· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

ПЛАВИ Месец и даље траје: Склапајте послове и потписујте уговоре!

Пун Месец је прекретница, Пун Месец даје ослобађање, отварање, нешто што превазилази наше најлуђе снове, а Јупитер у Водолији доноси експанзију нове инспирације и новог пута који следимо подршка ослобађању и кретању напред у нову фазу нашег живота.

1630396567_shutterstock_15105175.jpg
Фото: Шатер

Још смо преплављени блиставим сјајем пуног Месеца од 22. августа, када су Сунце у Лаву и Месец у Водолији формирали опозицију на последњем степену. Ово је други пун Месец на самом крају лунарног циклуса, такозвани плави Месец.

Прочитајте још: Отворена је "ЛАВЉА капија": Очекујете нечекивано, али и невероватан УСПЕХ

Овај пун Месец враћа нас на логичан редослед, прави пут лунарног циклуса. После младог Месеца у Лаву следи пун Месец у Водолији, што је природан развој енергије. До сада, лунарни циклус био је инверзан, одвијао се обрнутим редом од јуна и јула 2020. када смо имали два млада Месеца у сазвежђу Рака. Сетимо се помрачења Сунца 21. јуна, све изгледа као ковитлац који нас убрзано вуче уназад. Сада имамо прекретницу. Нешто што није текло по плану, што је деловало неповезано, сада је на правом путу, имамо прогресију, природно кретање напред.

Губитак пријатеља
Долазимо до спознаје која нам помаже да наставимо пут, или пак да пустимо људе, групе, и пријатеље да оду. То не значи да је однос дефинитивно завршен. Само се појавила снажна енергија самопоштовања која се базира на томе шта је истина за нас. Једноставно, не можемо да препуштамо свој живот другима и допуштамо да нас вуку уназад.

Месец у Водолији доноси завршетак

Месец у Водолији налази се на последњем степену, што носи снажну симболику завршетка, а његов прелазак у знак Риба, које су последњи знак у Зодијаку, после само сат времена, наглашава ову чињеницу. Коњункција са Јупитером доноси енергију захвалности. Нешто смо научили и схватили на дубљим нивоима свога бића.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Месец представља емоције, пажња ће бити усмерена на област живота (хороскопа) у којој се ова кулминација Месечевог циклуса налази. У Водолији се односи на будућност, на лекције које смо научили током ове године. Коњункција са Јупитером доноси раст, напредак и експанзију у кући личног хороскопа (области живота) у којој се налази.

Овај пун Месец доноси ослобађање

Снажан утицај Водолије говори нам да треба да следимо своју истину, аутентични пут, унутрашњи глас. Сунце у Лаву нас охрабрује да будемо то што јесмо, да верујемо у себе, упркос спољним утицајима (Водолија), ономе што се дешава у свету и са човечанством глобално.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Овај пун Месец доноси неку врсту ослобађања, отварања, нешто што превазилази наше најлуђе снове. Јупитер у Водолији доноси експанзију нове инспирације и новог пута који следимо, али ретроградни Сатурн, Јупитер и Уран истовремено стварају осећај застоја.

Тања Вељковић Фото: Војислав Данилов

Уран и Сатурн дају подршку плановима

Истовремено када и пун Месец, Уран и Сатурн су активни и формирају снажне аспекте. На првом месту то је њихов међусобни квадрат који "ради" целе године. Међутим, с обзиром да је Уран 19. августа кренуо ретроградно, а Сатурн је већ одмакао у ретроградном ходу, њихов размак (орбис) се повећава, тако да је тензија између контроле (Сатурн) и ослобађања (Уран) слаби током септембра и октобра.

Треба искористити ову разлабављену ситуацију за појачање наших активности. И Уран и Сатурн су у снажним тригонима, што представља велику подршку за реализацију планова.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Уран у Бику доноси промене

Уран у Бику формира снажан тригон са Марсом и Меркуром у Девици. Егзактни тригон са Марсом појачава енергију. То што се Марс и Меркур налазе у Девици представља свакодневне ствари о којима водимо рачуна, рутину, здравље. Нешто у нашој физичкој реалности (јер ово су земљани знаци) се мења и сада осећамо импулс да то подржимо. У наше животе долазе промене за које смо спремни.

Најновији број "Трећег ока"

Сунце ће им се придружити у знаку Девице и енергија Земље ће се још јаче осетити. Бићемо више уземљени, направићемо план.

Сада склопљено партнерство биће јако.

Сатурн формира велики ваздушни тригон са Венером у Ваги и Северним Месечевим чвором у Близанцима, што представља подршку развоју односа. Овде ће се појавити јасноћа, стабилност и поузданост када се ради о обавезама, уговорима, партнерству које ћете прихватити, које ће вам помоћи да растете и идете даље. Ваздушни знаци се односе на комуникацију, како наступамо и изговарамо баш оно што треба - када треба.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Венера у Ваги жели да свима буде лепо, да сви буду срећни, да сви буду победници. Она је отворена за дијалог, конверзацију, она је спремна да саслуша, она је дипломата и преговарач.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.