Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

PLAVI Mesec i dalje traje: Sklapajte poslove i potpisujte ugovore!

Pun Mesec je prekretnica, Pun Mesec daje oslobađanje, otvaranje, nešto što prevazilazi naše najluđe snove, a Jupiter u Vodoliji donosi ekspanziju nove inspiracije i novog puta koji sledimo podrška oslobađanju i kretanju napred u novu fazu našeg života.

1630396567_shutterstock_15105175.jpg
Foto: Šater
Oglas

Još smo preplavljeni blistavim sjajem punog Meseca od 22. avgusta, kada su Sunce u Lavu i Mesec u Vodoliji formirali opoziciju na poslednjem stepenu. Ovo je drugi pun Mesec na samom kraju lunarnog ciklusa, takozvani plavi Mesec.

Pročitajte još: Otvorena je "LAVLJA kapija": Očekujete nečekivano, ali i neverovatan USPEH

Ovaj pun Mesec vraća nas na logičan redosled, pravi put lunarnog ciklusa. Posle mladog Meseca u Lavu sledi pun Mesec u Vodoliji, što je prirodan razvoj energije. Do sada, lunarni ciklus bio je inverzan, odvijao se obrnutim redom od juna i jula 2020. kada smo imali dva mlada Meseca u sazvežđu Raka. Setimo se pomračenja Sunca 21. juna, sve izgleda kao kovitlac koji nas ubrzano vuče unazad. Sada imamo prekretnicu. Nešto što nije teklo po planu, što je delovalo nepovezano, sada je na pravom putu, imamo progresiju, prirodno kretanje napred.

Gubitak prijatelja
Dolazimo do spoznaje koja nam pomaže da nastavimo put, ili pak da pustimo ljude, grupe, i prijatelje da odu. To ne znači da je odnos definitivno završen. Samo se pojavila snažna energija samopoštovanja koja se bazira na tome šta je istina za nas. Jednostavno, ne možemo da prepuštamo svoj život drugima i dopuštamo da nas vuku unazad.

Mesec u Vodoliji donosi završetak

Mesec u Vodoliji nalazi se na poslednjem stepenu, što nosi snažnu simboliku završetka, a njegov prelazak u znak Riba, koje su poslednji znak u Zodijaku, posle samo sat vremena, naglašava ovu činjenicu. Konjunkcija sa Jupiterom donosi energiju zahvalnosti. Nešto smo naučili i shvatili na dubljim nivoima svoga bića.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

Mesec predstavlja emocije, pažnja će biti usmerena na oblast života (horoskopa) u kojoj se ova kulminacija Mesečevog ciklusa nalazi. U Vodoliji se odnosi na budućnost, na lekcije koje smo naučili tokom ove godine. Konjunkcija sa Jupiterom donosi rast, napredak i ekspanziju u kući ličnog horoskopa (oblasti života) u kojoj se nalazi.

Ovaj pun Mesec donosi oslobađanje

Snažan uticaj Vodolije govori nam da treba da sledimo svoju istinu, autentični put, unutrašnji glas. Sunce u Lavu nas ohrabruje da budemo to što jesmo, da verujemo u sebe, uprkos spoljnim uticajima (Vodolija), onome što se dešava u svetu i sa čovečanstvom globalno.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Ovaj pun Mesec donosi neku vrstu oslobađanja, otvaranja, nešto što prevazilazi naše najluđe snove. Jupiter u Vodoliji donosi ekspanziju nove inspiracije i novog puta koji sledimo, ali retrogradni Saturn, Jupiter i Uran istovremeno stvaraju osećaj zastoja.

Tanja Veljković Foto: Vojislav Danilov

Uran i Saturn daju podršku planovima

Istovremeno kada i pun Mesec, Uran i Saturn su aktivni i formiraju snažne aspekte. Na prvom mestu to je njihov međusobni kvadrat koji "radi" cele godine. Međutim, s obzirom da je Uran 19. avgusta krenuo retrogradno, a Saturn je već odmakao u retrogradnom hodu, njihov razmak (orbis) se povećava, tako da je tenzija između kontrole (Saturn) i oslobađanja (Uran) slabi tokom septembra i oktobra.

Treba iskoristiti ovu razlabavljenu situaciju za pojačanje naših aktivnosti. I Uran i Saturn su u snažnim trigonima, što predstavlja veliku podršku za realizaciju planova.

Pročitajte još: Sunce u horoskopu određuje da li ćete biti KRIMINALAC ili DIREKTOR

Uran u Biku donosi promene

Uran u Biku formira snažan trigon sa Marsom i Merkurom u Devici. Egzaktni trigon sa Marsom pojačava energiju. To što se Mars i Merkur nalaze u Devici predstavlja svakodnevne stvari o kojima vodimo računa, rutinu, zdravlje. Nešto u našoj fizičkoj realnosti (jer ovo su zemljani znaci) se menja i sada osećamo impuls da to podržimo. U naše živote dolaze promene za koje smo spremni.

Najnoviji broj "Trećeg oka"

Sunce će im se pridružiti u znaku Device i energija Zemlje će se još jače osetiti. Bićemo više uzemljeni, napravićemo plan.

Sada sklopljeno partnerstvo biće jako.

Saturn formira veliki vazdušni trigon sa Venerom u Vagi i Severnim Mesečevim čvorom u Blizancima, što predstavlja podršku razvoju odnosa. Ovde će se pojaviti jasnoća, stabilnost i pouzdanost kada se radi o obavezama, ugovorima, partnerstvu koje ćete prihvatiti, koje će vam pomoći da rastete i idete dalje. Vazdušni znaci se odnose na komunikaciju, kako nastupamo i izgovaramo baš ono što treba - kada treba.

Pročitajte još: Planete kažu da je sada vreme za novi početak: Promenite POSAO ili partnera

Venera u Vagi želi da svima bude lepo, da svi budu srećni, da svi budu pobednici. Ona je otvorena za dijalog, konverzaciju, ona je spremna da sasluša, ona je diplomata i pregovarač.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju TREĆE OKO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas