Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАГИЧНО ВЕЧЕ

Вечерас је ноћ ПУНОГ МЕСЕЦА: Ако прижељкујете ЉУБАВ или НОВАЦ, потребно је да урадите ЈЕДНУ СТВАР

У ноћи пуног Месеца 20. октобра, према закону привлачења потребно је замислити жељу на посебан начин.

1634755728_moon-g159aac0d4_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Сваки пун Месец има снажно енергетско дејство које утиче и на нашу енергију, расположење, снове и подсвест. Иако многи сматрају да пун Месец има најпре негативан утицај, он може донети и важне смернице које можемо окренути у своју корист.

20. октобра очекује нас пун Месец у знаку Овна, а ево шта треба урадити, а шта избегавати како бисмо привукли остварење жеља према старом закону привлачења.

Прочитајте још: Пун Месец у Овну почиње 20.октобра: Погледајте какав БУМ доноси хороскопским знацима! Око Овна ПРШТИ НОВАЦ!

Сматра се да је да је пун Месец посебно важан за оне који трагају за сродном душом јер посматрање месечеве светлости уз маштање и визуализацију може донети покретачку енергију и појачати храброст у љубави.

Такође, можете на папир написати све о чему сањате када је у питању љубав. Напишите карактерне особине потенцијалног партнера, осмислите како би изгледао ваш сусрет и шта ће вам донети, какава осећања ће пробудити.

На крају листа папира напишите - "Заслужујем љубав!"

Овај исти принцип можете применити и на испуњење финансијских жеља. Енергија пуног Месеца је сјајна за визуализацију, па маштајте о стварма које желите да имате или новцу које намеравате да зарадите.

Осмислите кораке којим ћете ићи ка свом циљу, замислите као да се жеља већ остварила и осетите је. Затворите очи и маштајте, а као додатну мотивацију можете искористити афирмације које се говоре у ноћи пуног Месеца.

Једна ствар се не препоручује, а то је доношење озбиљних одлука на овај дан

Астролози истичу да смо под утицајем пуног Месеца превише импулсивни, тешко контролишемо емоције и нисмо сигурно у своје одлуке.

Такође, на овај дан могући су сукоби и конфликти. Зато је најбоље крупне потезе оставити за следећи дан, а вече пуног Месеца искористите за опуштање и визуализацију.

                         Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas