Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: Девица нека ћути, Ован оде до РЕКЕ, а један знак очекује непријатно ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Викенд хороскоп Јарцу саветује да нигде не креће колима јер може да очекује квар.

1625738677_Depositphotos_302927626_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Покушајте да не замерате блиском окружењу на њховим реакцијама. Млађи су и њихове реакције понекад могу бити исхитрене.Покушајте да будете непосредни у комуникативни и да им на леп начин укажете где греше. Искористите овај викен за одмор поред реке.

Бик

Финансијска ситуација је задовољавајућа. Стрпљење и толерантност је оно што ће вам обележити овај викенд. Помало напета ситуација у кругу породице. Ви урадите оно што зависи од вас и не мењајте своје ставове и принципе.

Прочитајте још: Како се хороскопски знаци ПАКУЈУ и шта носе на ПУТ: Док Бик вади гомилу хране, Лава ће сви приметити на плажи - ево и зашто!

Близанци

Немојте падати на провокације блиске особе. Покушајте да лепим разговором,комуникацијом ствари поставите на своје место. Ситуација у породици захтева решавање са више љубави и пожртвовања. Покушајте овај викенд да породицу окупите на неком излетишту.

Рак

Крените у сповођење планова на време. Разрадите план до ситних детаља како вам се не би десила ситуација на коју не знате како да реагујете. Савете блиских особа не прихватајте здраво за готово. Пристрасни су и нису реални. Како би "охладили главу" од гомиле информација скокните пре подне до базена. Пријаће вам.

Близанци нека "искулирају", Рак разради план, Лав крене ка сплаву, а Девица се опусти.

Лав

Викенд пред вама је пун промена, планова и позитивне енергије. Ви се добро осећате и самим тим тако утичете и на своје окружење. Дружење на приватном сплаву на реци је пун погодак! Све планове полако почните да спроводите у дело. Изражена вам је интуиција, послушајте је.

Девица

Помало сте напети. Брзо реагујете и тиме доводите у питање однос са околоном. Они вас подржавају, али нису навикли на ваше тренутно стање. Нисте прецизни и тачни како су они навикли, збуњујете их. Себи овај викент приуштите базен или реку како би сабрали мисли.

Прочитајте још: Стигао је МАРС У ЛАВУ и доноси ватрене љубави и тешку борбу! 4 знака ће ПОЕНТИРАТИ

Вага

Полазни проблеми и тензије полако пролазе. Морате бити мало активнији, не реагујте на прву лопту. Научите да кажете не. Оно што сте планирали неће се остварити баш онако како ви желите. Потребно је време да би се план реализовао. Зато јер вас чека напетији период овај викенд приуштите себи спа викенд!

Шкорпија

Врло је извесно да ћете имати повећане захтеве од млађих чланова породице овог викенда. Знате шта вам је чинити - правц базен са клинцима. Свима ће пријати! Такође, постоји могућност кварова које нисте очекивали што ће утицати на вас породични буџет. Будите иницијатор решавања проблема, немојте очекивати да вам други помогну.

Стрелац

Кренули сте у реализацију плана и мало сте забринути. Нема потребе. Ствари ће се лепо одвијати. Разговор са непристрасном особом ће вам помоћи у само-контроли. Шетња поред реке у предвече ће вам помоћи да немате исхитрене потезе, одлуке.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Јарац

Овај викенд је идеалан за припреме за "унутрашње спремање". Пре него што кренете у чишћење почастите себе са макар неколико сати купања у реци или базену. Преиспитујете одлуке и очекивања. Подршка људи на које сте рачунали ће можда изостати. Не очајавајте. Можда је ово право време да знате на кога можете да рачунате.

Водолију ће мучити паре, Јарац нека оде на базен, Рибе нека крену у акцију, Стрелац у шетњу.

Водолија

Поље комуникација вам је угрожено. Постоји могућност да ћете једну ствар радити више пута како би је реализовали. Мањи финансијски проблеми које ћете решити позајмицом од пријатеља. Блиска особа је уз вас и она вам доноси мир и спокој.

Прочитајте још: Беба Бриџет Џоунс: Рене Зелвегер коначно са малишаном (ФОТО)

Рибе

Очекујете помоћ и добићете је ако је затражите на време. Лепа комуникација ће вам помоћи у томе. Крените у акцију . Овај викенд је право време да видите како ћете даље и са ким. Имате довољно енргије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas