Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
хороскоп

СЕЗОНА БЛИЗАНАЦА је у току: Карактеристике најомрженијег знака зодијака (ФОТО)

Познато је да многи имају предрасуде када су близанци у питању, али сада ћемо решити недоумице везане за њих.

1653560032_gemini.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Близанци се често поистовећују са најлошијим особинама. Људи им додељују атрибуте као што су дволичност, несталност, површност и недоследност. Неки чак причају да је Јуда био Близанац. Међутим када уђемо дубље у тематику њиховог карактера наићи ћемо на комуникативне, љубазне, енергичне и оштроумне особе.

Овај знак се прилагођава свим животним ситуацијама. Њих ћете ретко видети како оплакују живот и проклињу своју судбину јер су у стању да избегну све недаће које им живот доноси. Пошто припадају ваздушним знаковима, имају потребу да користе ум за истраживање света око себе и за најразличитије идеје. Комуникативни и друштвени, увек нађу начин да вас забаве и са њима никада није досадно.

Прочитајте још: Хороскоп за четвртак, 26. мај : Ваге морају бити СТРПЉИВЕ, Шкорпије чека РОМАНТИЧНА АВАНТУРА

Љубав: Уколико желите да освојите срце једног Близанца морате се доста потрудити. Њима је физички изглед пођеднако битан као и интелектуална повезаност. Када се те две ствари споје они постају ватрени љубавници. Склони су флерту и кокетирању али искључиво из забаве. Могу да се прилагоде различитим типовима људи, али се не задржавају предуго. Када нађу свог идеалног партнера, који може да им парира на сваком пољу, тада ће бити верни сапутници у којима се може наћи неизмерна љубав и подршка. Тешко их је прочитати, па је могуће да су смртно заљубљени у вас, а да ви мислите потпуно супротно. Исто тако, може да се деси и да мислите како међу вама цветају руже, а они су потпуно незаинтересовани.

Окружење: Они су веома везани за породицу и пријатеље. Никада нису сами, навикли су на гужву и воле људе са којима имају добру комуникацију и који су им слични. Имају много пријатеља и лако склапају пријатељства. Пажљиво ће пратити ваш живот и даваће вам искрене и добре савете, међутим у кризним ситуацијама се неће увек добро снаћи и можда нису идеалан избор за најтеже животне околности. Породица им је посебно битна. Воле да проводе време са свим члановима и обожавају породична окупљања. Обично се јако добро слажу са браћом и сестрама. Иако многи мисле да су подли и опасни, они су заправо добри непријатељи јер у таквим ситуацијама најчешће беже.

Каријера: Највише им одговарају послови који су динамични и где морају укључити интелект. Никако им не сме бити досадно како би њихова креативност дошла до изражаја. Добри су у дипломатији и говорништву. Занимања која им одговарају су учитељи, писци, адвокати, новинари, полемичари, проповедници, трговци, аналитичари...Ретко који Близанац ће се определити само за једну професију. Често имају више паралелних послова, а уколико изаберу један, прилазе му са различитих аспеката. Не обазиру се много на новац и не размишљају превише о томе како и где ће га зарадити.

Фото:Пиxабаy

Планетарни владар Близанаца је Меркур који се веома брзо креће, па је због тога њихова пажња често расута на све стране. Тешко им је да се концентришу само на једну ствар и никада немају довољно времена. Они нису дволични, већ су двојаки, што значи да се прилагођавају ситуацијама. Ако будете благонаклони према њима, они ће вам вратити истом мером. Такође, ако их узмете на зуб показаће вам и своју другу страну. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas