Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НУМЕРОЛОГИЈА БРАКА: Сазнајте шта ДАТУМ ВЕНЧАЊА открива о младенцима и будућности партнера?

Ако сте већ у брачним водама, ово рачунање може да отвори неки нови угао посматрања…

1679056786_shutterstock_1312254920-burme.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Све оно што мушкарац и жена одлучују у вези са својим браком је важно, а једна од најзначајнијих одлука може бити она која се тиче самог датума венчања. Датум који будући супружници изаберу може одредити ток њиховог брачног живота.
Датум венчања показује шта је младенцима важно, а нумеролози тврде да чак може и да одреди ток брачног живота.

Како израчунати тај број?

Саберите месец, дан и годину вашег венчања, и сведите тај збир на једноцифрен број. На пример: за венчане 27. априла 1980. године (27+4+1980= 2011= 2+0+1+1= 4). Чак и ако сте већ заронили у брачне воде ово рачунање има смисла, јер вам може дати нови, и необичан угао посматрања вашег брака.

Погледајте шта ваш број доноси: 

Број венчања 1

Овим датумом влада Сунце. То потврђује значај онога што је у браку важно. Период забављања је био незабораван а и сам сусрет је био веома романтичан. Избор баш овог датума за венчање указује на то да сте ви веома заљубљен и нежан пар, да тежите потпуном сједињавању са брачним партнером. У вама постоји снажна жеља да брак успе, па сте вероватно темељно проверили једно друго пре него што сте објавили веридбу.

Број венчања 2

Ако се одлучите за овај дан, или желите венчање у најужем кругу или праву јавну церемонију. Мајчини савети ће у браку бити или у потпуности прихваћени или сасвим одбачени. Емоционална зрелост ће бити веома важан фактор успеха овог брака. У сваком случају, немојте се изненадити ако сви буду пустили неку сузу на вашем вјенчању, јер ће сви бити веома дирнути. Разлог за склапање овог брака којим влада Месец је највероватније жеља за породицом и топлином дома, или жеља да се нађе сродна душа која воли децу или је у стању да прихвати децу из претходног брака и покуша да им пружи родитељску љубав. Ако су деца једини разлог за склапање овог брака, можда је боље да још једном преиспитате своју одлуку.

Број венчања 3

Ако се не шалите када кажете да хоћете да склопите брак из интереса, онда вам венчани дан број 3 савршено одговара, као вид опоравка вашег материјалног стања кроз брачни договор. Можда ћете бити забринути због мишљења околине, али и опседнути идејом да ваше венчање мора да буде највеће и најлепше. Ипак, ако очекујете много од брака, спој број 3 вам гарантује разочарање. У овој вези под владавином Јупитера вероватно ће се изродити пуно деце, а породични скупови ће представљати важан до вашег живота.

Број венчања 4

Ако сте размишљали о свим обавезама и одговорностима које брак доноси и пажљиво одмерили „за” и „против” ове важне одлуке, вероватно сте изабрали дан број 4 за своје венчање. Значај овог датума венчања је верност до гроба. Пар спојен у брачну заједницу овог дана у стању је да ради заједно, да оствари све своје циљеве које партнери појединачно не би успели да остваре.

Број венчања 5

Ако сте изабрали овај датум за дан свога венчања, значи да сте акценат ставили на квалитет комуникације коју имате са својим партнером. Ова веза се мора борити против досаде. Веза ће обиловати путовањима или променама места боравка. Млади људи који се рано венчају и помажу једно другом током студија, остајући активни и заинтересовани за свет око себе, прави су прирмер овог брака којим влада Меркур.

Број венчања 6

Ако сте одабрали баш овај датум за своје венчање, добили сте благослов Венере за своју брачну заједницу. Љубав, нежност, мир и срећа су обележја овог брака, мада то не значи да ова заједница има анђела чувара, већ сами партнери морају водити рачуна шта раде и морају чувати своју везу од разних искушења. Напротив, може чак значити да постоји потреба да се брачни партнери труде више од осталих да би остварили оно што желе зато што је брак најважнија ствар у њиховом животу. У браку би супружници увек требало да дају све од себе да се изгладе свађе, а овај брак под владавином Венере омогућава помирење у свакој ситуацији. Будите идеалиста, нека ваша љубав буде природна, јер то је снага овог брака.

Број венчања 7

Ако сте изабрали овај дан за своје венчање, будите спремни за измене планова у последњем тренутку. Иако број седам указује на изненађења у свакодневној рутини, може указивати и на спас у последњем тренутку. Уран влада ситуацијом, а његов број 7 може означавати и грешке и исхитрене одлуке. Ово може бити венчани дан за који се одлучују особе које немају исто порекло, исту веру или исту националност. Обе стране ове брачне заједнице ће захтевати известан степен слободе.

Број венчања 8

Одлучујући се за овај датум венчања ви показујете да желите да будете сложни са својим партнером у сваком погледу, па и у сексуалном који сматрате веома важним фактором среће у браку. Ови партнери разумеју се погледима, па је тако и при првом сусрету обома одмах било јасно да су као створени једно за друго. Биће успешни у заједничком послу, али ће и у сваком другом погледу бити сложни као пар. Ово, такође, може бити брак двоје људи спремних да се жртвују за каријеру свог партнера, дивећи се храбрости коју партнер показује хватајући се у коштац са изазовима своје професије.

Број венчања 9

Ако сте за свој дан венчања одабрали овај датум, можда желите да ваш брак остане тајна. Под утицајем Нептуна могуће је да се једна страна одлучи за бегство од куће ради склапања брака. Међу партнерима постоји чврста духовна веза, било да су они тога свесни или не. Брак склопљен овог дана је судбински, иако се чини да су сви били против њега и да му ни друге околности нису ишле на руку. Могуће је да се ради о брачној вези у којој оба партнера имају неку сметњу, емоционалне или физичке природе, коју уз помоћ брачног партнера желе да превазиђу. Ако су потребне жртве, оне ће бити учињене из љубави.

Шта још говори датум венчања

Било да се ради о куповини куће или започињању породичног посла, све што будете радили пажљиво ћете претходно испланирати. Можда вас је сама судбина спојила са вашим партнером. Потреба за сигурношћу, понекад је главна мотивација за опстанак брака. Пустити корене, наставити породично име, изградити будућност, неке су од фраза које се везују за опстанак ове брачне заједнице, којом влада Сатурн.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas