Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Млад Месец

Млад Месец вечерас доноси нови ПОЧЕТАК: Оно што данас "посејете" промениће вам живот!

Вечерас је Млад Месец, а у Водолији се налази шест планете. Биће "вруће".

1612954049_Depositphotos_54307121_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Вечерас (11. фебруар) је млад Месец на 23.17 Водолије. Он је изузетно снажан и има велики значај, јер се тада покреће енергија која ће дуго трајати и та тачка ће се више пута активирати у наредне две године.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Обратите пажњу на овај степен, у којој кући вашег хороскопа се налази, и то нарочито ако вам је на том месту нека од планета, асцендент (оса прве куће) или зенит (оса десете куће). На пример, рођени око 11. фебруара имају Сунце на овом месту.

То је нови почетак, прва станица нашег путовања, са које крећемо у остварење сна. Ту сејемо семе које ће почети да се развија.

Шест планета је у Водолији, много енергије!

Тренутно је много енергије акумулирано у Водолији, знаку који представља дугорочне планове и циљеве. Ту се сада налази чак шест планета (Сунце, Месец, Меркур, Венера, Јупитер, Сатурн). Много нових информација и детаља стиже, повезујемо их и тестирамо како функционишу заједно, у ком правцу наш живот треба да иде, на шта треба да се фокусирамо, која је наша визија, шта је то што вуче наш живот напред.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Ударне квадратуре на линији Бик - Водолија су прошле, иако се последице и даље осећају, а Марс је наставио свој пут и заузео "згодно" место тако да за време младог Месеца формира квадрат (90 степени) ширег орбиса са Сунцем, Месецом, Венером, Јупитером и Меркуром (егзактно 10. фебруара). Када се то догоди треба бити опрезан у комуникацији, јер може доћи до неспоразума, свађа и фрустрација. Овај вишеструки квадрат доноси судар менталне и физичке енергије, много кретања, узбуђења, љутње, нестрпљења, жеље да се ствари одвијају брже.

Снажан је утицај колективне енергије...

Много тога се тренутно дешава у Водолији. Снажан је утицај колективне енергије, долазе нам нове идеје и визије, нервни систем је изузетно активан, тешко је остати присебан и смирен. Осећамо тензију, јер Марс све то треба практично да реализује, уземљи. Њега занима оно што је практично, опипљиво, стварни свет.

Прочитајте још:Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

После само неколико дана, 17. фебруара имамо још један важан утицај, први егзактни квадрат Урана и Сатурна, који је "маскота" ове године и често ћемо га помињати. Он представља класичан сукоб старог и новог, контроле и ослобађања, и извршиће огроман утицај на нас као појединце, али ће се још јаче осетити на глобалном плану.

Комплетан текст Тање Вељковић можете прочитати у штампаном издању "Трећег ока".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas