Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јеловник Анастасије Ражнатовић: Исхрана која јој је помогла када се УГОЈИЛА 20 килограма - "На мени је све пуцало"

Певачица не крије да је некада водила борбу са килограмима

1670672289_Foto-Ataimages.rs-Anastasija-Raznatovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Анастасија Ражнатовић не крије да је водила борбу са вишком килограма. Она се у једном период угојила чак 20 килограма, али је успела да се врати на старо и превазиће проблем који је имала. Наглашава да је њено преједање било изазвано психолошким факторима, односно проблемима које није делила ни са ким, а спас је налазила у храни. Најгоре јој је било када је без мајке боравила на Кипру. 

- Празнину коју сам осећала јер нисам била с мамом надокнађивала сам огромним количинама хране, па сам се угојила чак 20 килограма. Ни са ким нисам причала о стварима које ме тиште, већ сам само јела. И то нездраву храну – грицкалице, хамбургере, газирана пића… Тако сам живела шест месеци - започела је она за "Глоссy".

Прочитајте још: Небојша Глоговац је ДВА пута плакао због Слободе Мићаловић, а разлог ће вас одушевити

Када се вратила у Београд, било је видно да је набацила килограме, али је она и даље зрачила самопоуздањем.

- Већ тада сам се прилично угојила. Тетка је била у шоку, није могла да верује да сам то ја. Кад се вратила у Београд, рекла је мами: ‘Секо, Анастасија се много угојила.’ Мама јој је одговорила: ‘Ма није, гледам је преко видео-позива. Можда мало, али скинуће она то брзо.’ После пола године сам дошла у Београд у кратком шортсу и мајици на бретеле, а на мени је све пуцало. Мама је била шокирана: ‘Црно дете, шта направи од себе?’ Ја сам јој, пошто сам и са 20 кила више пуцала од самопоуздања, одбрусила: ‘Ма добро мама, шта сад.. Мало сам се угојила.

Било јој је потребно много времена и труда како би повратила некадашњи изглед, али је била истрајна и у томе успела.

- Процес мршављења је трајао дуго, две или три године. Отад ми је остао страх да се не вратим на старо. Зато, чим се угојим, одмах почнем да пазим шта једем. Избацила сам нездраве намирнице и трудила сам се да не прескачем оброке. Најчешће једем кувана јела, а у широком луку заобилазим ресторане брзе хране. Ако поједем нешто слатко, одмах одем на тренинг како бих што пре сагорела калорије. Кључ доброг изгледа је дефинитивно у редовном вежбању - открила је певачица једном приликом.

Анастасијин јеловник:

ДОРУЧАК: Овсена каша са црвеним воћем

РУЧАК: Бранцин и зелена салата

ВЕЧЕРА: Потаж од бундеве

Трик савет: „Кад год осетим глад, попијем воду са лимуном и жеља за храном ме брзо прође“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas