi u vezi, braku ili ne, bili vi zaljubljeni u ovog ili onog ili ne, ova priča i ovaj aspekt između Venere i Plutona mora imati svoj čas, kao što je i počela. Jer ovaj aspekt vas vraća, i ovaj aspekt uvek rađa ljubav iz nekakvih opasnosti.

Pročitajte još: Horoskop za JANUAR 2022.: Zvezde donose dosta promena na koje moramo biti SPREMNI

Ovaj aspekt je naglašena sklonost da samim tim uvek birate, i da naklonost i sebe dajete uvek onim opasnim likovima, uvek onima koji su na granici i zakona i morala. Ovaj vas aspekt uvek gura u avanturu sa gangsterom kakvim, ali avantura je istinska, kao što su i osećaji vaši. Istinska, ali i slepa.

Foto: Piksabej

Ne mora iskreno da se radi o opasnim ljudima, tačnije ne uvek sa one strane zakona, jer vas ne interesuje baš uvek to. Može to biti i sa ove strane zakona, ali vas, verujem, strašno privlače špijuni, agenti, policajci, pripadnici obezbeđenja...

Bilo kako bilo, a dešavalo vam se to do sada ili ne, u vašem životu mora postojati čas kada se takva ljubav mora javiti ili pojaviti. Pluton je onaj deo vaše priče koji vašu karmičku priču mora sprovesti do kraja.

Pluton je vaš osećaj krivice... kompleks krivice tačnije, i vaša mašta koja zna da pravi fatalne stvari, ali i fatalne greške nekada i sada. Umetnički eros i pustolovine. Dušom ulazite u biće koje volite ili zavolite, a ako su vaši horoskopi sa tom drugom osobom saglasni, onda je to slika Romea i Julije, Merlin Monro i Kenedija, Cece i Arkana i mnogih fatalnih ljubavi.

Na ivici ambisa

Žene u ovom aspektu žele da potcene sebe, jer imaju kompleks straha. Ovaj aspekt u umetnosti je dao Krležu, čudesnog pisca, kao i Baha, čudesnog kompozitora sa Plutonom u dvanaestom polju. Ovo je aspekt duboke tajnovitosti i niste onakvi kakvi izgledate u očima drugih. Ovo je aspekt duboke osetljivosti kada stvari primate jako k srcu, a u suštini ste neverovatno stidljivi, izuzetno emotivni, mada toga možda i niste svesni. 

Gubitak kontrole nad svojim životom nije lep osećaj. Još više ubija osećaj da ništa momentalno ne zamenjuje ono šta je srušeno ili izgubljeno. Stalno ste u pokušaju da vaskrsnete svetlost prošlosti iza sebe i da ostanete uljuljkani u svetu koji poznajete. Ali, to je očajnički pokušaj i osuđen je na propast zajedno sa vama. Ovaj aspekt traži preobražaj. To znači da je potrebno da prođete kroz veoma jake krize kako biste doživeli preobražaj i krenuli dalje. Suočiti se sa ambisom i dozvoliti sebi da se razdvojite od starih barijera, ružnih stereotipova i ograničenja ega, ili bilo čega dugog, to vodi ka potpunoj slobodi koja vam treba.

Ceo tekst možete pročitati u štampanom izdanju Trećeg oka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas