· · Коментари: 0

ЈЕЛОВНИК АМАЛ КЛУНИ који би пријао свакој жени: Савршен баланс здравог и укусног (ФОТО)

Амал Клуни има све – успешну каријеру, двоје деце, Џорџа, куће на најлепшим местима света, а при том изгледа фантастично. Да не заборавимо да важи и за икону стила 21. века.

1645271275_pjimage--47-.jpg
Фото: Профимедиа

Има складну фигуру, да све што обуче на њој постаје оличење савршенства. Неки ће, додуше, рећи да је превише мршава, али холивудски срцеломац се не жали. А на коју исхрану се Амал ослања за савршен изглед, прочитајте у наставку текста.

Доручак

Лепа правница држи се свог гастрономског ритуала који се састоји од неколико оброка дневно. Но, ако сте мислили јутро почиње уз цеђену поморанџу и тост, преварили сте се. То је доба дана када је сто резервисан за екстремно здраве намирнице, које обезбеђују довољно енергије. На пример, супа од морских алги са тврдо куваним јајима. Супа, па још од алги, то можда није конвенционалан доручак, али Амал очигледно помаже, будући да се најчешће нађе на њеној јутарњој трпези.

Ручак

И ручак има снажну медитеранску црту. Како је недавно рекла за „Вогуе“, обично је она та која шефује у кухињи, а мајстор је за шпагете са мини-ћуфтама од ћурећег меса и пилећа прса у сосу од лимуна. Салата мора да буде витаминска бомба, и углавном представља микс свежег сезонског поврћа.

Прочитајте још: Викторија Бекам једе ИСТИ ОБРОК сваки дан већ 25 година: "Волео бих да проба нешто другачије", каже Дејвид (ФОТО)

Вечера

Амал Клуни не бежи ни од укусне вечере, иако не изгледа тако. Када бораве на језеру Комо, на менију су обично италијански специјалитети. Джорџ се својевремено похвалио да би његова супруга могла да ради као пица-мајстор у најбољим траторијама. Омиљена им је „маргарита“ са додатком руколе, а у репертоар укључе и понешто из кухиње Либана, земље из које Амал води порекло, као и индијска и јапанска јела.

Сама прави врхунске њоке и песто сос, прсте да полижеш! – открива славни глумац.

Омиљене породичне грицкалице су кокице, нарочито док уживају у кућном биоскопу. Амал истиче да је важно уносити и доста течности, па пије најмање две литре обичне воде током дана, а понекад се освежава уз коктел.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.