· · Komentari: 0
PLANETE

Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Naredne dve godine donose egzistencijalni strah i finansijski zemljotres.

1606210947_posao.jpg

Uran se nalazi u Biku od maja 2018. Burni događaji i korenite promene potisnuli su ga u drugi plan tokom 2019. i 2020, i sada se nalazimo pred središnjom fazom njegovog tranzita kroz ovaj znak, kada će ispuniti "obećanje" koje se odnosi na radikalnu promenu finansijskog sistema.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Znak Bika je u korelaciji sa drugom kućom Zodijaka, koja se odnosi na banke i finansijske institucije, trgovinu, tržište, ulaganja, vrednosti... Ovde su resursi, ponuda, potražnja i potrošnja, stvaranje rezervi, proizvodnja hrane...

Bik je simbol banaka, finanasija, trgovine...
Pad autoriteta
Spoj Urana sa Bikom nije baš srećna kombinacija, jer je Uran tu u padu. Ovde se "loše" osobine planete ukrštaju sa "lošim" osobinama znaka. Bik traži stabilnost i strukturu, a buntovni Uran ruši pravila i autoritete.

Tu je bogatstvo naroda, ali i dugovi zemlje, ekonomija, banke, deonice, obveznice, akcije, domaća valuta, kurs i njegove promene. Koji sistem vrednosti dominira, čemu se ukazuje poštovanje, da li i koliko posedovanje materijalnih sredstava daje stanovništvu osećaj sigurnosti.

Kako to izgleda na terenu? On unosi faktor iznenađenja u finansije, ekstremne uspone i padove, dobici i gubici dešavaju se na neočekivan način. Može se desiti da pod ovakvim uticajem potpuno budemo "oslobođeni"  novca.

Prethodni tranzit Urana u Biku dogodio se u vreme Velike ekonomske krize 1934. godine.

Na primer, dobijemo otkaz, ali onda uključimo sve svoje talente i intuiciju da bismo pronašli novi izvor prihoda koji je još više u skladu sa našom prirodom, da izvršimo našu ličnu finansijsku reformu. To se dešava i na globalnom planu.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Da podsetimo, prethodni tranzit Urana u Biku bio je 1934- 1942, Velika ekonomska kriza odvela je svet u fašizam, a zatim iu Drugi svetski rat. Većina je ostala bez ičega, ali se na drugoj strani nekolicina enormno obogatila.

Novac će sam odlaziti i dolaziti Foto: Piksabej

Pred nama je faza koja će sve nas dobro uzdrmati. Uran u Biku, formiraće kvadrat sa Saturnom u Vodoliji, koji će biti aktivan pune dve godine. Kvadrat sam po sebi nije "lak za varenje", jer oba faktora deluju u isto vreme.

Očekujte sudar finansija i zakonodavstva.

On nosi u sebi konflikt, sukob želja, unutrašnju borbu koja dovodi do akcije. Vodolija vlada parlamentarnim i političkim životom, zakonodavnim institucijama, berzom, raznim formama udruživanja građana. Ovaj sudar naročito će se osetiti u oblasti finansija i zakonodavstva.

Pročitajte još: Rade Popović, načelnik Beogradske kriminalističke policije, dobio je ZADATAK: Ko je ubio multimilionerku Dragu Mitrićević?

Optimizam! Pa krah!
Šta god da se desi, prisustvo Jupitera doneće ekspanziju i neumereni optimizam. Imajte to u vidu i ponašajte se razumno.

Uran kreće direktno 14. januara i dobija ogromno ubrzanje, a 20. januara obrazuje konjunkciju sa Marsom (koji će takođe biti u Biku od 6. januara).

Oni će naizmenično formirati kvadrate sa Saturnom i Jupiterom u Vodoliji, što će produžiti vreme trajanja napetosti. Mars i Uran u Biku, u prirodnoj drugoj kući finansija donose egzistencijalni strah i finansijski zemljotres, u kombinaciji sa parom planeta u Vodoliji (berza), doneće velike oscilacije.

Velike oscilacije, napetost i neopravdan optimizam, a onda sledi 2022. godina!

Nastavak sledi 2022: proces ide dalje, još tačnije i još oštrije. Početkom avgusta te godine Mars i Uran će ponovo biti u konjunkciji, ali ovoga puta tu se nalazi i Severni Mesečev čvor, što višestruko pojačava uticaj i stavlja fokus na finansije, a pored toga, kvadrat Saturna i Urana trajaće puna četiri meseca.

Mnogi ulažu u zlato i kriptovalute, da li greše? Foto: Piksabej

Nestabilna politička situacija utiče na nestabilne finansije. Sistem u kojem je 80 odsto svih transakcija u svetu izraženo u dolarima, a SAD obuhvata samo 25 posto globalnog GDP (bruto domaći proizvod) i mnoge države su vezane za njega, teško je održati, ali i naći zamenu. Iz tog razloga mnogi investitori ulažu u zlato (koje je tokom avgusta 2020. dostiglo istorijski maksimum od 2000 dolara za uncu), i sve više u kriptovalute  (bitkoin trenutno vredi više od 15.000 dolara).

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Drugi pravac je ukidanje gotovine, što već možemo da vidimo u Kini i Švedskoj. Nove tehnologije omogućiće obavljanje finansijskih transakcija bez ograničenja, što će povratno delovati na promenu bankarskog sistema i usluga. 

Kompletan tekst možete pročitati i štampanom izdanju TREĆEG OKA.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.