Oglas
· · Komentari: 0
Mlad Mesec

Mlad Mesec večeras donosi novi POČETAK: Ono što danas "posejete" promeniće vam život!

Večeras je Mlad Mesec, a u Vodoliji se nalazi šest planete. Biće "vruće".

1612954049_Depositphotos_54307121_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Večeras (11. februar) je mlad Mesec na 23.17 Vodolije. On je izuzetno snažan i ima veliki značaj, jer se tada pokreće energija koja će dugo trajati i ta tačka će se više puta aktivirati u naredne dve godine.

Pročitajte još: Era Vodolije: Novi svet počinje da se rađa u januaru, a SAD u tome neće učestvovati!

Obratite pažnju na ovaj stepen, u kojoj kući vašeg horoskopa se nalazi, i to naročito ako vam je na tom mestu neka od planeta, ascendent (osa prve kuće) ili zenit (osa desete kuće). Na primer, rođeni oko 11. februara imaju Sunce na ovom mestu.

To je novi početak, prva stanica našeg putovanja, sa koje krećemo u ostvarenje sna. Tu sejemo seme koje će početi da se razvija.

Šest planeta je u Vodoliji, mnogo energije!

Trenutno je mnogo energije akumulirano u Vodoliji, znaku koji predstavlja dugoročne planove i ciljeve. Tu se sada nalazi čak šest planeta (Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Jupiter, Saturn). Mnogo novih informacija i detalja stiže, povezujemo ih i testiramo kako funkcionišu zajedno, u kom pravcu naš život treba da ide, na šta treba da se fokusiramo, koja je naša vizija, šta je to što vuče naš život napred.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Tanja Veljković donosi spektakularan horoskop decenije do 2030. godine!

Udarne kvadrature na liniji Bik - Vodolija su prošle, iako se posledice i dalje osećaju, a Mars je nastavio svoj put i zauzeo "zgodno" mesto tako da za vreme mladog Meseca formira kvadrat (90 stepeni) šireg orbisa sa Suncem, Mesecom, Venerom, Jupiterom i Merkurom (egzaktno 10. februara). Kada se to dogodi treba biti oprezan u komunikaciji, jer može doći do nesporazuma, svađa i frustracija. Ovaj višestruki kvadrat donosi sudar mentalne i fizičke energije, mnogo kretanja, uzbuđenja, ljutnje, nestrpljenja, želje da se stvari odvijaju brže.

Snažan je uticaj kolektivne energije...

Mnogo toga se trenutno dešava u Vodoliji. Snažan je uticaj kolektivne energije, dolaze nam nove ideje i vizije, nervni sistem je izuzetno aktivan, teško je ostati priseban i smiren. Osećamo tenziju, jer Mars sve to treba praktično da realizuje, uzemlji. NJega zanima ono što je praktično, opipljivo, stvarni svet.

Pročitajte još:Čuveni astrolog Tanja Veljković kaže: Večeras počinje REPROGRAMIRANJE, pred nama je istorijski trenutak

Posle samo nekoliko dana, 17. februara imamo još jedan važan uticaj, prvi egzaktni kvadrat Urana i Saturna, koji je "maskota" ove godine i često ćemo ga pominjati. On predstavlja klasičan sukob starog i novog, kontrole i oslobađanja, i izvršiće ogroman uticaj na nas kao pojedince, ali će se još jače osetiti na globalnom planu.

Kompletan tekst Tanje Veljković možete pročitati u štampanom izdanju "Trećeg oka".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas