Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАНЕКЕНКЕ ОТКРИЛЕ ТАЈНУ: Ево како успевају да задрже савршену фигуру - ТРИК због ког ћете мочи да заборавите на гладовање

Стари трик који помаже супермоделима

1695546831_shutterstock_1415955650--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Није тајна да су манекенке, а поготово супермодели, како они стари, тако и ови нови, неке од најлепших и најзгоднијих жена света.

Ипак, иако је јасно да одређене рестрикције у исхрани постоје, када погледате њихове интервјуе, све до једне се куну да једу све оно што конзумирају и остали "смртници", али да и оне као и сви имају цхеат даyс, када су на њиховом менију пица, бургери или пак слаткиши. Па ако је све то истина, како онда успевају да имају тело без трунке "вишка" или целулита?

Руку на срце, чињеница је уколико желите фит линију попут Синди Крафорд, Наоми Кебел или пак ових новијих манекенки - Ђиђи и Беле Хадид, Кендал Џенер и других, дефинитивно ћете морати да се потрудите више у теретани, али и да промените режим исхране.

Уколико вас мучи неколико килограма које никако да скинете, дефинитивно вам у томе може помоћи стари трик којег се придржавала управо славна "шесторка" - Линда Еванђелиста, Клаудија Шифер, Наоми Кембел, Кејт Мос, Синди Крафорд, и Кристи Тарлингтон.

Оне су наиме увек пред ревије користиле "цаку" са којом су веома брзо губиле килажу, а то је да престану да једу када је најслађе. Ово сад можда звучи чудно, али чак су и Синди и Клаудија објашњавале по ком систему овај трик функционише.

Како је кључ сваке дијете више мањих оброка, на овај начин ви најпре следите то да ћете јести у више наврата. Самим тим, избегавате преједање.

"Када осетите да сте сити, то је тренутак када треба да станете", рекла је Клаудија једном приликом. "Све преко тога је преједање, односно, једете јер волите укус те хране, а не јер вам је потребна", додала је.

Синди је такође истакла да је добро и да жваћете споро, што је доказано једна од добих метода. "Навикли смо да журимо и једемо с ногу, односно, само убацујемо храну у свој организам", објаснила је.

"Једите полако, жваћите и станите када је најлепше. Макар то значило да ћете за пола сата, када поново осетите глад узети да једете даље. Али нећете затрпати организам, већ ћете га натерати да вари без оптерећења".

Многи који су пробали овакав начин исхране уверили су се да заиста ради, а бројни нутриционисти сложили су се да је ово добар начин да пре свега уредите величине порција, и доведете себе у калориски дефицит који је потребан како бисте губили килажу.

Дакле, престајете са храном онда "када је најлепше", а на овакав начин резултате ћете видети већ након 10 дана. За месец дана може се изгубити и до 8 килограма, тврде неки, али резултати варирају од особе до особе.

И заиста, уколико мало размислите - примера ради, једе вам се чоколада. Сигурни смо да ћете већ након прве коцкице добити потребну количину шећера. Уколико станете тада, те евентуално касније узмете још једну коцку, то ће на крају дана бити 2 коцке чоколаде, а не два реда како би можда било иначе.

Споријим жвакањем уживате у укусу и задовољавате хормон среће. Ипак, за ефикасне резултате било би добро да се храните здраво, јер сте у том случају сигурни и са тим да се килограми неће враћати. Уосталом, пробајте и сами и покушајте да истрајете, можда вам је управо овај трик супермодела потребан да коначно линију доведете до нивоа који прижељкујете.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas