Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Знак и подзнак су само почетак, а АСТРОЛОШКА карта говори СВЕ о човеку

Астрологија није наука којој је главни циљ прорицање и прогноза, већ нешто друго што је много дубље и озбиљније.

1605254043_Depositphotos_326222664_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Све веће интересовање за астрологију довело је до тога да ова древна наука, осим експанзије, паралелно буде изложена и разним компромитујућим садржајима који у сенку бацају сву њену озбиљност.

Кроз историју, у свим цивилизацијама и древним културама остављени су трагови који указују да су наши преци живели у јединству са природом. Од примитивних племена, који су своје сетве и жетве планирали управо по положају звезда на небу, па до великих филозофа и научника који су астролошку логику и искуство уткали у комплетну цивилизацијску тековину.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

На дугом списку поштоваоца и познаваоца астрологије нашли су се и Тесла, Њутн, Јунг, Фројд, па чак и отац медицине Хипократ, који је ову науку користио у дијагностици.

Ни једна констелација у хороскопу не доноси безрезервно одређени догађај, али...
Када је најснажнија?
Снага астрологије је најјача само онда када је користимо с циљем да спознамо себе и пронађемо своје обрасце који нас наводе на одређени пут за који, ако не освестимо личне потенцијале, мислимо да нам је наметнут.

Има много доказа да астрологија заслужује озбиљан научни приступ, али она до данас није призната јер се конвенционалном методологијом не може извести ниједан доказ да одређена констелација у хороскопу доноси безрезервно одређени догађај. И то се никада неће ни доказати, јер догађај је само тренутак коме је претходио дужи временски интервал преплитања неких енергија које су довеле до одређеног исхода.

Кључно је преплитање неких енергија које доводе до одређеног исхода.

Анализом астролошке карте, чак и астролог почетник, с лакоћом може препознати о каквом је нечијем енергетском склопу реч, али када треба да процени шта та енергија може да изазове, у обзир је потребно узети и многе друге факторе од којих и зависи коначан исход. Ти фактори зависе од нивоа свести, од околине, од породичног порекла, од устаљених образаца који особу чине конструктивном или деструктивном.

Прочитајте још: Планете нам приређују пролећну РЕПРИЗУ, а 13. децембра следи НЕВЕРОВАТНО ОЛАКШАЊЕ

Натални хороскоп је лична карта човека Фото: Депозит

Данас, дневни хороскопи проживљавају процват. То је добрим делом допринело популаризацији астрологије, али, с друге стране, већина астролога сматра да је нанело велику штету овом учењу, јер је много људи који мишљење о астрологији као науци темеље на основу дневних хороскопа који су доступни на сваком кораку.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

Шта је асцидент?
Натални хороскоп је положај поља и планета у тренутку рођења. Па тако, нулта тачка тог хороскопа, или асцендент, може почети на било ком степену било ког знака, зависно од времена рођења, и то је она тачка коју знамо као подзнак или асцендент особе чији хороскоп посматрамо. Када у то укључимо планете и њихове међусобне аспекте, добијамо оригиналну астролошку слику која представља нечији енергетски код звани - натални хороскоп.
Астрологија није дневни хороскоп. Напротив!

Када се каже “астрологија”, већина популације помисли на тумачење дневног хороскопа по астролошким знацима које можемо наћи у готово свим медијима. То тумачење спада у забавну астрологију јер је засновано на кретању и положају планета у односу на природни хороскоп.

Хороскоп креће од нулта тачке, а то је увек - Ован!

Распоред поља и астролошких знакова у природном хороскопу креће од нулте тачке Овна, где почиње прво поље тог хороскопа, то јест асцендент.

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

Особине знакова се деле новим распоредом, то јест, изведеним пољима. Па тако, ако желимо да знамо какав однос према браку има особа рођена у неком одређеном знаку, узећемо у обзир особине знака који влада пољем партнера. На пример, Бику је седмо поље (брак) у знаку Шкорпије, Близанцима у знаку Стрелца, Раку у знаку Јарца, и тако редом. Знаци који владају тим пољем описују однос према браку и брачног партнера.

Астролошки знак говори само једну ствар - где је било Сунце у тренутку рођења. То је све!

Када кажемо да смо рођени у одређеном астролошком знаку, у ствари говоримо где нам је било Сунце у тренутку рођења, а осталих девет планета занемарујемо као и распоред кућа (поља). Када кажемо да смо у подзнаку (асценденту) одређени знак, ми кажемо где и у ком знаку нам почиње прво поље хороскопа.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД?! Новчаница од 20 ДОЛАРА најавила ЗЛО: Прво БЛИЗНАКИЊЕ, а сада и МАСКЕ! (ВИДЕО)

Када читамо дневни хороскоп, заправо читамо тумачење тренутних планетарних транзита и њихово дејство у односу на астролошке знаке који су подељени по положају Сунца, али то је само мали делић целе приче.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas