· · Коментари: 0

Дијета Наташе Беквалац: Смршајте 10 килограма за МЕСЕЦ дана и сачувајте МИШИЋНУ масу

Овај начин исхране је помогао певачици да дође до савршене фигуре

1666261647_Foto-Pixabay-Ataimages.rs-Natasa-Bekvalac.jpg
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс

Проблеме са килограмима је понекад јако тешко решити. мршављење захтева доста одрицања и то није ни мало лак процес. Бројне познате личности такође кубуре са килограмима, а с обзиорм да се од њих очекује да увек изгледају савршено, они морају пазити на исхрану.

Једна од њих је Наташа Беквалац, која већ годинама има извајану фигуру, иако има двоје деце. Певачица признаје да води рачуна шта једе, као и да редовно тренира, а ова дијета јој је помогла да за кратко време изгуби на тежини.

Шта је дозвољено: све врсте меса (осим масне свињетине, али може чисто свињско), млечни производи са што мање угљених хидрата (не претерујте са намирницама као што су фета сир, јогурт, качкаваљ), поврће (све зелено: купус, зелена салата, краставац, карфиол, броколи, лук, парадајз, тиквице, спанаћ), јаја на све начине, орашасти плодови (по шака дневно), вода је јако битна током целог дана (2.5 л дневно).

Прочитајте још: Сања Вучић драстично променила имиџ: Певачица изненадила све новим изгледом (ФОТО)

Не смете да једете: било какво пециво, воће никако осим недељом, кромпир, соја, пасуљ, боранија, тестенина, грашак, пиринач, грицкалице, слаткиши, сокови.

Прву листу користите првих шест дана, а седми дан уносите за доручак и ручак тестенину, кромпир и пиринач, све сем слатког. У случају да зажелите неки десерт, посегните за кашиком меда или интегралним кексом. После седмог дана, крените испочетка са исхраном без угљених хидрата, пише Глоси.

 

Оваквим начином исхране можете изгубити и до 10 килограма за само месец дана, а уз то нећете изгубити мишићну масу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.