Oglas
· · Komentari: 0
ENERGIJA

Hajde da pričamo o ANĐEOSKOM BROJU 1144: Šalje vam jasnu poruku koja DONOSI PROMENU u vaš život

Možda ćete videti ovaj broj nakon sastanka

1650299196_elizabeth-kay-GlDo_QI_tTE-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Upravo si imala odličan prvi sastanak. Smejala si se, pocrvenela, a vreme je samo proletelo. Dok izlazite iz restorana, pogledaš u telefon, po prvi put cele noći (jer je bilo tako dobro) i ekran vašeg telefona svetli sa vremenom: 23:44. Zastaneš na trenutak: Čekaj, šta to znači? Da li univerzum pokušava nešto da mi kaže? Da, taj broj 1144 nije bio samo znak da ste kasno izašli; to je bila poruka! 

Šta su anđeoski brojevi?

Anđeoski brojevi su nizovi koji ponavljaju broj više puta (kao 1111 ili 666 ); datum ili broj koji je značajan za vas (kao što je vaš rođendan ili srećni broj vašeg preminulog ujaka), ili bilo koji palindromski broj (kao 121). Svaki niz brojeva ima svoj značaj, ali svaki anđeoski broj treba da signalizira da primate poruku od svojih vodiča.

Pročitajte još: SUNCE U KONJUKCIJI SA URANOM: Mnogi će doživeti dugo očekivano OSLOBOĐENJE, ali jedne stvari morate da se ČUVATE

Šta znači anđeoski broj 1144?

1144 je kombinacija jedinica i četvorki. Zasebno, ovi brojevi sami po sebi imaju posebna značenja .

Jedan je simbol jedinstva i poravnanja. Smatra se da je to jedan od najmoćnijih brojeva, „božji broj“ i dobar znak.

Četiri je siguran broj stabilizacije i posvećenosti, i znak da se sklonite i razjasnite svoje prioritete.

Zajedno, sa oba broja koji se ponavljaju i jedan pored drugog, 1144 je simbol potrebe da razumete kako da kombinujete ili uravnotežite duhovno i materijalno.

Uočavanje 1144 ukazuje na potrebu za priznanjem da da, sve je u božanskom poretku i u vašu korist, ali možete učiniti proces mnogo glatkijim ako svoje ovozemaljske poslove držite pod kontrolom, posebno svoje mentalno, emocionalno, fizičko i duhovno zdravlje.

Šta treba da uradite ako nastavite da viđate 1144?

Ako i dalje vidite broj 1144, odvojite malo vremena da razjasnite svoje prioritete! Zapišite čemu ste posvećeni i od čega se nećete pokolebati, bez obzira šta (ili ko) vam se nađe na putu. Razjasnite gde se nalazite mentalno, emocionalno, fizički i duhovno i težite svim oblastima koje izgledaju haotično ili nedostaju.

Ovo je vaš život i sve što dolazi spolja – bilo da je to anđeoski broj ili nova ljubav – tu je da vam pomogne da naučite, rastete, evoluirate i verujete sebi. Iskoristite svaku priliku da se uverite u sebe i znajte da ste vođeni i voljeni čak i kada je to teško videti!

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas