· · Коментари: 0
САВЕТИ

МЕД ДИЈЕТА: Смршајте ДВА килограма за ТРИ дана помоћу једне од најомиљенијих намирница

Мед је веома здрав, а уколико се придржавате овог начина можете и изгубити чак два килограма за три дана

1649788394_med.jpg
Фото: унспласх.цом

Пре почетка дијете, нутриционисти саветују да узимате мед провереног квалитета, а да је приликом ове дијете ефикаснији тамни мед.

Прочитајте још: Решите два проблема једним потезом: Дијета ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТА

Први дан

Доручак: два ровита жуманцета помешати с кашичицом меда. Уз оброк пијте чај с лимуном или кафу (без шећера).
Ручак: од 100 г сира + 50 г барене шаргарепе + 50 г бареног броколија + 50 г бареног карфиола. Све ово измиксујте у блендеру и направите крем. Додатак - чај или кафа са 1 кашичицом меда.
Вечера: шоља бистре супе од поврћа, кришка интегралног хлеба и 1 јабука/крушка/поморанџа.

Пре одласка на спавање, попијте чај с лимуном.

Други дан

Доручак: исто као првог дана.
Ручак: направите крем од једног меко куваног јајета, кашике меда и 100 г младог сира. Уз оброк пијте чај с лимуном или кафу.
Вечера: 150 г рибе или пилећег филета, мала чинија салате од поврћа и чај с лимуном.

Трећи дан

Доручак: исто као првог дана + једна јабука.
Ручак: 50 г сира, кришка ражаног хлеба и чинија свежег поврћа с лимуновим соком.
Вечера: 300 г бареног поврћа, једно меко кувано јаје и шоља чаја са једном кашиком меда.

Напомена: Сваког дана обавезно поједите пола лимуна!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.