Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ У ЧЕМУ ЈЕ ЦАКА! Жена ОТКРИЛА како се „ПРАВИЛНО” употребљавају ручке за хватање у ауту (ВИДЕО)

Жена је постала вирална на ТикТок-у након што је наишла на видео који открива чему служи квака у ручкaма које се налазе у аутомобилима - а људи журе да се сами увере

1651656762_pjimage---2022-05-04T113204.376.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок
Oglas

Жена је остала запањена када је открила "правилну" употребу ручки у аутомобилу.

Џес је прикупила више од 250.000 људи на свом ТикТоку ( @јмац8781 ) због дељења „ствари које можда не знате“, као што је значење влакана различитих боја на четкици за зубе и како уклонити мрље од сока.

Али овај трик везан за аутомобиле постао је виралан са више од 1,4 милиона прегледа.

Прочитајте још: Чему служе црне тачкице на шофершајбни аутомобила? БИТНИЈЕ су него што смо мислили

Видео почиње тако што особа повлачи ручицу аутомобила пре него што спусти мали квачицу унутра.

Ова квачица држи ручку за хватање на месту, што олакшава качење ствари.

Запањена, Џес јури до свог аутомобила да види да ли ради у њеном ауту - и сасвим сигурно, ради.

Требало би истаћи да ово можда неће радити на сваком аутомобилу, али вреди проверити да ли то ради на вашем.

@jmac8781 #stitch with @sanne_vberkel 33 years wasted#carhack#cartrick#learningfromtiktok#lifehacks#thingsididntknow#todayyearsold#over30#over40#over50 ♬ original sound - Jess

Од када је објављен, видео је прикупио више од 107.000 лајкова и 1.800 коментара људи који су били једнако запањени као и Џес.

Једна особа је рекла: „СТВАРИ КОЈЕ МЕ ТИКТОК УЧИ НЕ ПОЗНАЈУ ГРАНИЦЕ.“

Други је написао: "Шта дођавола?!? 42 године мог постојања!"

Трећи је прокоментарисао: "Зашто ове ствари не долазе са упутствима!!!!!!!! Аххххххххх мој живот!!!!"

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas