· · Коментари: 0
ПРОМОЦИЈА

Леонардо Дикаприо промотер "фиата 500 Е"

У новом пројекту торинског гиганта учествовали и Армани, Булгари и Картел

New-500-la-Prima_02.jpg
Фото:ФЦА

У Милану је представљен нови "фијат 500", први потпуно електричан аутомобил компаније "Фијат-Крајслер аутомобили".

- Како се очекује да мобилност постане одрживија, повезана и аутономна, са све строжијим прописима, трећа генерација модела "500" је још једном у првом плану, доносећи свакако и дизајн и уживање у вожњи. То није само револуција, него "реинкарнација" духа, онога који може да инспирише обнављање. У ствари, правила и прописи нису довољни за истинску револуцију, потребно је нешто култно и предивно: "Нови Фијат 500", каже се у саопштењу компаније достављеног "Новостима".

Армани
Армани

У освајању тржишта аутомобилским маговима помажу и три чувене компаније из света мода "Ђорђо Армани", "Балгари" и "Картел". Тако су настали "Уникати", три јединствена и ексклузивна примерка новог "Фијата 500".

Сав приход од продаје три јединствена модела - 500 Гиоргио Армани, Б.500 "МАИ ТРОППО" компаније "Балгари" и "500 Картелл" - припашће једној од еколошких организација Леонарда Дикаприја који је и промотер новог аутомобила..

Картел

Домет и време пуњења су два кључна питања за купце. Литијум-јонске батерије капацитета 42 кWх дају новом "фијату 500" домет до 320 км у WЛТП циклусу. Како би се оптимизовало време пуњења, модел је опремљен системом пуњења од 85кW како би се батерија напунила веома брзо.

Прочитајте још: Чувени сајам аутомобила се сели у Минхен!

На пример, за само 5 минута може да се дође до довољно резерви снаге да се пређе 50 километара, више него што је неопходно за просечну дневну употребу. Брзи пуњач такође може да напуни батерију до 80 одсто за само 35 минута. "Цомбо 2" утикачи се налазе на задњој страни на десном панелу возила и напајају брзи пуњач возила, и за АЦ и за ДЦ пуњење.

Булгари

Мотор располаже са 87 кW, обезбеђујући максималну брзину од 150 км/х (само-ограничавајућу) и убрзање од 0 до 100 км/х за 9,0 секунди а од 0 до 50 км/х за 3,1 секунде.

Прочитајте још: Пет кандидата за Ауто године у Србији 2020.

Цена новог 500 "Ла Прима" кабриолета, укључујући уређај "Еасy WаллбоxТМ", за кућно пуњење је 37.900 евра у Италији.     

Фото:Промо

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.